• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

İnsan en çok neyden korkar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
75
Yapay Zekaya Sor
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Cevabı göreceli olabilecek bir soru üstat. Bence bir insan, en çok bilmediği şeyden korkar. küçükken bu yüzden bizi "öcü"nün varlığıyla korkutmuşlar. bilmiyorduk. Varlığını görmesek de yokluğundan emin değildik. yaramazlık yapan çocuğa "seni bilmem kime veririm!" sözü de bundan ibaret.

Bir sınava girerken, çıkacak soruları bilmemek korku ve stres doğurur. Karşı cinse çıkma teklif ederken, tepkisini bilmemek korkutur. Daha varda işte anladın üstat

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet eline sağlık üstat : ) ve anladım. bunlarda korku kaynakları olabilir elbette. ki olmuştur.

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 yıl

Sağol üstat :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen sağol üstat : )

Yorumla

En İyi Cevaplar

• wkertenkele
    wkertenkele Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

İnsan en çok boşa yaşamış olmaktan korkar.

Bir gün geriye dönüp bakıp da, Ben ne için yaşadım? diye sormaktan...

ve o soruya, içini susturacak kadar güçlü bir cevap verememekten.

Sevmeden geçen yıllardan,

söylenmemiş sözlerden,

cesaret edemediği adımlardan,

erteleye erteleye yitirdiği hayallerden...😔😪😪

Asıl korku ölüm değil,

ölmeden önce ölmüş gibi yaşamaktır.

Ruhu sağken gömmektir kendini sessizliğe.

Ve en çok da...

Bir yerlerde içindeki o gerçek “ben”in,

hiçbir zaman tam anlamıyla var olamamış olmasıdır.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence çok güzel satırlar ve kesinlikle haklısınız.

Yaşarken "yaşayamamak "

Yorumla
    • wkertenkele
      wkertenkele
      11 ay

Eic icin tskler 🙏🥰

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Rica ederim

Yorumla
  • ozamanbay
    ozamanbay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Genel olarak neyden korkar bilmiyorum herkesin korkusu kişiseldir belki fakirlikten, belki hastalıktan, belki kaostan.
    Ben üstüste ağır şeyler görüp geçirdim, insanların ihanetine çok şahit oldum bir şeyden korkacaksam bu kontrolü kaybetmek (devreleri yakmak) olurdu 😀

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ah ah kesinlikle haklısınız... o devreleri yakmak anlıyorum.

Sorumluluk olmasa ben devrelerimin yanmasını isterdim şahsen. Sorumluluk diyorum ya öyle ciddi bir şey değil.

Yorumla
  • OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Daha önce canını yakandan...

Korku sıklikla kaygı ile karıştırılıyor ama temelde bariz bir fark vardır. Kaygı kisinin yaşmadığı şeyler sebebiyle hissettiğidir, korku ise daha önce yaşadığı şeylerin tekrar olabilme ihtimali sebebiyledir.

Çocuklar kedinin kuyruğunu tutmaya heveslidir korkmaz, fakat kedi sonra tırmalarsa korku oluşur...

6
    45 Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

Peki daha önce canını yakan kişiden/şeyden neden korkmamaya başlar?😀

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Köpekten korkan birisi köpeğin tasmali ve zincirli bir şekilde bağlı olduğunu görse korkar mı? 😀

Aynı şekilde, korktuğu kişinin zararsız duruma geldiğibi biliyorsa korkmaz.

Evin sağlam değilse depremden korkarsın, sağlamlığindan eminsen korkmazsın 🙃

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

Yok artık yaa ahaha

Depreme dayanıklı sistemle ilgili bir benzetme yapacaktım vazgeçmiştim 😀

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Aklın yolu bir 😂

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

+1 ahaha

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Özür dileyerek yorumunuza yazıyorum ama, artık kendisinin güçlendiğini düşündüğü için de korktuğundan korkmamaya başlayabilir? Ya da duygular bi noktada köreliyorsa bu, korku kaynağını gözümüzde hiç yapabilir mi?

