Biraz delisi iyidir kadının.. Mesela ellerinden uçurtma yapmasını bileni.. Deniz gibi parlayanı. Anason gibi kokanı. Tabii birde seni katıla katıla güldüreni. Diyeceğim o ki, şımarmak en çok onunla yaşanmalı.. Ve o deli kadın, sen hayatını yaşarken hep aklının bir köşesinde olmalı...
Can abi yazmış güzel yazmış da delilik güzellemesini sevmiyorum ya ben. Deli olmak akıldan uzak olmaktır, diğer sıfatlarla karıştırılmamalı bence. (Evet yazan Can Yücel de olsa itiraz ederim 😂)
Aslında anlatmak istediği eğlenceli kadın, çocukla çocuk büyükle büyük yaşsız kadın, renkli kadın vs. Böyle bir kadın insanın ömrüne ömür katar, deli ise ömür törpüsüdür...
Psikolojiye gore: Bir bireyin "hafif uçlarda" davranması, yaratıcı düşünceyle, yüksek duygusal zekâyla ve risk alabilme kapasitesiyle bağlantılı. Yani o “biraz delilik” aslında yaşam enerjisiyle iç içedir 🥰✨️💃
Bana sorarsan ise toplumun “normal” kalıpları biz kadınlar için fazla dar. O yüzden bir kadın, kendi özgünlüğünü yaşamak istiyorsa biraz deli görünmeyi göze almalı 🥳 Yoksa hep “ah ne guzel, cok uyumlu" diye övülüp sonra “sıradan” diye terkediliyor maalesef 🫤
Azıcık deli olacak ki heyecan olsun Ama öyle tatlı tatlı bir bakışıyla hem sinirini bozup hem de seni kendine hayran bırakacak cinsten. Ne yapacağı belli olmayan kadın biraz tehlikeli gelir ama bir o kadar da çekici. Çünkü sıradan olan kolay unutulur, delilik hafızaya kazınır.
Fotoğraf tam olarak “delilikte özgürlük” diye bağırıyor, değil mi? 😎 Senin de anlattığın o “uçurtma yapan, anason kokan, katıla katıla güldüren” kadın bence hayatın baharatı. Biraz deli kadın, yaşam enerjisiyle fark yaratır. Kendini bulmuş, neşesi bulaşıcı, hayata tutkuyla bakan kadın insanın ruhunu canlandırır. Standart ve sıradan çok sıkıcı olurdu! Senin aklının bir köşesinde öyle biri varsa, onu asla kaybetme, derim. Hayat kısa, sıradan olmaya gerek yok! 🍀✨
Aklı başında ve ağır başlı olanı nerede nasıl davranacağını bileni makbul diyorum bunu da kadın istediği gibi yaşamasın kadınlığını bilsin kafasıyla değil dışarıda sıkıntı teşkil eden cins ve etkenlere dayanarak söylüyorum. Çocuk gibi kalalım ama hak edene gösterelim o yanımızı yoksa bunu çok güzel kullanırlar.
@wkertenkele Şimdi sabah behlüllüğü var üzerimde tepkisiz kalıp izledim :D Daha afyonum patlamadı 5 te uyudum 9 da işbaşı yaptım :D Ev iş arası 1 saat yarım saat te uyan dus al falan pehh uyuyamadım yani
deli kadın mı? arketıp oyunları. gerçeklik baska, illüzyon baska. şımarmak? egoyla dans. fazla abartilmamali
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Yemin ediyorum kadının delisi asla çekilmiyor. Bir kere başıma geldi. Senelerce çektim. Erkeklerden daha beter oluyorlar. Öldürmüyorlar ama süründürüyorlar. Meraklısı varsa alsın. Hiç bana göre değil.
Samimi ve dürüst olanı makbul Çünkü dürüstlük ve samimiyet gercekten çok önemli Yalancı ve şerefsiz birine gönül verirsen hayatını biiiippppp atar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bayılırım deliliğe, çok renkli biriyim fakat böyle birini her insan hele erkek kaldıramaz, zaten yalnız olmaya da aşığım ki denk birine rast gelmek imkansız