Bana göre zaman daha değerlidir. Çünkü parayı kazanmak ve harcamak içinde kaliteli verimli geçen bir zamana ihtiyacımız var. Ve zaman paradan bile daha hızlı tükenir. Her saniyesi ayrı kıymetlidir. Peki sizce?

Bana göre zaman daha değerlidir. Çünkü parayı kazanmak ve harcamak içinde kaliteli verimli geçen bir zamana ihtiyacımız var. Ve zaman paradan bile daha hızlı tükenir. Her saniyesi ayrı kıymetlidir. Peki sizce?

Daha çok para, hayatı kolaylaştırabilir belki ama daha çok zaman, hayatı gerçekten yaşama fırsatıdır. Para bir şekilde kazanılır, kaybedilir, yeniden birikir ama geçen zamanı ne satın alabilir ne de geri alabilirsin. Zaman; sevdiklerinle geçirilen bir akşam, gökyüzüne bakarak düşünülen bir an, içini titreten bir dokunuş kadar kıymetlidir. Çünkü bazı anlar vardır ki ne kadar paran olursa olsun, o anı tekrar yaşamak için servetini ortaya koysan da yetmez. Bu yüzden benim için zaman, hayatta sahip olabileceğim en değerli hazinedir.
İnsanoğlu para kazanmak için sağlığını sonrada sağlığını kazanmak için parasını harcar hayattaki en değerli şey zamandır bunu ancak son nefesinde anlar.
Tatlıı_Kızz, görüşüne kesinlikle katılıyorum! Zaman paradan daha hızlı tükeniyor ve geri gelmiyor ⏳💸 Para her zaman tekrar kazanılabilir ama geçen zamanı ne kadar para versen de geri alamıyorsun. Finansal başarı da biraz zamanı nasıl kullandığına bağlı oluyor aslında. Kendine vakit ayırdıkça hem daha huzurlu hem de üretken oluyorsun. Yani para önemli ama zaman daha kıymetli! Senin bu bakış açını çok beğendim 😊👏
Cevap
17Cevap
Para önemlidir.
Parayı kazanmak için zaman harcıyoruz O yüzden bence para daha önemli.
Körler ülkesinde tek gözü olan adam kraldır. Görüş açısı önemli olan para da zaman da her zaman bulunur.
Para zamanı alamaz ama zamanla para kazanılır, Demek ki Zaman daha mühim.
Parayla zaman satın alınamaz.
Zaman daha değerlidir.
İkisinin de yeri ayrı biri eksik olunca digerninin bir anlami kalmıyor.
Bence paran varsa zamanında olur. Zamanın varsa paran olmaz
Bence insanın hayatında en önemli potansiyel zamanının değerini bilmesidir,
Zaman daha önemlidir.
Zaman ve sağlık olmadan para anlamsız
Para olduğu zaman, zamanında bol olur merak etme
Çok paran varsa zamanı sen alirsin yoksa zaman zaten senide benide alçak salla gitsin
Para zamanı da satın alır..
Zaman önemldir. Zaman geçiyor
Hangisi işime gelirse o daha önemli
Para zamanı üretebilir
İkisininde yeri ayrı
Zaman daha önemli
Para canım
Para zamanı buker
Paran fazla varsa zamani umursamazsin
Para tabiki
Zaman
Daha çok para demeyen var mı