Kendilerini zeki saniyorlar😂
A- ”Aptal kadın“
B- ”Yobaz Kadın”
C- ”F*ahişe Kadın”
D- ”salağa yatan ve kendini uyanık sanan Kadın”
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aptallik kotu bir sinif degil. Herkes zeki olmak zorunda degil.
Yobazlik dini degerlerini cok abartip onun bunun gozune sokan oluyor ki bu erkektede kadindada kotu. Bu tur erkekler daha cok hatta. Ozellikle kadin diye belirtmen tuhaf.
* kadinda kotu bir sinif degil. Para karsiligi seks yapmanin nesi karaktersizce olabilir ki. Bir meslek.
Son secenek sanirim kandiran kadin denebilir. Kandiran erkek cok daha fazla.
Icindeki kadin dusmanligini dile getirmek istemissin. Soruna b cevabini veriyorum.
Ancak bu sorunun esas cevabi senin bu tutumuna yonelik olacak. Kim sana bu kadar nefreti yukledi, bu denli bir dusmanca dil kullandirdi bilmiyorum. Ancak alayci tavirlarinla baskalarindan ziyade kendini kucuk dusuruyorsun. 3 gunluk hayatta yarin basini yastiga koydugunda birgun zihnin aydinlandiginda ne kadar aptalca seyler yaptigin icin utanacaksin. Herkes yapiyor. Herkes yanlis yollara sapiyor. Zulmetmekten farkli degil Şu an yaptigin. Karakterine yakisiyor ki yapiyorsun
Burada herkesin nefret ettiği bir kadın tipi illa ki vardır ama kelime seçimlerine dikkat etmen gerekecek, yoksa hem haksızlık hem de saygısızlık olur. 🤨 Benim özellikle tahammül edemediğim tip, salağa yatıp kendini çok akıllı sananlar oluyor. Çünkü samimiyetsizliğin ve küçümsemenin kokusu uzaktan gelir. Samimi ol, cool kal, arti puan garantili! D şıkkı bu yüzden öne çıkar. 💁♀️
Cevap
4Cevap
En nefret ettiğim erkek tipi kendini bir şey sananlar
Çocuk kadın demiş ama kız sjsjsj
Engin dağların sahibi kendini vazgeçilmez sanan bulunmaz hint kumaşı ablalar 😂😂
Cumhuriyet kadınıyım diyen kadın çünkü cumhuriyet kadini çok saçma bir terim
Manipüle etmeye çalışan kadınlar.
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?