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Ne özrü, olur mu öyle şey 😀
      Aynen öyle.
      Her iki durumda da bahsettiğim " artık ona zarar veremememesi" durumu var.

Yani kendisi de engel olabilir yine veremez ya da zarar hissi yaşayabilecek algıları kalmadıysa yine veremez 🙃

Kişi acı hissetmiyorsa mesela böyle vakalar var, kolunu kes hisstmiyor 😂

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Evet daha iyi anladım şimdi. Her ne sekilde olursa olsun kaynağı gözünde hiçe dönüştürüyor yani kişi ve yine dediğinize dönüyor olay.

Teşekkür ederim.

Peki kendi kendine bi şeylerden korkmaya başlayan birinin psikolojisi mi kötüdür? Etkilenecek bir şey olmaması ya da görünürde normalken niye herhangi bi eşyadan korkmaya başlarlar

Hissizlik vakalarını daha önce duymuştum. Duygusal eksiklikten doğuyor olabilir mi, yoksa alakası yok mudur?

Kusura bakmayın belki cevaplamak istemeyeceğiniz ve belki biraz da karışık yazımla sorulmuş sorular bunlar. hak veririm rahatsızlık veriyorsam da cevaplamak zorunda değilsiniz

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Yo yo olur mu belli ki merak ediyorsun 😀

Hayır hissizlik tamamen fiziksel, nöronlar aci hissini taşımıyor 🙃 psikolojik değil.

Kendi kendine korkuyorsa zaten o kaygıdır. Kaygı bozukluğu diye tanimlanmış bir rahatsızlık var zaten. Tedavi olmalı.

Don Kişot gibi yel değirmenleri ile savaşmamalı insan 🤓

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bak o ikisini bende tam bilmiyordum oğrenmiş oldum. 🙏

Bu emoji nerden geldi bilmesemde sabitlemiştim klavyede...

Arifhanda güzel sorular sormuş esasında bazılarında uyarı reseptörleri yok yani galiba uvuzunu kaybetse bile farkında olmuyor acıyı hissetmemek öyle bir şey hatta bazı biyologların deneylerinde acı hissini aldıklarında. Hayvan kendi ayağına bile saldırabiliyor yani hissizlik kötü.

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Güzeldi benzetme 😅

Durumdan değil eşyadan korkuyorsa yine mi kaygı bozukluğu derken evet muhtemelen öyle oldugunu anladjm şu an. ama durup dururken olması mantıksız geliyor. Hayatı, çevresi ve yaşantısı iyi olduğu hâlde insan nasıl çöktürür ki kendini birden

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@Psigareşh Sinirlerin ölme konusu sanırım. Ya o anın aksiyonundan fark etmezler ya da sinirlerde sorun vardır. biyolog deneylerini duymamıştım daha önce ama hıssizlik gercekten kötü

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Hepsini etkileyen hormon seviyesi...
      Modumuzu yuksek tutannenerji veren, mutlu eden hatta ağrı kesiciden bile daha etkili hormonlar salgılarız.

Bunlar belirli bir seviyenin altına düşerse işte bu durumlar ortaya çıkar...

Serotonin, endorfin, dopamin...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunlara bir isim ver artık mahşerin 3 atlısı : )

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Onlarin ismi belli de benim şu sponsorlu etiketin konusu yazamıyorum 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl yav : )

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Anladım. Bahsi geçen kisi dostum dediğim biri. Hepsinden degil ama bazj esyalardan korkmaya basladı durduk yere. Aynadan, yalnızken koltuk ya da sandalyeden, benim evde ki çerçeveli anı fotoğrafından falan. Gece durup dururken beni ya da baska bi arkadasımızı arayıp konuşmaya calısıyor uyutmuyor korkudan dışarı da cıkmıyor salonda yürürken korkuyorum gece dedi. Gündüz sadece yalnızken korkuyor ama sürekli de yanında olamayız sonuçta. Üzülüyorum durumuna bi kere doktora görün dedim bana kızdı iyiyim ben dedi ama değil. Ailesiyle de iletişimi sıfır araları iyi değil diye iki tarafta konuşmuyor birbiriyle. Yazarken bazı çözümler bulurum ufaktan sandım ama yok bi psikolog görmesi şart gercekten. Soru ve cevaptan bayağı kaydı konu ama kusura bakmayın rica ediyorum

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Dindar mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok sorun değil.. onu düşünmeyin..

geçmiş olsun bence beyni onu hayatta tutmak icin sahte korkular üretiyor peki ama neden? Sorun orada.

