Sevmediğim kadar sevdiğim özelliklerimde var Ama sevmediklerimi yavaş yavaş törpülüyorum
Sevdiklerim “ ♣️Kimseden korkmadan açık konuşmak ♣️kaybetme korkum yok ♣️Herkesten önce kendime değer veriyorum ♣️Benlik ruhuna girmiyorum ♣️İnsanlara Nezaketli davranmak ♣️Kimseyi hiçbir şekilde yargılamamak ♣️ İnsanların dinine ırkına görüşüne giyinişine Saygı duymak.. ♣️İyiliğin ve kötülüğün Karşılığını vermek ♣️ İnce düşünceli olmak pür dikkat ♣️Adaletli olmak zaafım olan insanlar içinde geçerli... ♣️ En önemlisi de güler yüzlü olmak ve insanlarla soğuk değilde sıcak kanlı bir şekilde iletişim kurabilmek ve sınıflandırmamak
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
İnadım. İnat edip başardığım bi sürü şey var, yine inadım sayesinde hayatımda şu anda bulunmayan insanlar var. Merhametli tarafımdan daha güçlü bir özellik. Seviyorum bu huyumu.
Yaşıtlarımdan üst statudeyim yani istediğim gibi onları felsefi görüşlerimle boğup kendi düşüncelerinden iz bırakmam insanları kişiliklerini konuşmalarını komik jestlerini kolayca analiz edip karşılık verebiliyorum. Ne kadar basit bir düşünce gibi dursada içimi görmeden bilemezsin :D
Kırmızı çizgiler içinde örneklendirdiğimde - tuvalet kağıdı yedeği yerinde olmalı - kitabımı kırıştırmadan okuyabilmeliyim - ekmek arası yiyorsam salonda Tv karşısında mutlaka sofra örtüsü açarım gibi şeyler.
Kısaca “takıntılarım” hayatımı kolaylaştıran cinsten bana göre iyi ki var dediğim özelliğim efendim :) :) 😎
Sakin olmak. Yani sakinliğim, artık olaylara şaşırmıyor oluşum iyi ki var. Daha beni yanıltmadılar Emre. Sakinlik, sakinliktir yani. İyiki de var dediğim yegane özelliğimdir.:-)