Kişilik & Karakter En çok neyden korkuyorsunuz? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Nanana Güncellemeler1 yıl Süper soruu En çok neyden korkuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vazgeçmek pes etmekten korkuyor insan bazen 🙂 1 8 Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Senin neden korktugunu tahmin edeyimmi Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Et hadi Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Yb Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Yanliz kalmaktan korkuyorsun yazamadim Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Doğru, nereden bildin Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Bilemedim bence şaka yapiyorsun 😅 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Yio Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Yanlız kalmayı kimse istemez içten diştan istermiş gibi gözükmeye calişsada ordan şey ettim Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bir gün bu kadar düşündüğüm, dert ettiğim gelecekte eğer ben yoksam ağır arıza çıkartırım tanrıya haberi olsun awq 1 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl En cok karanliktan korkarim. Cocukluktan bu yana 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Korkutucu çünkü Yorumla
peopleyouknow_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Villa Beyaz Mercedes milyoner olmaktan 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. boceklerden ve orumceklerden çok korkuyorum 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Karanlıkta tek kalmak! 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkma korkum var 1 0 Yorumla
PUAHAHSHSH Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Görünmeyen varlıklardan 😣 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Ben dee Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. enflasyondan 1 2 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Shjskaakks Yorumla johnrocco44 1 yıl :D aksdada Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Filofobim var. 1 4 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Fil fobisi zannederken benim cahiliyet Yorumla BloodyGamer 1 yıl Google diye bir arama motoru icat edilmişti. Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Onu diyorum ya ben de beyefendi, fil fobisi zannediyordum googladım ve ne olduğunu öğrendim ve cahil hissettim diyorum Yorumla BloodyGamer 1 yıl Olur öyle şeyler. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil, haddini bilsin yeterli. Yorumla
nebiliyşm81 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Evlenmekten. Çok korkuyorum. Kölelik gibi geliyor 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vazgeçmek pes etmekten korkuyor insan bazen 🙂
Senin neden korktugunu tahmin edeyimmi
Et hadi
Yb
Yanliz kalmaktan korkuyorsun yazamadim
Doğru, nereden bildin
Bilemedim bence şaka yapiyorsun 😅
Yio
Yanlız kalmayı kimse istemez içten diştan istermiş gibi gözükmeye calişsada ordan şey ettim
Bir gün bu kadar düşündüğüm, dert ettiğim gelecekte eğer ben yoksam ağır arıza çıkartırım tanrıya haberi olsun awq
En cok karanliktan korkarim. Cocukluktan bu yana
Korkutucu çünkü
İnsandan... Çok zararlı
Villa Beyaz Mercedes milyoner olmaktan
boceklerden ve orumceklerden çok korkuyorum
En çok annemi kaybetmekten korkuyorum
Merhaba,
Karanlıkta tek kalmak!
Yüksekten
Dışarı çıkma korkum var
Görünmeyen varlıklardan 😣
Ben dee
enflasyondan
Shjskaakks
:D aksdada
Filofobim var.
Fil fobisi zannederken benim cahiliyet
Google diye bir arama motoru icat edilmişti.
Onu diyorum ya ben de beyefendi, fil fobisi zannediyordum googladım ve ne olduğunu öğrendim ve cahil hissettim diyorum
Olur öyle şeyler. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil, haddini bilsin yeterli.
Evlenmekten. Çok korkuyorum. Kölelik gibi geliyor
Hiç bir şeyden
Bilinmeyen den
Başarısız olmaktan
Azrailden