Gözlerimi açtıktan sonra bir kaç defa açıp kapatıyorum ve net görüp göremediğimi kontrol ediyorum. Sonra bacaklarımı hareket ettirip çalışıyorlar mı diye bakıyorum. En son kollarımı (en korkunçlu kısmı bu) hareket ettirip ettiremediğime bakıp sorun yoksa yataktan kalkıp işemeye gidiyorum.
Önce yataktan doğruluyorum. Birkaç dakika halıya bakarak hayatımı sorguluyorum. Daha sonra kalkıp elimi yüzümü yıkıyorum. Portakal suyundan hızlıca bir yudum aldıktan sonra acele ile merdivenlerden aşağı inip beni bekleyen şoförüm ile holdinge ve doğru yola çıkıyorum 😃
Telefonu alıp saate bakıyorum, tabletten radyoyu açıyorum. Yatak keyfi yapıyorum biraz, sonra kalkıp su içiyorum. Evden göndermem gereken varsa okula ise onları gönderirim.
Görsel süpermiş ya 😅 Ben elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalıyorum saçlarımı tarayıp üstümü giyiniyorum. 5 ila 7 dk içinde hazırlanmış ve evden çıkmış oluyorum 🤗
5 dk sürüyor. Sonrasında özel tavsiyelerim var tabi. Ama onun dısında 2 gün sulanma ve ışığa hassasiyet oluyor gözlerini açınca. 3 . Gün gezmeye gitmiştim. Önemli olan damlalarını saatinde damlatmak.
Hiç anlamadım ki sadece gözüme damla damlattılar sonra ışığa bak dedi doktor 1 dk boyunca ışığa bakıyorsun sonra suyla yıkama yapıyorlar geçici lens takıyorlar ve sonra diğer göze geçiyorlar. İçeri girmemle çıkmam 10-15 dk sürmüştür. Ben çıkar çıkmaz iki tane uyku ilacı içtim eve gidene kadar etkisini gösterdi ve karanlık bi odada o geceyi uyuyarak geçirdim o yüzden çok rahattım.
telefonumda WhatsApp gruplarına atılan ekran görüntülerine ve maillere bakıyorum sistemlerde bir kaza bela acil bir konu var mı diye. Sonrası malum, lavaboya gitmek kişisel bakımlar üst değiştirmek. Geri gelip yatağımı toplamak.
Önce telefona bakıyorum, biraz takılıyorum sonra da hayatı sorguluyorum, varlığımı filan. Sonra da yatağım da biraz daha takılıyorum hatta bazen hiç kalkmıyorum yatağımdan öyle işte yani sıkıcı.
Yataktayken bir kaç dakika tavana bakıp bugunun planını düşünüyorum. Öyle elime hemen telefon alanlardan değilim. Sonrasında el yuz yıkama ve kahvaltı.