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Yaaaaani işte sayılır. Alkol sigarası yok, sık olmasa da namaz kılıyor kuran biliyor biraz ama düzenli okumuyor. Vakti oldukça cumaya gider bu kadar dindar

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

iste keşke anlasam. Karşı koymayacağını bilsem kolundan tutup psikolog kapısına bırakıcam ama dillendirince kızıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya konfor alanının dışına çok çıkmıyor ve bu yüzden kendisini tehlikede hissettiği için beyinde buna müsait hareket ediyor. Sahte korkular üretiyor @OrganIQ aklıma başka bişi gelmedi. : /

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

@Arifhann peki hiç gerçek olmayan, olamayacak şeyleri gerçekmiş gibi anlatıyor mu?
      İletişimi, konuşması nasıl?

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Aynen Psi...

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@Psigareşh Konfor alanından çıkmamaya başladı evet, o yüzden olabilir. Önceden sıkça buluşurduk ama son zamanlarda duruldu genelde ilk teklif ondan gelirdi hep. Bu durgunluk vaktinden sonra başladı korkuları. Şimdi iyi olsun diye biz çağırıyoruz gelmiyor ya da ona gidiyoruz konuşkan enerjik adamın ağzını zar zor açar olduk. Bir ya da iki hafta falan oldu bu duruma gireli inşallah dönemsel bi şeydir de geçer ama ister istemez kaygı yapıyor bende de

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@Firu_Zen Bunu önceden de yapıyordu o yüzden ayıramıyorum doğrusu 😅 Genelde ya olsaydı şeklinde konuşurdu o yüzden sallardık. Mesela başıma gelen bi olayı anlattığımda ve hoşuna gittiğinde aynı temelin üstüne hikayenin bazı yerlerini değiştirip anlatır diğerine. Ben yanındayken bazen işte hatırlıyor musun Arifin başına şu şu gelmişti diye konuyu bağlayıp değişik detaylar sokardı öyle bi şey yok değiştirmiş bu derdim ama gülerdik yani ezberlemiştik böyle biri olduğunu. Karşıdakini de inandırırdı çünkü çok gerçekçi anlatan biri.

İletişimi normalde iyi sayılır. Fazla kibar ya da kaba olmayacak şekilde konuşuyor. Normalde öyleydi yani. Şimdi çoğunlukla gerilip korktuğu anlarda iletişim kuruyor ya da mesaj aramalara dönüyor. Eskisi gibi aktif sohbetimiz kalmadı şu an sadece o gerilince olmaya başladı

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

@Arifhann zihni ona oyunlar oynuyor belli ki. Gerceklik algısı bozulmuş gibi duruyor.

Psikoloğa değil psikiyatriste ihtiyacı var arkadaşının.
      Durumu iyiye de gidebilir, kötüye de ama kötüye gitme olasılığı daha yüksek gibi duruyor. En yakınları sizseniz ikna etme işi de size kalıyor..

Geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok geçmiş olsun.. zor bir süreç. Dönemseldir uzun mu kısa mı bilinmez ama bu dönemde yaşadıklarının uzun bir süre etkisinde çıkmayabilir. Umarım ki öyle olmasın. : /

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Evet en yakınları biziz. Aslında yazarken durumun içinde bulunduğumuzdan daha da ciddi olduğunu fark ettim ve muhtemelen kapımı kilitleyip onun yanında kalıcam bir ya da bi kaç gece. Belki dili de çözülür kendisi de. Hatta daha önce bile yapmam gerekirdi bunu

Teşekkür ederim..

