Özür dilemek, toplumun huzuruna, insanların iç dünyalarının onarılmasına bir katkıdır

Özür dilemek, toplumun huzuruna, insanların iç dünyalarının onarılmasına bir katkıdır
Evet özür dilerim. zaten bence insan gerektiği zaman özür dilemesini bilmeli. yani haklıysa hakkını aramalı tabi ki ama haksız ise o zaman konu ne olursa olsun bence özür dilemelidir. bu yüzden de bence hatam varsa özür dilemeyi tercih ediyorum.
Gerektiği zaman özür dilerim bundan gocunmam ama her ufak tefek olayda da özür dilemem o kadar da değil. Gerçekten büyük bir yanlış yaptıysam buna inanıyorsam özrümü dilerim yoluma bakarım.
İstisnalar hariç bazıları özür dilemekten muzdarip olduğu için suçlu olsalar bile.
Haklısın suçlular suç bastırmayı iyi biliyor yani bazıları
Keşke kişi ehliyeti olsa 😊😊
Keşke olsa ve suçu olan ehliyet alamasa 😊
Umarım böyle bir yasa çıkar. Teşekkür ederim 😊
Umarım. Rica ederim 😇
Eğer gerçekten hatalı olduğumu düşünüyorsam kesinlikle özür dilemeyi bilirim. Sonunda kadar ben haklıyım özür dilemem diye asla demem. Bende bir insanım hata da yapabilirim ancak bunu düzeltmeyi de bilirim
Yüzleşmem gereken bi hatam varsa gerekeni yaparım. Muhatabımın gönlünü alırım en güzelinden. Fakat baştan dikkat ederim özür dilemeyi gerektirecek herhangi bir tavır içinde olmamaya.
Cevap
15Cevap
Gerektiğinde evet. Gereksizlere hayır
En güzeli 😊😊
Evet özür dilemek erdemdir ve bu da bende fazlasıyla var
Ben haklı oldugum halde bile özür diliyorum.
Haklı ve haksız olsam da dilemem artık hatalı ben olsam da
özür dilemem gerektiğini düşünüyorsam dilerim
Gerektiği zaman diliyorum ama gerekmediği zaman da dileyebiliyorum. Galiba çok fazla oluyor.
Hak etmeyen den dilemem
Hak edenden dilerim
En azından bazıları gibi hatanın farkında oluyorsunuz 😊
Gerekirse dilerim hatta diliyorum
Hayır suçluysam bile özür dilemem
Haksizsam dilerim
Erdemli olduğun için teşekkür ederim 😊😊🤗
Biliyorum
Böyle devam o zaman
Aynen
Biliyorum bu denli erdemli bir insanım zaten
Sana da bu yakışırdu 😊