8 yıl sonra sözlendik bilenler önceki sorulardan biliyor hikayeyi.. Söz atılmıştı. Gelip özür diledi ağladı çiçek almış gelmiş barıştım kıyamadım o ağlarken bende ağladım derken 2 gün sonra annesi bana iftiralar atıp aglamalara başladı sürekli çocuğun tepesinde. Bana karşı doldurdu 8 yıllık erkek arkadaşımı... Ve hersey bitti. 1 hafta sonra annesinin ailem ve ben hakkındaki söylemlerine rağmen dedim ki ben bu ilişkiyi kurtarıcam biz yine toparlariz çünkü birbirimizi hep seviyorduk diye düşünürken bi mesaj attım ve sözünü hatırlattım... Aramızda söz yüzükleri de takılırken bana " bak sana olan sözümü tuttum" deyip gülümsemişti.. hafif duygusal bi ifadeyle.. şimdi bu hale geldik.. Demem o ki insanlar değişirmiş.. en yakınım , ailem dediğim insan bana bunu öğretti
Ölüp bitiyorum deyip 3 gün sonra bişey hissetmiyorum diyebiliyorsa bunca zaman seni kandırmış sana yalan söylemiş demektir allah bildiği gibi yapsın. Ondaki o anayla kimle evlense mutsuz olacağı garanti zaten sana iyilik yapmiş ilerde iyi ki olmamış dersin.
Bence de bazı şeyleri zorlamamak gerek belli ki sizden olmaz olmayacakta çünkü kararlarının arkasında duran biri yok karşında bittiği senin için iyi olmuş şimdi ne kadar üzülsen de gerçek bu.
Hayatın sana güzel bir ders vermiş, ama acı tarafından vermiş. İnsanlar bazen duygularını, hatta sözlerini bile bir başkasının etkisine ya da o anki ruh haline bırakabiliyor. Söz vermek kolay, tutmak zor. Sözdeki o gülümseme, artık o kadar da anlamlı gelmiyor değil mi? 😞 Ama kendine yüklenme, sekiz yıl az bir zaman değil. Sevgiye sarılmak, bağışlamak istemek—bunlar senin saflığın değil, kalbinin gücü. Anneler bazen çocuklarının hayatlarını kendi travmalarıyla doldurabiliyor, bunu da görmüş oldun. Bundan sonrası için tek tavsiyem; “kimseye seni sen olduğun için sevmesi gerektiğini hatırlatmak zorunda kalma.” Senin değerin, başka birinin kararıyla ölçülmüyor. 🌻
Yolun açık olsun, her yenilgi yeni bir güçtür. Sen, sandığından çok daha güçlüsün.
Sekiz yıllık emeğin hiç edilmesi zor durum ancak şimdi aile sözüyle de bir yere gidilmez. İnsanlar evlenirken önemli olan evlenen kişilerin düşünceleri olmalıdır. Yani biraz çok pasif kalmış evleneceğin kişi. Yine de karşı tarafı da dinlemek faydalı olur. Çünkü insanlar hep kendine göre anlatıyor durumu.
Bilemem kardeşim ama durumu sana göre anlattım zaten. Sonunda böyle bir cümle kurdum. Ben tanımadığım insanoğluna güvenemiyorum. Her zaman bunu söylerim zaten. Şenlik durum değil zaten. 👍
insanlar üzerinde 🔛 büyük beklenti kurarsanız o sizin yıkımınız olur. Bence asla üzülmemelisin. Biriyle konuşurken ölçüp tartın o kişinin tavrı, tartışma esnasında duruşu nasıl bu önemli. Size evliliği düşündürecek kişiyse şayet bu kişi o zaman düşünün diyorum ben. Bırakın giden gitsin, hiçkimse sizin çıkmaz sokağınız değil ❌ veya mecburi istikametiniz. Üzülmesi gereken biri varsa o da kendisi. Yelkenleri suya indirmek yerine bedel ödetin affetmeyin gelirse. 🌼💖
Kadın sürekli benle oynadı. Sevdim diye katlandım sesim çıktığı anda o benim 33 yıllık annem oldu. Hiç bir saygısızlık yapmamıştım oysa... Ama hep annesiyle muhatap bırakıldım. Annemle yuzyuze gelin falan. Yahu ya annen ya ben haklı haksız çıkacağız böyle..
sekiz yıllık ilişkinin wp deki bir paragrafla bitmesi çok saygısızca olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bende zamanında diyorum bu kız neden böyle hahaha eeee bir dakika be sen 8 yıllık Flörtün vardı da neden benle msjlastin zamanında varyaaaa bu kızlar hep böyle haaa yedekte dursun birileri aynı anda 3-7 erkeklerle msjlasim hangisi kafama yatarsa vay be