Kendim düşsem bile gülerim hatta bazen yerden kalkamam gülmekten😃 Peki sen düşene güler misin yoksa kötü hissetmesin diye bozuntuya vermeyen tarafta mısın? #reda
Öyle tehlikeli ya da yaralanmalı bir düşüş değilse anıra anıra gülerim. Aynı şekilde ben de kendime de gülerim. Yaralanmalı bir düşüş olursa da önce sağlığı toparlayıp sonra o anı düşünüp yine gülerim 😅
düşenin her zaman elini tuttun misal lisedeki arkadaşım o zamanlar 16 yaşındaydım defalarca o yaşta cinsel ilişkiye girmemesini söyledim ama beni dinlemedi cinsel ilişkiye girdi ve kurulmadı hamile kaldı sonra ailesi öğrenmesin diye ona düşük yaptırdım yoksa babası onu öldürecekti neyse ki çocuk vefalı çıktı onu bırakmadı evlendiler şu anda çocuklar var düşenin her zaman yanında oldum bakalım başkaları da benim yanımda olacak mı
Bazen gülerim. Ama kötü niyetten değil. Hayta yardımcı olurum. İnsan bazen gayri ihtiyari gülüyor. Geçen farklı bir olay geldi başıma. Çok yağmur yağdı ve su birikintileri vardı. Normalde araç kullanırken hep dikkat ederim insanları ıslatmamak için. Gittiğim yolda insan olmadığı için normal sürat ile gidiyordum. Nasıl olduysa kenardaki adamı görmedim. Ve adamı boydan boya ıslattım. Hemen durdum tabi. Tabi bir hata yapınca kabullenmek lazım. Ama inmeden önce gülmemi durdurdum. Adama belki bir şey yapamam ama istediğiniz yete bırakırım ve isterseniz üstünüzdekilerin ücretini de veririm dedim. Kusura bakmayın bu şekilde söylememe ama hatamı düzeltmek isterim dedim. Adam başta kızmış bir anlık etki ile. Sonra durmama şaşırdı ve söylediklerim sanırım biraz yumuşattı. Bir şey istemedim ama aklıma geldikçe gülüyorum hala. Bana da olmuştu aynı şey. Kendime de baya güldüm 😁
Hayatta gülmem elimde ayna vardı evin avlusuna halifleks yıkayıp kütüğün üstüne koymuşlar ona takıldım düşerken masil aklıma geldiyse aynayı fırlattım yüzüm paramparça olurdu Allah korudu çokk şükür
Düşüş şekline bağlı 😂 Bir keresinde odundan yapılmış merdivenden düz kayıp düştüğümde herkes bana gülmüştü ben kendimi görseydim bende gülerdim yere tam oturdum kusursuz 🤣🤌
Utandırmamaya çalışırım ama bir arkadaşım motorla düz duvara tırmanmıştı millet yardıma koşarken benim karnıma kramplar girdi gülmekten insanlar ayıplamıştı😃