Düşene güler misiniz? Bazı insanlar var ki düşen kişiye istemsizce gülüp kendilerini durduramıyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Düşene güler misiniz? Bazı insanlar var ki düşen kişiye istemsizce gülüp kendilerini durduramıyorlar.
Düşene hemen gülmem, önce canı yandı mı, utanıp içine mi kapandı ona bakarım. Çünkü bazı düşüşler insanın sadece dizini değil, gururunu da acıtır. Ama o da gülüp geçtiyse, toparlanırken bir tebessüm bıraktıysa yüzüne, ben de onunla gülerim. Mizah, bazen en iyi ilaçtır ama yerini ve zamanını bilmek gerekir. Düşenin haliyle alay etmek değil de, onu utandırmadan hafifletmek esas marifet. Çünkü kimse gülünecek biri olmak istemez, ama birlikte gülebilecek dostlara hep ihtiyaç duyar.
Ayağımı kırdığım gün bir de pek yakında burnumu kırdığım gün çok traji komikti sonra anlatırken kendime gülmüştüm… anksiyete sahibi biri olarak bi yerimi kırmaktan oldukça korkardım… 😅
Aa birde okulda kantinin ortasında birinin taç oturacakken sandalyemi çekmesi yüzünden düşmüştüm o an sinirlensem de kabul o da komikti… başkasına pek gülmem bu şeylerde başıma gelir diye…
Geçmiş olsun. Korkulan başa gelir hep
Vardır illa ki
Acayip gülerim kendim de düşsem gülerim 🤣🤣. Kosu bandından uctum misal ama gülmekten kalkmadım yerimdeb
Ondan nasıl uçtun ya :D
Orada mesajlaşılır mı ya
En nefret ettiğim şeydir. Asla gülmem gülene de lafımı söylerim.
Benim de en nefret ettiğim şey
Senin sorunu oldukça merakla okudum. Dürüst olayım, bazen düşene gülmek ister istemez yaşanıyor, çünkü beyin birdenbire garip ve beklenmedik şeylere gülme tepkisi verebiliyor. Tabii birinin ciddi şekilde incinip incinmediğini anlamak önemli, önce iyi olduğundan emin olmadan gülmek biraz ayıp oluyor. Benim tepkim önce “İyi misin?” olur, sonrasında beraber gülebiliyorsak o an komikleşir. Ama ortada travma varsa, işin şakası yok. Duygular bazen kontrolsüz patlayabiliyor, işin doğası bu. Ayrıca Türkiye'de bu tip durumlara mizahi yaklaşmak neredeyse kültürel bir refleks gibi 😅 Ama insan önce empati yapmalı, kimse düşmekten haz almaz!
Cevap
9Cevap
Düşene gülmem yardım ederim. ama mesela youtube da falan sırf izlenmek için saçma saçma şeyler deneyenler var onlara gülüyorum
Durum ciddi bir boyutta degilse Allah affetsin gülerim 😂
Tanıdığım biriyse daha çok gülüyorum 😂
Psikopat :D
İlla ki gülmüşümdür ama pirinçteki taş kadar ş.. erefsizdeki insanlık kadar hiçteki anlam kadar falan niye duygusal girdim bilmiyorum 😂
Bu kadara gerek yoktu :D
Oluyor bazen bana idare ediniz edebiyat güzel şey
Tabi anlayana 😄😄
Anlamayan düşünsün
Gülerim. İneklerin su içtigi yalağa düştüm ben. Kim olsa güler.
😂😂
tanıdığım biriyse evet ama tanımadığıma koşup yardım ederim
Tam tersi olması gerekmiyor mu :D
Bana pek komik gelmiyor bu ama bi kere kendi kızımın düşüşüne hunharca gülmüştüm ajsjsjdkdkdkfkfkf
Allah affetsin 😂
Üvey ana dediler dışladılar beni ahahahshsjdjdjfkfkfkv
😂😂
Hayır gülmem hatta hiç sevmediğim durumlardan bir tanesidir kendimde engelli olduğum için düşen bir insana gülünmesi hoşuma gitmez ama genelde o samimiyete bağlı olan bir şey
geçenlerde bi düştüm 3 gün yatamadım ağrısından ama hafif bi düşme olsa kahkaha atardım sonra düştüğüm yerden geçerken aklıma geldi bastım kahkahayı 🤣🤣🤣 benim yanım düşmeyin
Allah affetsin gülerim ama komik bir şekilde düştüyse tabi. Kendim düştüğüm zaman da gülerim düştüğüm yere yığılır kalırım gülmekten 😃
Arkadaşımsa düşen ister istemez gülerim, kendim düşsen kendime de gülerim 😂
"Düşsem"
Valla ben de gülerim kendim düşsem kendime de gülerim
O kişi ben 😂 kendim dahi düşsem ağlıyana kadar gülerim
Hayır. Bana saçma ve gıcık edici geliyor düşene gülmek..
Hayır gülmem. Ama samimi olduğum biri komik bir şekilde düşmüşse o anda gülerim.
Bana hiç komik gelmiyor
Kendim düşünce de gülüyorum😔
Nasıl düştüğüne bağlı
Gülmem bu ne güzel bir soru ya
Evet gülüyorum 😂
Komik bir düşüşse evet 😂
Hayır, en hoşlanmadığım şey.
Hayır elimden geldiğince yardımcı olurum 🦋
Kendim de düşsem gülerim ben
Kaldırdıktan sonra gülerim kdösls
Gülmüyorum komik değil
gülesim gelmiyor benim, üzüldüğümden de değil hani
Hayır ama sevmediğim kişi düşse olabilir
Gülmem. Acıdan teselli bulmayı sevmiyorum.
Asla başıma gelir hoş değil.
Ayyyy gülmek istememiştimm, ama tutamıyorum 😂
Tutamam gülerim. Kendim düşsem bile gülüyorum
Hiç öyle biri olmadım
Hayır
Hayır kimseye gülmem
Gülmek az kalır krize bile girerşm o şekil
Hayır, komik değil
Hayır ne münasebet
Hayır gülmem
Hayır
Gülmem