bence sevebilecegin ve senin bu durumuna ayak uydurabilecek bir erkek arkadas edin. kendini anlamanda ve herkese herseye daha objektif bakmana yardimci olabilir. böylelikle takmamaya ve daha rahat davranmaya baslarsin. yyani onca fotomodel napsin. onlarad sürekli bakiyorlar veya yakinlasmaya calisiyorlar. sen fazla iyi niyetli birisi olmayasin sakIn? belki insanlar senin sicak tavirlarini davetkar algiliyorlardir. yani hersekilde güvenini yerine getirecek seyler yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeklere guvenemedim erkek arkadaş edinmeyi dusunmuyorum
- +1 yıl
güvenememek bir sorun. normal bir arkadas edin! seninle sadece arkadaslik yapmak isteyen hic bir erkek yokmu? veya bir arkadas grubun olsun onlarla takil. grup icerisinde asilmaya isteselerde pek cesaret edemezler. grubunda mesela en azindan bir cift olsun. bence dengeli insanlarda var. veya güvenini kirmayacak insanlar. aslinda Internette fikrini begendigin insanlarla yazis belki enteresan birisine rastlayabilirsin. veya bir kursa falan katil, dans resim müzik gibi. orda sadece ögrendiginiz konuya odaklanmis insanlar olacaktir. bence senin kabugundan cikip. kendi derinde kendini rahat hissetmen lazim.. almanca biliyormusun?
En İyi Cevaplar
Smirnof vodkamı içtin geldin. ? İşine bak işine. Az çok senin ruhundada var. Aşağıda yazmışaın. Türk erkekleri kaba diye. Bence ortada kaba olan erkek yok sadece senin beynin örümcek ağı bağlamış. 52 milletten insa gördüm Antalya'da. Almanlar kadar bencil sadist Ruslar kadar geniş ar namus kavramı tanımayan millet görmedim. Bu kadar geniş olunmazki!!! Sende Rus anne Alman babanın ortak mahsuluysen seni düşünemiyorum bile...
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekurler
+1 yıl14 yaşımdan beri Türkiye'deyim tam olarak aynı sorun bende de var.. Güzellikten çok kültür farkı yüzünden falan daha rahat olduğumu düşünüyorlardı bu yüzden saçma sapan şeyler söylerken hiç çekinmiyorlardı ama kurtuldum neyseki :d
03 Yorumla
Soran+1 yılsonunda benim gibi biri.. nasil kurtuldun peki?
- +1 yıl
Üniversite için polonyaya geldim. Zaten ailem de türkiyeden taşındı, bir daha tatil dışında dönmeyeceğim.
Soran+1 yılbende keske almanyaya geri dönebilsem
+1 yılMüslüman ol ama Süslüman değil farkı ayır yani. Sonra tüm sosyal medyadan elini ayağını çek. Bir güzel kapan. Namazlardan sonra el aç ve burada bize sormak yerine Allah'tan iste. Будешь жыть долго и счастливо :)
02 Yorumla
Soran+1 yılrusca bilmiyorum annem rus. almanım ben..
- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla ana dili derken anne öğretir çocuğa dili neyse sen tavsiyeme kulak ver dili sonra da öğrenirsin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılBir gün Portekiz gemisindeyiz kaptanımız İngiliz açtım ufaktan 1940 kırmızı şarap yavaş yavaş demleniyoruz l*n hikaye bitmiş ya? (sende memleketini gizle Türkiye'den bir şehir seç bizim Türkler turisti Bedava sirke baldan tatlı Görüyor nasıl olsa turist götürürüm ben bunu düşüncesiyle yaklaşıyorlar.. Hanımefendi Türk erkeği Çapkın olur derler ben onlardan Değilim asla hemide Naynn!)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇapkınligini geçtim cok kaba olduklarını soylemeden gecemeyecegim..
- +1 yıl
Doğru Valla ama ben onlardan Değilim 🙈
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soru edatı mi'yi ayır yeter.
Sorunun çözümü ise:
Öncelikle İnternet ortamı için tam da sizin sorununuza uygun olarak engellerme seçenekleri var.