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@Psigareşh Teşekkür ederim. Dediğin gibi bu dönemden iyi kötü çıksa bile etkisi sürecek muhtemelen. Hatırlar mısınız bilmem ama, bu kişi, dün sorunuzda bahsettiğim beni hayata bağlayan kişi 🙂 Şimdi bu durumda olması ağır geliyor ama çözücez inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet bahsetmiştiniz. Rica ederim teşekküre gerek yok. Burada keşke daha fazlasını yapabilseydik ama insan hassas bir varlık. Yaptığı iyliği geri ödeyemezseniz bile yanında bulunmanız başlı başına iyi bir hareket.

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@Psigareşh Şaşılası ama güç verdi sözünüz : ) Bu gece onun yanında kalacağım, bazı şeyler açığa kavuşur umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@OrganIQ Merhaba. Konuyu uzatıyor gibi görünmek istemem gerçekten ama arkadaşımın evine yaklaştım yanında kalacağım bu gece. Dindar mı diye sorduğunuz soru aklıma geldi birden, özel bi sebebi var mıydı yoksa öylesine mi sordunuz?

Rahatsız ediyorsam kusura bakmayın gerçekten, sadece aklıma takıldı bi an

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Psikolojik destek almaya karar verirse yapılacak testlerde görecek ki kişinin bu konulardaki cevapları da soruluyor.

Eğer inanma kavramına fazla yoğunlastıysa hee şeye inanmaya baslayabilir...

Mesela şu anda benim evimin arka odasında bir katil olduğuna inanabilirim, ya da karşımdaki televizyonun bana saldıracağına...
      Buna inanırsam da kaygı duyarım...

Bunu her şeye uygularsan o kişinin normal hayatını sürdürmesi mümkün olmaz...

O yüzden sordum 😇

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@OrganIQ Anladım.. Teşekkür ederim cevap için, bazı fikirler edinmemi sağladı. Ama sanırım aşırı dindar olup her şeye inanmaya meyilli olmasa da zihninin sesine inanmaya fazla meyilli. Yanında oturuyorum şu an hiçbir sorunu yok ama mutfağa gidip su içmek için kalktım o arada bile peşimden geldi 🙂

Neyse, tesekkür ederim tekrardan : )

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Korku filmi vs. seviyorsa izliyorda bıraksın...
      Ona musallat olunduğunu falan zannediyor olabilir.
      Paranoyak şu anda...

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Pek film izlemez aslında ama yakın zamanda izlemişse olabilir evet. Sorsam mı acaba. Ya da korku filmi izlemeyi önerip tepkisine baktıktan sonra neyse boş ver diyip geçiştirsem?

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Hiç oralara girme 🤣

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

Tamamdır uzak duruyorum 🙂

Yorumla
    • Göktuğx_
      Göktuğx_
      1 yıl

@Arifhann Ben bi ara boğularak uyanıyordum geceleri. Bir buçuk hafta falan sürdü bu, gecem kötü geçtiği için gündüz kendimde olmuyordum pek, sonra bi tavsiye aldım aşırı komik. Su sesi aç yat dedi bi abim. İnanır mısın gülüp ertelediğim bu tavsiyeyi bi gün dayanamayıp uygulayınca sakin bi şekilde uyandım. Ve sabahtı gece değil 😂 Sonra tekrarlanma korkusuyla bi süre böyle yattım iyileşince bıraktım yine. Bunu denet istersen, aynı sorun değil ama çok rahatlatıcı olduğu için de güzel bi çözüm açıkçası. Hiç değilse gece uyuyabilir diye düşünüyorum...

Ayrıca knka, arkadaşına söyle rahat olsun. Eğer sende olayı ciddiye alıp öyle davranmaya başlarsan iyice gerilir eder. Koltuktan korkuyorsa dur yastık koyayım da keyfin yerine gelsin de, koltuk üstü boşsa yastık koy ya da madem korkuyorsun at gitsin de. Aynadan korkuyorsa insan kendinden korkar mı olm falan de ama korkusunu durumunu küçümseyecek şekilde değil. Yanında olduğunu hissettir ama kendini de olaya kaptırmadan yani aslında lan her şey normal ben napıyorum dedirt hareketlerinle ama "ben deliyim bak böyle oluyor ben böyle görüyorum o bilmiyor onda olmuyor" psikolojisini de aşılamamaya çalış. Senin içinde durum zor hani kontrol etmek açısından ama kontrolü elden bırakırsan arkadaşının işine yaramaz.

