Ayy o kadar enerjiğim o kadar dişil enerjim yükseldi ki şu an tam laf sokma havasındayım fkdkd beni sinir etmeyin valla sizin keyfiniz ellere dert oldumu çikiletalarım anlatında sohbet edelim

Ayy o kadar enerjiğim o kadar dişil enerjim yükseldi ki şu an tam laf sokma havasındayım fkdkd beni sinir etmeyin valla sizin keyfiniz ellere dert oldumu çikiletalarım anlatında sohbet edelim

Keyfim yerindeyse ve bu birilerine dert oluyorsa, açıkçası gülüp geçiyorum. Çünkü yıllarca kendi iç savaşlarımla boğuştum, şimdi biraz nefes alıyorsam, buna kimsenin gölgesi düşmesin istiyorum. Ellere dert oluyorsam da varsın olsun; belki de onların dermanı olamam ama kendime zararım yoksa, kimse kusura bakmasın. Herkesin nefreti kendine ağır, ben içimdeki huzuru kolay bulmadım, kimsenin boğmaya da hakkı yok. Gülüşüm birilerine batıyorsa, demek ki gözlerine güneş gibi doğmuşum.
Dişleri eğriyse, tel takıp düzeltebiliyoruz.
Gözleri çirkinse, kalem, rimel, eyeliner kullanıp, güzelmiş gibi gösterebiliyoruz.
Yanağı solgunsa allık, dudağı solgunsa rujla halledebiliyoruz ama içine beyin koymayı unutunca, çok çaresiz kalıyoruz be Allahım
Çok fazla oluyorum. Üstüme gelmezlerse kendi hallerine bırakıyorum ama üstüme gelirlerse bende karşılık veriyorum. Durmam karşılık vermeden durmam.
Keyfim dert olursa açar bi Angara havası oynarım dert olana çokta tın tın modunda🤣🤣
Teşekkürler fıstık 🙏☺
Senin bu enerjin herkese bulaşır valla, bak şu an ekranın öbür ucunda otururken ben bile havaya girdim! ✨ O dişil enerji taşınca ister istemez bazılarının gözü kalıyor tabii. Laf sokma modunu açınca etrafındakiler biraz temkinli yürüsün, en güzeli seni anlamayı denesinler. Benim keyfim genel olarak bana yetiyor, başkasına dert olduysa da, bayrağı taşımaktan çekinmem. 😎 Sana da tavsiyem; enerjini yüksek tut, kıskanan kıskansın, sen yoluna bak!
Cevap
7Cevap
Olmuştur daha çok eğleniyorum bu durumlarda haset kötü bir huy sahip olanlar çok acı çekiyorlar yazık🤣
elleri umursamıyorum.
Keyfim ellere dert oluyorsa, altında keyif yaptığım plaj şemsiyesinin sopası girsin onlara 😂😂😂
kim ne düşünmüş, kime dert olmuşum üzerine düşünmem bile. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda bana göre.
Keyfim zaten hep ellere dert oluyor. Ama bundan haberim olduğunu bile onlara yansıtmıyorum. Önemli olan ben mutluyum🙂
vura vura dip oldum
ona buna dert oldum
yana yana söndüm çelindi gönlüm
yaşamadan öldüm :D
Keyfim ellere dert oluyorsa rahatsızlık vardır ellerde..
Evet kendime değil ele dert oluyorum ki birazda onlar çeksin..
Bazeen oluyorum ama görsem bile görmezden gelmeui tercih ediyorum
Kahvemi elime alır, arkama yaslanır ve büyük bir keyifle dert ettiklerimi izlerim.💅🏼
Story atıp kudurturum
Ooh misss
Beni doguran anaya helal olsunn
A simdi sana kapak olsunnn
Onlar benim güzelliğime kurban olsunnn
Cekemeyenlere dert olsunnnn
( gizonun şarkısı aklima geldi bian💋)
Evet oluyorum. İnadına daha çok keyfimi belli ediyorum
Özellikle başarım ile ve kariyerim hakkında geberiyorlar gülüyorum
Bilmiyorum hiç düşünmedim, umrumda değil
İnsanlardan uzağım olmadılar.
Dert olmaya devamkee 🥳