Gerçek hayat için ise insanların tanışma tekliflerini değerlendirdikten sonra istemezseniz net bir dil ile reddedebilirsiniz.02 Yorumla
Soran+1 yıltesekurler
+1 yılGörmemiş insanlar çok ya bir kız gördülermi hemen yavşarlar bak mesela sabaha kadar en az 150 erkek yorum atacak sana asılacaklar işte edebiyat yapmaya çalışacaklar bazıları yorumlarını okuyacak ve ona göre seninle konuşmak isteyecek. Saçma bir durum bence bir kişinin içi güzel olmadıktan sonra ne olursa olsun önemli değil. Bu arada bazı gerizekalılar içinde ölmeyin lütfen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl37 Yorumla
Soran+1 yılfakemi acmislar inanmıyorum
Soran+1 yılnasil ulastin buna?
- +1 yıl
Haha ben dedim bu kiz milleti kekliyor diye bide kaale alip cevap atmislar yazik ya.
- +1 yıl
Yalanlarını s.. iyim, yüzümüze baka baka yalan söylüyor hala ya..
https://d.dengegazetesi.com.tr/news/92085.jpg
https://twitter.com/isiingursoy
Soran+1 yılYuzunuzu göremiyorum bunlara nerden ulastigini söylermisin?
- +1 yıl
Sen giderken biz dönüyorduk.
Bir akıllı sen misin a.. koyduğumun yerinde..
Kaldırtıyorum başlığını, kusura bakma.
Soran+1 yılTeşekkür ederim lutfen kaldir fotoğraflarımi gormesinler bu igrenc yerde
Öncelikle güzel değilsin, bu tepkilerin sebebi çok açık giyiniyor oluşun ve Türk olmayışın olabilir. Kapalı giyinirsen muhtemelen büyük oranda sorun çözülür. Ama bazen o rahatsız edilmeler Hoşunuza gitmiyor değildir.
19 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye erkeklerinde cirkin özgüveni var.
Soran+1 yılHakaret zorunuza gitti heralde.. Ulkenizdeki kizlari begenmiyormussunuz biraz layik olsun bence
- +1 yıl
Hakaret mi? La fake açmışsın resim atsam öp beni Recep yi beni recep diye ağlarsın. Özgüvensizsin ve KARAKTERSİZSİN ki başkasının resimleriyle mutlu olmaya çalışıyorsun. Ben hiç bir saman Türk kızına laf etmedim. Annem Türk bacım türk. Kaldı ki allah başka Irk la evlenmeyi nasip bile etmesin. Bence sen de allah ın sana verdiği yüzü beğen el alemin resimleriyle ortalığa düşme.
Soran+1 yılBu benim gerçek kimligimi vermemimi bekliyordun buraya
- +1 yıl
Bu benim diyor ya aşağı da Kimliğini vermişler zaten. Sen muhtemelen 16 yaşında bundan çok daha çirkin hiç teklif almayan ama almak isteyen bir sübyansın. Oyun alanın burası değil. Annen Rus baban alman türkiye de annene hocalık teklif etmişler baban kıramamış gelmiş ce Rusça bilmiyorsun abim hadi git hadi git küfür yeme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir laf vardır no ss no güven yani şair diyor ki link alalım twitter instagram gizledim falan yazmıssında madem bu kadar kendine güveniyosun insanların sana dönüp bakacagı kadar çekicisin bu soruyu niye gizli sordun hem burada reklam yaptıgına göre kazandıgın 3-5 takipçi de seni mutlu edecektir tabi doğruysa böyle saçma sorular yüzünden burası sözlüklere alay konusu oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılemail adresimi yazdim o yuzden gizli sordum gorunmesin.. burdan da rahatsizlik almak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞöyle yapalım 1e1x yaz bir kağıda yüzün gözükecek şekilde fotoğraf at madem iddialısın?