Eğer gitmeyi reddediyorsa online olarak da başvurabilir tedavi için, belki evde ama güvende hissettiği için yanaşır hani. Çok, hatta hiç yalnız bırakmayın ama süreç içinde sana ya da size de bağımlı hâle gelmesin ki atlatabilsin.

Çok geçmiş olsun, umarım en az hasarla en kısa sürede atlatır bu durumu 🙏🏻

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      1 yıl

@Göktuğx_ Tavsiyelerin icin tesekkur ederim kardesim. Dun gece niye korkuyorsun ki tetikleyen ne diye sormaya basladım uyumadığı icin falan, ya gercekten bilmiyor ya da bildiği halde saklıyor ama bilmiyorum falan diye zırvaladı. Sabahladık, ondan bundan konuştuk. Ben cıkarken boşsan yine gel falan demedı ama oyle bakıyordu. Bugün de kalırım yanında ama uyumasını da saglarım. Gozlemlediğim kadarıyla durum sandığımdan bı tık daha ciddı, baskalarıyla da iletisime gectim bugün, halledicez insallah sorunu.

Su sesi tavsiyesı icin de teşekkür ederım yine, muhtemelen bugün denetmeye çalışırım

Yorumla
    • Göktuğx_
      Göktuğx_
      1 yıl

@Arifhann Eminim ki geçmişine takıntılı şu an. Eskiyi düşünüp duruyor. Ailesiyle arası bozuk demişsin, o zamanlarda sen yanındaysan veya geçmişini anlatmışsa sana oradan yola çıkmaya çalış o öyle yapıyor çünkü. Güven bulamadığı için bi yere sığınmaya çalışıyor, nasıl desem. Tanı koymak gibi olmasın ama travmaların yüzeye çıkmış bi aşamasında muhtemelen. Ya geçmişini aratmayacak şekilde sağlam güven ve ilgi ortamı vereceksiniz ya da.. gerisini sen düşün artık : ) Birileriyle iletişime geçmiş olman çok iyi tek başına yardım hafif kalırdı bu durum için 👌🏻

Yorumla
    • Arifhann
      Arifhann
      11 ay

@Göktuğx_ Kardeşim hayırlı bayramlar dilerim, tavsiyelerin icin de sagol. yoğunluktan donemedim kusura bakma. Ama seni Allah mı gönderdi.. dedigin su sesini acmayı onerdim once bayağı diretti sonra kabul etti de vallahı diyorum sabaha kadar uyanmamıs. Ve galıba unuttuğu ıcın aynadan bile baktı bayram namazına gitmeden hemen önce. nasıl tesekkur etsem bilemedim dostum iyş ki yazdın ne bılim gecici olsa bile normal davranıyor su an inanamazsın. Allah razı olsun dostum ne diyecegimi sasırdım su an ınan ki 🙂

Yorumla
    • Göktuğx_
      Göktuğx_
      11 ay

@Arifhann Rica ederim, hayırlı bayramlar dilerim ikinize de. İşe yaradığına sevindim umarım kısa zamanda iyileşir.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Şimdi, dürüst olayım: En çok korkulan şeyler kişiden kişiye değişir ama senin paylaştığın görsel ve metinler, aslında insanın “yetersiz kalma” korkusunu gözler önüne seriyor. Farklı ve “özel” olma arzusunun altında, sıradan olmaktan ya da fark edilmemekten duyulan kaygı yatıyor. Kısacası, insan bence en çok kendi sıradanlığıyla yüzleşmekten ve topluma karıştığında görünmez olmaktan korkuyor diyebilirim. 🙃 Senin bu konudaki fikrin ne, kendini bu illüzyona kaptırmış hissettin mi hiç?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

10

Cevap

• Selinawoman
    Selinawoman Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Yaşadığı kötü tecrübelerin, tekrar yaşanmasından korkar. Daha önce olumsuz deneyimlediği, tadına baktığı bir şeyin bir daha başına gelmesinden korkar.
    Lakin herkesin lügatında korkma kelimesinin ayrı bir açılımı vardır.

