İnsanın kafa dengi bir yeğeninin olması ne kadar muhteşem bir şey 😬nasıl aklına uydum acaba 🤦♀️

İnsanın kafa dengi bir yeğeninin olması ne kadar muhteşem bir şey 😬nasıl aklına uydum acaba 🤦♀️

En son olan deliliği pek hatırlamıyorum. Ama muhtemelen o da yine sevdiğim kişi için aldığım risklerden biridir. Beni deli eden bir aşkı var kalbimde. Ona özlem duyarken delilik adına herşeyi yapabilirim sanırım
En son sanırım delilik yapmadım yani benim aklıma gelmedi şu an için. genel olarak aşırı kahve içmek olabilir bir keresinde 32 saat uykusuz kalmıştım ve geceye kadar uykusuz kalmam gerekiyordu bende o gün çok fazla kahve içmiştim sanırım bu olabilir.
Birinden vazgeçme eşiğine geldim, buna karar vereceğim. Benim için bu hayatta yapabileceğim en büyük delilik.
Soruyla birlikte çok sıkıcı bir hayatım olduğunu düşündüm. Ev iş, iş ev..
Cevap
17Cevap
Benim deliliklere girmeyelim :D çıkamayız. Keyifli geceler..
İyileşmeyi bekliyorum
sonra hoş deliliklere devam edeceğim
ayrıca böyle şeyler yapmak
insanı aşırı mutlu ediyor
en son.. ne zaman delilik yaptım aklıma gelmiyor..
uzun zamandır pek delilik yaptığım bir durum olmadı
Odamı en ince ayrıntısına kadar temizledim. Fazlaca üşengeç olan benim için bile inanılmaz bir çılgınlık bu ¢
Tercih zamanı tercih listemden eski aptal sevgilim mezuna kalıyor diye garanti yerleri çıkardığım zaman
Geçen yaz sabaha karşı 3 ten 4 e kadar denizde yüzdüm çok keyifliydi sessizlik ve huzur harikaydı
Forumda asacam kesecem diyen bir hastaya mantıklı olmasını söyledim
Kafama taktığım bir şeyi çözümlenmemesine rağmen umursamadan bir eylemde bulundum.
Kendime söz verdim delilik yapmayacağım yaptıklarımı unuttum dfgj
Sakin, sessiz, huzurla rahatça ve kafama takmadan yaşıyorum 😊
Şehrin bir ucundan diğer ucuna yürüyüp market gezip geri dönmüştüm
hiç sevmedğğim halde dün gece alkol yarışına çekildim çekenin haline hala üzülüyorum :D
Efsane bir delikti.
Gece kafama esip Bodrum'a icmeye gitmek gibi.
Ruyada kalabalık insanlar sokakta ben bir erkek kıyafet almaya gıdıom sıyah kırmızı kısa elbıse acık kahve gıyıyom kısa halam da alıyo sonra yol bulamıom bizim mahalleye cıkıom
Yok deliliğim uzun zamandır ya
Hatırlamıyorum. Delilik, lügatımda yok galiba.
Her gün yeni bir delilik yapıyorum 5 dk önce yine yaptım ☺ Eşimin abisine ve el eltime tlf şakası yaptım adam fena korktu..
İş yerinde birini dövüp bacagını kırdım
İş yerinde yapmasaydım iyiydi 🥺
2 hafta oldu 🥺
Mafyacılık oynamaya kalkan 3 tane canımsın işte.
En cok onlar hak etti
Kız arkadaşıma lez olduğum şakasını yaptım mxm
Delilik iyidir bazen. 😹😸 İnsanın ruhunu gençleştirir. En büyük deliliğim hız yapmak. 🚗🌬
Düğüne gittim 😄
Her hareketim delilik 😀
Delilik bana yakışmaz
Hiç hatırlamıyorum ki
Nasil bir delilik yaptınız, merak ettim 😀
Hiç yapmamış bile olabilirim))
Yağmurlu havada atletle yürütmüştüm
anlatamam.
Takla attım
Türkiye'ye kaçtım 😂
Bir kaç ay önce.
2 gün kendimi kalbime bıraktım.