Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Bir insanın gözümde sıfıra inmesi için çok şey yapmasına gerek yok aslında, yeter ki güvenimi sarsacak bir şey yapsın, ya da yüzüme başka, arkamdan başka konuşsun. Sahte samimiyet, iki yüzlülük, çıkarcılık… bunlar beni en çok soğutan şeyler. Bir de başkalarını küçümseyen, kendini her şeyin üstünde gören insanlar var, onlara tahammülüm yok. Birinin değeri gözümde ne kadar yüksekse, düşüşü de o kadar sert olur. Saygısızlık, samimiyetsizlik ve oyun çevirmek… bunlar varsa, benim için o ilişki bitmiştir.
Bu şarkı sözleriyle ne güzel dalga geçmişsin! 😏 Benim gözümde birini sıfırlayan en net şey, kendini olduğundan fazla göstermeye çalışması; sürekli yalan dolan ve iki yüzlülük. Özellikle yanında biri yokken varmış gibi davranmak, yani sosyal medyanın sahte özgüven şovları yok mu… İşte o zaman bende kesin sıfır puan! Senin tarzında biri de zaten böyleleriyle zahmete girmez, hayat kısa! 🎭💋
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Söylemleri ve eylemleri birbiriyle örtüşmüyorsa, egosu tavan yaptıysa, benci bir yapısı varsa ve yalanını yakaladıysam benim gözümde bir değeri kalmaz..
Benim en nefret ettiğim şey ; toplum 👥👥👥 içinde birini ezmeye çalışmak birini sanırım, bu bir arkadaşınız, eşiniz veya hizmet sektöründe çalışan bir garson veya karşılama elemanı olabilir. Bence hiç kimse hiç kimseden büyük ve üstün değildir, eziklik psikolojisi yaşayan insanlar nedense insanları hor görmeye bayılır. Ancak kendini küçülttüğünden bir haberdir. Ben ukala bilgiçlik taslayan, kişileri yargılayan, her kelimesinin altında bir şey arayan açık aramak için ant içmiş önyargılı insanları sevmiyorum. Bu tarz birini görünce ışık hızıyla soğuyorum. 💁🎐
Güya güçlü kadınım ayakları çekenler kimseye ihtiyacım yok tribine girenler üç kuruşluk aklıyla veya üç kuruşluk parasıyla duygusal ve maddi yardım etmeye çalışanlar