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet herkesin lugatında korkmak kelimesi farklıdır.

İlk defa deneyimlediği korku ve sonra deneyimleyeceği korkuyu kıyaslar mı insan istemeden?

Yorumla
    • Selinawoman
      Selinawoman
      1 yıl

Kıyaslar ve bu nedenle uzak durur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım.

Yorumla
  • alarasulara
    alarasulara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Kendinden korkar bence herkes bu yüzden gizli karakterlerle yaşıyoruz maskeler altında veya potansiyeline ulaşmamak için her türlü oyunu oynar beynimiz

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok güzel bir yorum elinize sağlık.

Yorumla
    • alarasulara
      alarasulara
      1 yıl

Teşekkür ediyorum

Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Sahip olduğunu düşündüğü şeyleri kaybetmekten korkar..

Sırf bu korku yüzünden de kaybetmeye mahkumdur..

3
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence güzel noktaya değinmişsin kuzen : )

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

Noktaları birleştirmek bisim işimiz 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

: ) eledir.

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

Özellikle "sahip olduğu" değil de "sahip olduğunu düşündüğü" yazdım..

Çünkü hiçbir şeyin gerçek anlamda sahibi değiliz ve olamayız sadece kullanıcısıyız..

Kullanımımıza tahsis edilmiş olması sahip olduğumuz anlamına gelmiyor..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle elbette kesinlikle temelde hiçbir şeye sahip değiliz maalesef.

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

maalesef değil çık oradan Psi😀

Bu farkında olmakla ilgili. Sahip olduğunu düşünmek, inanmak insanın o noktada takılıp kalmasına sebep oluyor..

Biz ne yapmak istiyoruz peki?

Yola, gelişmeye ve dönüşmeye devam etmek istiyoruz 🙃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

: ) bu gün müzeyi gezdim keyfim yerinde. Yanisi istediğini diyebilirsin kuzen kızmam karşı çıkmam.

Ben çoğu şeye sahip değilim bu yanılgıya düşmedim. Şimdiye kadar büyük konuşmak olmasın.

Evet arafta kaldığım doğrudur ama yorgunluktan oluyor hepsi geçecek bir gün. Takılıp kalmaya benzer elbette.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Daima gelişmek : )

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

Keyfin daim olsun kuzen 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Çokdiplomalıcahil
    Çokdiplomalıcahil Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 59%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.

Zeki insan bildiği şeyden, zekasını kullanamayan insan bilmediği şeyden korkar.

Her ikisi de olmayan ben ise; çaresizlik, belirsizlik ve rezil olmaktan korkarım.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biraz iddalı bir cevap olmuş elinize sağlık.

Yorumla
    • Çokdiplomalıcahil
      Çokdiplomalıcahil
      1 yıl

İlk cümlem psikoloji ve sosyoloji ile ilgili, tam bir sonuç değil genelleme içeriyor. Toplumlar, tabular, eğitim, yaşanmışlık, mevcut hayat şartları ve kişilik özelliklerine göre farklılık gösterse de genelleme doğru.
      İkinci cümle benim kişisel cevabım.
      Teşekkür ederim sizin de elinize, gönlünüze, beyninize sağlık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yalnız anlamak için bayağı düşündüm.

Rica ederim

Yorumla
    • Çokdiplomalıcahil
      Çokdiplomalıcahil
      1 yıl

Düşünen ve anlayan insana hasretiz, eyvallah.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🙏.

Yorumla
  • wouldliketobeLulu
    wouldliketobeLulu Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İnsan en çok kendi içindeki kötüyü tanımaktan korkar bence... Bu yüzdendir ki hep başkalarında eksik, hata, kusur bulmaya çalışır 🙃

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu çok olası arkadaş düşündümde : )

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Eski bir dönemde yine istediğim gibi davransam, istediğimi söylesem de bunları hep bir sebebe dayandırır ya da bal ile harmanlayıp dile getirirdim ya da bir hata yapmam durumunda bunu kimse bilmesin, kötü biri gibi görünmeyim isterdim çünkü kötü olmak kısmını kendim kabullenemiyordum. Bunun yerine sürekli hareketlerimi bir gerekçeye dayandırıyor aslında kendimle birlikte herkesi manipüle ediyordum...

