Çok öyle huylarım yoktur açıkçası. Her zaman naif, kendine has bir duruşu olan, hareketlerine ve davranışlarına dikkat eden biriyim. Ama galiba yaptığım en son delilik sevgilimle parkta öpüşmek oldu. İlk defa böyle bir şey yapıyordum. Gerçi parkta kimse yoktu, park karanlıktı. Ama benim gibi biri için bu Olağan bir şeydi. Çünkü dediğim gibi bir çizgisi, ağırlığı olan bir insanım
Cesareti seviyorum, en son son diye bir durağım olmadı hiçbir zaman. Çünkü benim için ➡ dünyaya bir kere geliyoruz ; bu sebeple içten geldiği gibi yaşamalıyız hayatı. Birine düşüncelerimi, sesli söyleyebilirim, yağmurda dans edebilirim, koşmak istiyorsam kimseye aldırış etmeden koşabilir, şarkı söylemek istiyorsam bağırarak şarkı 🎶 söyleyebilirim. Bunlar delilik mi bilmiyorum ama bir duygu bende varsa şayet bunu dışa vurumunu gösteremiyorsam o duygu o zaman neden var bende. Delilik veya çılgınlık ne deniliyorsa buna ben buna hayatı dolu dolu yaşamak, anda kalmak hayatı ıskalamamak diyorum. 🎈💖
Ya senin bu yağmurla aranıza kimse girmesin! Sırılsıklam olmak bazen hayat enerjisi kadar güzel 🙈✨ En son ben de Çanakkale’de deli rüzgarda yürürken saçımı toplamayıp kafamdan geçenleri bağıra bağıra söyledim, insanlar şaşırdı ama zerre umrumda olmadı 😎 Delilik bazen en büyük özgürlük, tadını çıkar!
Ne güzel işte işin var ama hakshs hıı benim de okulum var ki. Sadece bu hafta perşembe ve cuma okular tatil idi. Şimdi bir hafta gidicem okula sonra iki hafta tekrar okul tatili var orada da türkiyede olacağım 😝
Bilirim bilirim bende taktım hatta dişimden üç kere ameliyat olmuştum dikiş filan yedim ama ona rağmen inat edip hiç ağrı kesici içmedim kaç gün o ağrısıyla durdum çok kötüydü :d
Oha seninki daha kötüymüş ben dikişten çok korkuyorum ya bi de dişe yapılması fenadır yani neden içmedin ki ağrı kesiciye karşı antipatin mi var sjdkdk