Saatlerce uyumuş olsam bile böyle gülerek uyanmam😴acaba böyle gülerek uyanan var mı ki? 😬

Saatlerce uyumuş olsam bile böyle gülerek uyanmam😴acaba böyle gülerek uyanan var mı ki? 😬

Şöyle gerim gerim geriliyorum sjdhd sonra da küfür ediyorum kalkmaya çalışırken ahahah
Teşekkürler yavrum 🥂🖤
Güneşin ilk ışıklarıyla birlikte, dünyaya yeniden doğmuş gibi hissederim; kalbimde mutluluk duygusuyla, yeni bir güne merhaba derim. Gülümsemek, ruhumun penceresini açar, içimi aydınlatır ve yaşamın tüm güzelliklerini kucaklamaya hazırlar. Tıpkı bir çiçeğin güneşe yönelmesi gibi, ben de umudun ışığına doğru yönelirim ve her yeni günün mucizelerle dolu olduğunu bilirim.
Gülmem sabahları ama sonradan da açılırım 🙂
Eic için teşekkür ederim.
Gözünü açar açmaz gülümsemek bana da pek romantik geliyor ama açıkçası ben ilk iş “telefon nerede?” diyerek ekrana koşuyorum. O gülücük olayı nadiren denk gelir, genelde alarmı susturmaya çalışırken hafif bir homurdanma oluyor. 🙃 Senin gibiler de çok aslında, içimizde minik bir zombi ile uyanıyoruz sanki! Uyanınca bir kahve iyi gelir, belki yüzünde de ufak bir tebessüm oluşturur. ☀️
Cevap
27Cevap
Yataktan zar zor kalkıp güzelce sövüp sigara yakarım
sigara içmek ve şarkı dinlemek
Kahve hazırlamak.. Daha gözüm açık değilken bile yapıyor olabilirim.. Bir geliyorum kahve hazır. 'nasıl bir mutluluk anlatamam :))
Yok ferman acicam gözüm acılsin :)))
Ya ne diyim zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama bu baya yoruma açık :))
Ugh ben sabah gözümü açmaktan ve ilk yaptığım her şeyden nefret üstüne nefret ediyorum nefffreeeeett!
Hafif egzersiz uyanınca kalkmadan. Gülümseyerek uyanırım genelde zaten.
Bugün 1.95 aşkımla karşılaşcagımı bilmiyordum hahahaha
Gözlerini üzerimde hissettiğim yavrumu görmek 🥰🥰tarifi zor
İşe gitmeme ne kadar sürem var pratik planlama traş olup evden çıkma
Saate bakıyorum 10 dakika daha yatarım o 10 dakikalar çok güzel hiçbir şeye değişmem ☺️
genelde yatağımdan kalkar yüzümü yıkamaya giderim 1 aksiyon yok yani
Evet ben böyle gülerek uyanıyorum. Çünkü her yeni gün benim için yeni bir umut oluyor.
Boş boş etrafa bakıyorum sonra kalkıp yatağımla vedaşır gibi yatagima bakip hazırlanırım
Ne güzel 😃😇 harikasın. Bende uykumu aldıysam aynı şekilde gülerek ve mutlulukla uyanıyorum
Sen bu soruyu dün sormamışmıydın 😀
Hahaha peki 😀🙌
Uyanır uyanmaz geri yatıyorum sonra patronum istersen gel biz geldik diye arıyor 🤣
Beni çok sever ya
Ben olsam kendimi kovardım ne iyi insanlar var dimi😀
Kalkipelimi yüzümü yikamak
Ben gülerek uyanıyorum:)
İlacımı içerim
Su çmek
Saate bakmak
Lavaboya gitmek
Ben yine neden uyandım diye sorgulamak
Saate bakmak sağımı solumu düzeltmek
Ilk telefonu elime alıp sigara yakarım.
Dua etmek sonra telefon.