Ah o teyzem off.
Başka diyecek bir şey yok bende. Bütün herkese yeterler karı koca.
Her aile de vardır sinsi olan...
Sizdeki kim?

#ZorundamıyımEfsane ✌1903✔™
Ah o teyzem off.
Başka diyecek bir şey yok bende. Bütün herkese yeterler karı koca.
Her aile de vardır sinsi olan...
Sizdeki kim?

#ZorundamıyımEfsane ✌1903✔™
Bizimkiler akrabalarımız genelde kimse kimseyle görüşmüyoruz. Annem babam bazen misafirliğe gider. Ama samimiyetimiz olmadığı için sinsi insanları bilemeyiz.
En güzeli var ya.
Akrabalar arasında öyle biri var ki, yüzü güler ama o gülüşün altında neler saklı, onu bir tek hislerin anlar. Masum bir selamın içinde bile ince bir iğne gizlidir sanki. Lafı dolandırmaz, dümdüz de söylemez ama öyle bir yere koyar ki kelimeyi, hem şaşırırsın hem susarsın. Seni değil de senin üzerinden konuşur, lafı sana çarptırır ama üstüne alınsan da alınmasan da zaten çoktan içini kemirmiş olur. İşte tam da bu yüzden, bazen en uzak olanlar en huzurlu olandır. Yakınlık, samimiyetle değil; niyetle ölçülür.
İllaki çürük elma çıkıyor :D
Halam. İlerde bende hala olacağım ama asla onun gibi değil
Olma tabi :D
Canım halam 😂😂
Canım birde :D
Yoksa KS mi sansür koydu :D
Sensörü ben koydum yaa benim halam bir melek
Söyle bir melek ama🐍😂🤪
Ahahah 😂
@zorundamiyimefsane Teşekkür ederim abimm
Hayırlı bayramlar ♥️
Ah bu akraba meseleleri hiç bitmez ki! 😅 Valla benim de yıllar içinde gördüğüm şu; her ailenin bir tane “sinsi”sini çıkarıyor hayat, kimse inkâr etmesin. Bazen teyzeler, bazen kuzenler derken insan ister istemez bir mesafe koyuyor. Ben hep şöyle düşündüm, herkesle dost kalmaya gerek yok. Kim ne yaparsa yapsın, kendin doğru durursan huzur buluyorsun. 🙂 Unutma, hayat kısa, akraba bol, huzur az! 🤗
Cevap
9Cevap
Dayımın karısı yengem fenaaa valla milleti birbirine düşürür
@r_engarenkyollar Aman duymasınn bak 😬😂
@Boze_ valla öyle 😆 maşallah herşeye çomak sokmaya bayılır. Zaten rabbim diline düşürmesin yeterki.
@Boze_ bilmiyorum ki canım burcunu filan , ama kıskançlık fesatlık dedikodu , laf sokma dedim mi maşallahı vardır 😂 ben oyuzden onu bütün sosyal mecralardan engelledim geçtim 🤣 bazen soruyor bir şey paylaşıyorsun bir yere gitmiyor musun diye, yok yenge nereye gidicem gördüğüm mu var diyorum 😂 çünkü resim atsam bir yerde nargile içerken filan adım çıkar 9 a inmez 8 e bildiğim için en iyisi görmesin bari diyorum 😂 birde sadece gördüğünu konuşmaz yanına bir kaç ta laf ekler huyudur 🤣
Bayanlar yerin kulağı vardır bakın yapmayın duyarsa ayıp olur boşverin 😂😂
@berkecan38 nereden anlayacak ki hayır her sinsi yengeyi kendisi zannederse sinsiliğini dedikoducu oluşunu itiraf etmiş olur zati 😄
@Boze_ yengem bunu beğendi 🤣😂
Neyse siz yinede gıybet etmeyin yengeler yapar böyle şeyler idare edin alttan alın biraz 😂
Bizim ailede öyle şeyler pek olmaz. Yengem de biraz sinsilik var, dedikoduyu da çok sever
Haydaaaa Bayram öncesi sorulmaması gereken sorular sjsjsjjsjssjjsjs
Tehlike :D
Anne tarafı komple.. İstisna yok aralarında.. Baba tarafı tam tersi.. O kadar iyiler ki insqn şüpheye düşüyor ya kesin bir şey var diye :))
Bizimkiler akraba oldukları için ayırım yok 🤣
Kardeşler de dahil mi akrabaya ona göre küçük kardeşi sinsi olarak yazıyorum buraya
Ahahah çok güldüm 😂
Eltimi tek geçiyorum sülalede üstüne tanımam
Ahaha 🤣
Halam sinsirella. Teyzem yok iyi ki. Annem tek kız çocuğu 😄
Dayı amca yenge onlarda mı yok :D
Ne yszık ki var 😄
Ahahah kahkaha attım :D
😂
Cevap veriyorum hepsi birbirinden sinsi dedikodu desen var fesatlık desen var art niyet desen var Allahım neyle imtihan oluyorum ben ya 🤣
Yok aslında baba tarafıyla zaten bir bağım yok baba tarafında sadece kuzenlwr var görüşmüyoruz anne tarafım hepsini severim
Hangisinden başlasam? 🤔😂
Say say bitmiyor bea
Ben... Çünkü herkesin sinsiliklerini çok önceden sezerim
Sinsi akrabam yok :))
Üfürükçü halam olabilir 😂
Yarıldım resmen 🤣
Her iki tarafta da akraba değil de 1-2 tane akrepgillerden yengeç var nankörlükte üstlerine tanımam
Var öyle birkaç tane
Vardır ya
E o klasik hiç şaşmaz yenge 😄
Yenge çok 😂
Yenge dl2 yengem de aksam karsilastik ama uzaktan gelyrlardi yuruyusume gulduler bende hesaptan sildim engelledim onlari ahhahahaahahhzhs
Ben zerre hiç birisine güvenmiyorum ve uzak duracamda kesin kararlıyım
Bizdeki de annemin ablası yani teyzem
Bizdeki de
Bilmiyorum umrumda değil
Hepsinden korkuyomm ben
Bir kuzenim var hiç sevmem
Babamın kuzeninin eşi
Hepsi birbirinden sinsi ayrım yapamam
Bir tane değiller ki geniş aile olunca
1 hala 1 teyze 1 amca 1 yenge 1 baba
Dayı denen ucube
Yengelerim.
Yenge grubu evet. Birbiri arkasından da atar tutar.
Halam ve kızları🙄
Halkalar her yerde dert desene
Hala tarafı ful
Baba tarafı
Baba tarafı
Baba tarafı
Herkes 😂😂😂
Yengem
öyle biri yok bizde
Yengem
Uzak kuzenim sinsi😀
Eltim 🐍