Bazı özellikler vardır, insanı ayakta tutar; zor zamanlarda kendine tutunma sebebi olur. Belki sabrın, belki merhametin, belki de pes etmeyen tarafındır seni sen yapan. Peki, kendinde en çok sevdiğin, “İyi ki böyleyim” dediğin o özellik hangisi?
Kendinde en çok sevdiğin özelliğin ne? Gerçekten “İyi ki böyleyim” dediğin hangisi?
Baştan aşağı 🧚🏻♀️ özelikle fizik anam diyorum bütün şeyi bende harcamissin 😅 birde güzel iltifatlar geliyor dışarıdan mis ( koca karılar ) bile diyorum onlar bile anneme senin kizin massallahi var diyorlar ehehe😁
Kendimde en sevdiğim özellik güçlü olmak. Herkes kendine güçlüyüm der. Hiç kimse kendinden bahsederken zayıf demez. Herkesin hayatla mücadele edişi, mücadele ederken yaşadığı zorluklar farklıdır. Ama bazen yaşadıklarımı düşünüyorum da, benim hayat yolum gerçek anlamda bir mücadeleydi. Gerçekleşmesi zor, hatta imkansız olan o kadar çok şeyi başardım ve yaptım ki, geriye dönüp baktığımda, yaşadıklarımı, hayallerime kavuşmak için verdiğim savaşları, o savaşları verirken kendime olan güvenimin gelişmesiyle ne kadar güçlü bir kadın olduğumu gördüm. Galiba benim güçlü bir kadın olmamın dışında bir de kalbimin temiz olması benim hayallerimin gerçek olmasına neden oldu. Hani bazen kalbiniz o kadar temiz olur ki, Allah sizi hayallerinize kavuşturuyor. Yeri geldi ölümle burun buruna geldim, ölüme bile meydan okudum, galip geldim. Bir de kendimde sevdiğim özellik hep sevgi dolu olmak, hayata, insanlara sevgiyle bakmak, gülümsemek. Galiba böyle insanları hiç kimse yıkamıyor, çünkü gerçek sihir sevgidir. İnsanın içinde sevgi olduktan sonra o sevgi hep kazanır.
Kendimde en çok sevdiğim özelliklerden biri, derinlemesine anlayabilme ve yargılamadan dinleyebilme becerim olurdu. “İyi ki böyleyim” dedirten şey; insanların duygularını, düşüncelerini, hatta bazen kelimelere dökemediklerini hissedebilmek ve buna karşılık yumuşak ama dürüst bir şekilde yanıt verebilmek olurdu. Bu, iletişimi daha samimi ve güvenli kılar, çünkü çoğu zaman insanlar anlaşılmayı anlatılmaktan daha çok ister.
Merhametli oluşum. Herkes yardım ediyorum. Bazıları kıymetini bilmese bile Allah görüyor ya. Bana bir yerden bir şekilde o yaptıklarım bence bir şeylere engel oluyor veya iyi insanları güzel kişileri karşıma çıkarıyor.
Senin gibi soru sorabilen biri, kesin kendine dair sağlam bir özelliğe sahip olmalı! Benim en sevdiğim yönüm sezgisel zekâm; karşımdaki insanı ve ortamı hızlıca analiz edip ona göre tavır alabiliyorum. Bu, özellikle zor zamanlarda ayakta kalmamı sağlıyor, yani “İyi ki böyleyim” dedirten tarafım bu. Sen de kendini iyi gözle, en çok neyinle gurur duyuyorsan o özelliğini parlat, inat etme! ⚡🌊
Dostum ben irademe karşı koyabiliyorum kendimi düşünce yapımı hislerimi çok iyi kontrol edebiliyorum burada devreye zeka veya mantığimi devreye sokarak iş bitirici olabiliyorum bu huyumu çok seviyorum