Soran+1 yılAnlamadım yalniz fotoğrafımî attım
+1 yılBenimde senin kafalarını yaşayan kuzenlerim var. Sosyal medyada bir artisler bir popiler. Takipler beğeniler reetwetler havada uçuşuyo ama gelin görünki yazın tarlada fındık topluyo hepsi eski fistanlarla: D
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni neden kuzenlerinle bir tuttun anlam veremedim
- +1 yıl
Yanisosyal medya yalan dolan şu an senin yalanların gibi ayıktın mı?
ya alışır sineye çekersin ya da bir gün canına tak eder taşınır gidersin benim gibi şahsen ben kazakistanlıyım öyle senin gibi bir güzelliğim filanda yok sadece biraz farklı olduğum için bile rahatsız ediliyordum
02 Yorumla- +1 yıl
Kazakistan <3
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. 25 Yorumla
Soran+1 yılNeden inanmadigini merak ediyorum dogrusu
Soran+1 yıltroll ne demek
Soran+1 yılinanmiyorsan attim
Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. Turkiye burasi bizim abazalar gorup gorebilecekleri en çirkin kıza bile sarktıkları icin seni rahasız etmeleri normal turk kızlarinin %90 indan daha guzelsin
00 Yorumla
+1 yılHic aldirma lutfen beni rahat birakin, tepkini ver yoksa sùlùk gibi yapisirlar, olmazsa gel almanyaya ben almanyadayim sana yardimci olayim,
01 Yorumla
Soran+1 yılah keske dönme sansim olsa..
bence seninde hoşuna gidiyodur yoksa resim koymazdın :D neyse boşver güzellik başa bela derler zaten :D
01 Yorumla
Soran+1 yılinanmiyorlar diye koydum
+1 yılŞu instagram linkini at ta bizde bakalım bir nur yüzüne?
21 Yorumla
Soran+1 yılinstagrami mi gizledim ve açmayı da dusunmuyorum
kızın biri ışın gürsoy diğeri başka birisi... ne ayak
06 Yorumla
Soran+1 yıladima nerden ulastiniz?
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılneresinden
Soran+1 yılBenim cahil aklim buraya fotoğraf koymak tabi
rahatsız edilmendeki en büyük sebep sanırım kendinin bile göremediğin o Egondan kaynaklanıyor olsa diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlaşılan sen çok acemisin ama milletin nasıl böyle acemi olduğunu anlamadım. Bu 2 fotoğraftaki kişinin aynı kişi olmadığını nasıl anlamıyolar ne içmişler bunlar hayret :)))
05 Yorumla
Soran+1 yılBence sen bisey icmis olmalisin.. ikiside benim..
- +1 yıl
Acemi ve salak ayni zamanda rusca bilmiyorum dedi bana 😁😁😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılevt simdi karar verdim kesin votka icip geliyolar :D
Soran+1 yıltatlim senin sorunun ne benimle burdan defolurmusun rusca bilmiyorum evet.
- +1 yıl
Hahaha aynen bizim millet cok salak be 😁😁😁😁😁 yazdiklarindan bile bariz belli troll oldugu, kimbilir nasil egleniyor milletle.
Twitter kitle tweetleri
İnstagram mesajları kapat
Gerekli önlemleri al okulda teklif edenleri reddetmeye devam et okuldakilee sana teklif edebilmeye korksun10 Yorumla
+1 yılBenimde baba tarafim rus , anne tarafimin kokeni arnavut ben de artik ayri ayri soylemekten biktim , merak etme alisirsin zamanla.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu arada resimler bariz fake , milleti iyi yemissin ama salaklar da inanip cevaplamis. Neyse , rusca konusalim mi ama google translate degil madem fake degilsin?
Soran+1 yılRusça bilmediğimi yorumlarimda belirttim..
Soran+1 yılAlmanca konusabiliriz google translate dan cevirmezsen
- +1 yıl
Annenin rus , babanin alman olup rusca bilmemen cok garip gercekten !
- +1 yıl
Ben almanca bilmiyorum yalniz 😁 babam rus kokenli oldugu cin biraz rusca biliyorum
Soran+1 yılsen bilirsin o zaman diyorum ve geciyorum
Soran+1 yılannem rus ama 11 yasina kadar almanyada yasadim. ve sonra turkiyeye geldik
+1 yıl"ayhhh çok rahatsız oluyom ama şu resimlerime azcık yavşayın" halleri.
50 YorumlaKizim o biraz zor iwte sen anan rus baban gercekden almansa yuzune camur bile sursen guzel olacan bowver bu herkez bana cakmak istiyo sendromu ergen kizlarda olur oyle 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılbenmi ergenim pardon?