Sonra farkına vardım ki herkes benim gibi... Hatta benden beter olup da melek geçinen insanlar kaynıyor ortalıkta... Sonra kendimi birilerine açıklamayı bıraktım önce, kendim bilsem yeter diye düşündüm hep...

En son benim içimde de kötünün var olduğunu kabullendim. Hatta bazı zamanlarda bu kötü yanımdan çok keyif aldığımı da fark ettim...

O günden beri şeytan olarak anılsam bile sahte bir melek rolüne bürünmediğim için mutlu oluyorum. İnsana büyük bir özgürlük katıyor...

Bu noktaya gelene kadar kendimle alakalı o kadar acı çektim ki korkunun sebebini çok net gördüm kendimi tanıyarak. Korkmak doğal ama kendini kabullenmeli bence insan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ah ah işin garip kısmı bilmesemde daha doğrusu kelimelere dökemesemde benzer şeyleri bende yaşadım ama benimki tam tamamlanmamış gibi. .

Sendeki durum kendiyle tam anlamıyla barışık olma durumu lulu. Bu kolay erişilemez.

Ben kendimi kötü ve karamsar olarak tanıyorum. Buda ne kadar doğru bilmiyorum. Belkide bende bazı şeylerden korkuyorumdur.: )

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Kötü ve karamsar olarak tanımlayıp yaşadığın sıkıntıları buna bağlamak, kendini suçlamak kolay olan çünkü... Hala bir sebep arıyor gibisin ama sebepsizliği kabullenmek bir şeyleri kafada toparlamak için etkili oluyor arkadaşım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bilmiyorum arkadaşım. Belkide dediğin gibidir. Gerçekten bazı şeyleri bırakmalıyım ama neleri...

Yorumla
  • LordofJungle
    LordofJungle Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Anlayamadıklarından ya da bilmediklerinden. Belirsizlik her zaman korkuyu tetikler.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle bilinmezliğinde korkusu vardı.

Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bazıları yalnızlıktan, bazıları başarısızlıktan, bazıları sevgisizlikten. Bu kişiye göre değişir.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısınız kisiye göre değişir..

Yorumla
  • Ahmet55vatan
    Ahmet55vatan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Hakikati bilmekten korkarlar, o yüzden herkes görmezden gelir. Bizde tıpkı böcek gibi bir canlıyız, ve ölüp yok olucaz kimsenin umrunda değiliz. Ama yine de aşka inanıyor, cennete gideceğimiz avuntusu ile yaşıyoruz.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hımm elbette bu mümkün.

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Sevdiklerini kaybetmekten

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Elbette haklısınız

Yorumla
  • Arifhann
    Arifhann Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Her şeyden olmakla birlikte belirsizlikten de korkar. Cevabı her yere çekebiliriz aslında. Bazı eşyalardan korkanlar bile var

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet haklısınız. Korku değişkendir..

Yorumla
  • GmzCrn
    GmzCrn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Bu zamanda geleceğinden benim için öyle en azından 🥺

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anlıyorum evet haklısınız. Gerekli adımlar atılırsa bu azalır. Endişe korku bence azalır yani.

Yorumla
    • GmzCrn
      GmzCrn
      1 yıl

Gereken tüm adımları bu şartlara göre en iyisini başardım fakat garanti bir gelecek kaygısı biraz zor şimdi şans işi artık 🙄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle ne yazıkki bende aynı durumda olmasamda sayılırım

Yorumla
    • GmzCrn
      GmzCrn
      1 yıl

Şans gelir diye bekliyorum o şansı yalalamak için doğru zaman doğru yerlerde bulunmak önemli doğru insanlara denk gelmek kariyer, düşünce olarak kaderini değiştirir bunun örneğini çok fazla gördüm şahit oldum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle elbette haklısınız.

Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Karanliktan korkuyorum

1
    0 Yorumla
  • Eftgy
    Eftgy Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Bana göre, sevdiğim kişileri kaybetmek

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle elbette , haklısın.. : /

Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

İhanet ve kötülükten.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Elbette : /

Yorumla
  • Winstonn75
    Winstonn75 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Gözünde büyüttüğü şeylerden korkar

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Elbette bu konuda haklısın

Yorumla
  • fıstıklı_kurabiye
    fıstıklı_kurabiye Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Hastalanamktan ve örümceklernden korkarım ben

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani temelde zarar görme korkusu anlıyorum.

Yorumla
  • Papatyamm_kırgınn
    Papatyamm_kırgınn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ölümden ve ayrılıktan

1
    0 Yorumla
  • tugumau
    tugumau Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    1 yıl

Nikimi değiştirme şansım var mı

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Galiba yok. :/

Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Kendinden bence

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mümkün elbette.

Yorumla
  • yuikira
    yuikira Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

yakınlarımı kaybetmekten çok korkuyorum

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bizde korkuyoruz : l

Yorumla
  • psikolojisevenn
    psikolojisevenn Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 98%
    1 yıl

Bilinmezlikten

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • psikolojisevenn
      psikolojisevenn
      1 yıl

Peki kaygılarımizin nedeni bilinmezlik mi bir fikrin var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında bence insan bilinmeyenle karşılaştığında ve çözemediğinde kaygılanır ve bu kaygılar giderilmediği vakit korkulara dönüşür bende yeni öğrendim yani : )

Yorumla
    • psikolojisevenn
      psikolojisevenn
      1 yıl

Teşekkür ederim anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • GeceyeYazılmışLanet
    GeceyeYazılmışLanet Takip Et
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bilinmeyenden

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Elbette

Yorumla
  • cognoscens
    cognoscens Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Gerçek yüzünün ortaya çıkmasından

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu önemli bir durum. Özellikle maske varsa insanın yüzünde. Haklısın8z

Yorumla
    • cognoscens
      cognoscens
      1 yıl

Neysem oyumcular bile kendinden korkar çünkü insanın en büyük savaşı kendiyledir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle elbette..

Yorumla
  • OsmaniyeBey
    OsmaniyeBey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

Çocuklarının önünde çaresiz kalmaktan.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu zor bir durum... Gerçekten..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yalnız kalmaktan

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Elbette mümkün

Yorumla
  • ariaa34
    ariaa34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    11 ay

Kaybetmekten

1
    0 Yorumla
  • Elazem
    Elazem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Mike Tyson?

1
    0 Yorumla
  • BenAsu06
    BenAsu06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bilmediklerinden

1
    0 Yorumla
  • Tinkerbellll_
    Tinkerbellll_ Takip Et
    1 yıl

Kaybetmekten

1
    0 Yorumla
  • Nazz_yaman
    Nazz_yaman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kaybetmekten.

1
    0 Yorumla
  • Onüçüncüyağmur
    Onüçüncüyağmur Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 45%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 893 cevap paylaştı.

Karanlık :)

1
    0 Yorumla
  • herakleitosubenyedim
    herakleitosubenyedim Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Akrepten

1
    0 Yorumla
  • Kimbilmiyorum
    Kimbilmiyorum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Muhtaç olmak

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hakikaten zor bir durum.. allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

Yorumla
  • usersssssszy
    usersssssszy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Yanlizliktan mi?

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani o da olabilir elbette ama korku her insana göre değişir.

Yorumla
  • Rosevelrose
    Rosevelrose Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    11 ay

Benden

1
    0 Yorumla
  • eliiffsu
    eliiffsu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

ALLAHTAN

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İnsan en çok neyden korkar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En çok neyden korkuyorsunuz? 18 cevap verildi
En çok neyden korkuyorsunuz? 10 cevap verildi
En çok neyden korkuyorsunuz? 14 cevap verildi
En cok neyden korkuyorsunuz? 24 cevap verildi
En çok neyden korkarsın? 31 cevap verildi
En çok neyden korkarsın? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