Soran+1 yılerkeklere yuz vermemek eergenlik mi oluyor turkiyede
+1 yılSen misin güzel ya? Güzel falan değilsin canım sen. Yarı Slavım ben de bizim Slav kızları arasında tipsiz sayılıyosun sen.
00 Yorumlatanrıçamız ziyaretimize gelmiş
kapat sosyal medya hesaplarını tanrıça
boş iş zaten kapat gitsin00 Yorumla;) herkesin derdi ayri. melezler bu kadar guzel olmak zorunda mi
03 Yorumla
Soran+1 yılAlmanyada cok güzel kızla karsilasmadim
+1 yıltürkiyede bulunduğun günden günümüze gelen süreci baz alırsak bir kaç yılda türkçeyi çok iyi konuşur olmuşsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl9 senedir turkiyedeyim.. Evde alismak icin hep turkce konusuruz benden once annem öğrendi turkceyi
- +1 yıl
maşallahınız var o zaman ne diyeyim
- +1 yıl
kusura bakma sorunundan çok açıkıcı türkçen ilgimi çekti
+1 yılSende resmini koyma, çok rahatsız ediliyorsun madem karı.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHee heee bizde yedik hayal de olsa ego tavan devam et canim :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılbir gidermisin canim seninle ugrasamicam
her kadina bir guzellik bahsedilir. kendine guven ve kendini savunmayı ogren. takipcileri kendi istegin olan ayarda yap. sen ozelsin herkes gibi asla oldugundan sasma ve utanma!
00 Yorumla
+1 yılAnnen rus baban alman. Ana dilin gibi bir türkçe:d Doğruyu öğrenme vaktin gelmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yıl9 senedir turkiyedeyim..
- +1 yıl
bir yanlışın olmasın? Doğuştandır o.
Kurtulamazsın bence çok güzelsin :)) ama bizim erkekler böyle işte ya yurdunu değiştircen ya giyim stilini değiştircen ya da takmican
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Sen onu bunu bırak, bunlar geçici mevzular. 3 dilide biliyor musun şimdi?
03 Yorumla
Soran+1 yılrusca tam olarak bilmiyorum.. almanca turkce ingilizce
- +1 yıl
İyiymiş, Rusça'yıda annenden öğrenirsen köşeyi dönebilirsin. Son sorum var özele giriyor gibi oldum ama gizlisin zaten. Ülkeye gelen yabancıların din seçimlerini merak ediyorum denk geldiğimde sorarım kendimce ortalama çıkartıyorum. Sen ve annen hangi dine mensupsunuz acaba? Kusura bakma ikinci sorum oldu.
Soran+1 yılhristiyanız
sorunun sonunda öleyim mi demeseydin inanırdım da bunu sadece Türk kızları sorar 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi turk göstermeye ugrasmak zorundayim çevremdeki insanlardan duydum.. Turklerle aynı ortamda okuyorum.
Sazan. avı :)) kurgu güzel ama daha gerçekçi olabilir din
00 Yorumla
+1 yılBizde mavi gozlu sarsinlar az oldugundan dolayi ilgi gosteriyorlar yoksa cok guzelde degilsin yani
30 Yorumlabir iki sene once popi olmus birinin fotosu bunlar.
00 Yorumla
+1 yılBnde almanim. canim.. Gel beraber hitlerin o hegomanyasini devam ettirelim... Gercekten annem. alman..:)
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBenimde babam israilli annem turk bana habir yahudi diye satasiyorlar. Ki yahudi degilim
00 YorumlaTürkiye de isen çok zor bu yavsak herifler varken imkansız gibi hemcinslerim adına brn Özür dilerim.
02 Yorumla- +1 yıl
Sat hemen hemcinsini aferin.
Kurtulamazsın, oh rahat bu kadın diyorlardır. Güzellik bu ülkede hep bela sadece ve sadece katı ve acımasız ol. * çek gitsinler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEee bunca sene öğrenmeniz ve içinize sindirmeniz gerekiyor. Emin ol dünyanın genelinde de var güzeli bırakmıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni hatırlıyorum bu sorunun aynısını bir kaç ay önce de sormuştun senn
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni üye oldum internetten birsey arastirirken bu site karsima çıktı insanlar sorularını soruyorlarmis uye olayim dedim ama turkiyedeki insanlar gerçekten çok kabalar..
Cevap sahibi+1 yılama bu soruyu hatırlıorum aynısı sorulmuştu evet hepsi değil ama çoğu kabalar malesef
Soran+1 yılbilmiyorum ben yeni üye oldum..
Cevap sahibi+1 yılanladım madem rahatsız oluorsunuz profil resminizi kaldırın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin Türkçe n nasıl bu kadar iyi Nerden öğrendin kısa zamanda Türkçeyi Ayar mısın
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 senedir turkiyedeyim..
Fotoğraf koyma, okuldakilere de sevgilim var de geç yani :)
00 Yorumlagüncel bir foto atarsan diğer fotolarının yanına, samimi olduğuna inanacağım.. selfie de olur.
00 Yorumla
+1 yılOhaaaaaaa :-D Dünyanın 8. Harikası Sen Olmalısın :-D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Bir Sovyet ile, bir Nazi nasıl birlikte olabilir? :D
10 YorumlaO zaman senin işçiliğin süperdir :D Alman gibi sağlam Rus gibi sadıksındır :P
00 Yorumla
+1 yılWELCOME TO TURKEY
burada SARISINLAR TANRIÇADIR
telini versene addgs :D00 Yorumlaherkes aynı değil, seni rahatsız edenleri gerekli yerlere şikayet et yeter.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılzaten fakesin o yüzden sıkıntı yok:)
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekurler
+1 yılCıks olmamış iyi sallayamamışsın
30 Yorumla
+1 yılVe bir ego daha tatmin edildi
👏👏02 Yorumla
Soran+1 yıl15 yasinda kizsin yorum yapma tatlim sen
- +1 yıl
Tamam ablacım güzelsin güzel 😂😂
o değilde Türkiye'de işin ne bacım?
00 Yorumla
+1 yılTurkiye'nin gerçekleri. Görmemezlikten gelmelisin.
00 Yorumla
+1 yılBüyüyünce geçer ablası merak etme :D
00 YorumlaAllah başka dert vermesin
00 Yorumla
+1 yılKeşke gizli yazmasaydın, tipini çok merak ettim :(
11 Yorumla
Soran+1 yılattim fotografimi email görünmesin diye gizli yazmak zorundaydim yeni uyeyim zaten fotoğrafım yok
+1 yılEgo tavan yapmış ya da başka yeri
16 Yorumla
Soran+1 yılTesekur ederim
- +1 yıl
Rica ederim eğer böyle bir düşünce paylaşıyorsan arkasından fotoğraf atman gerekir yoksa insanlar benim gibi yorumlar yapar kim olduğun zaten bulunamaz bence bizi haksız çıkar
Soran+1 yılTelefondan giriyorum.. Fotoğraf atacaktim atma yeri bulamadim..
- +1 yıl
Hızlı resim al sitesine yüklüyorsun burada güncelleme ile paylaşıyorsun gerçekten sana inanıyorum ama bu düşünceyi yikmalisin
Soran+1 yılFotoğrafimi attim..
- +1 yıl
Gerçekten güzelsin kendine bir sevgili Yap diğer insanların sesi kesilsin twitter instagram gibi yerlerde sınırlama getir kimse seni görmesin arkadaşların dışında sert tavır sergile erkekler uzak durur bunlar etkili emin ol
sen nerden türkçe öğrendin diye sormazlar mı *
17 Yorumla
Soran+1 yıl9 senedir turkiyedeyim normal değilmi evdede turkce konusuyoruz
Soran+1 yılDüzgün okusan anlardin.. Turkiyeye geldik ve annem turkce ogrendi gittigi yerde babamda ozel hocadan kurs aldı evde de turkce konusa konusa ogrendik
Soran+1 yıl:))
Sen nasil russun böyle?
15 Yorumla
Soran+1 yılrus degilim almanım?
Soran+1 yıltesekurler
- +1 yıl
broo sende kımseyı begenmıyon be ne guzel kız ıste :D allah sahıbıne bagıslasın :D
- +1 yıl
İlk defa bir konuda katıldım sana. :D
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler