Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor, Sadece sen yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun!
Yanlış insanlar üzerine hayal kurduklarınız oldumu ?
Yanlış insanlar üzerine hayal kurduklarınız oldumu ?
Bnce öyle değil. Aksine insanlar bizi hayal kırıklığına uğratır ve biz de hayal kırıklığına uğrarız veya uğramayı seçeriz.
Kimse severken bilerek, anlayarak sevmez. Sevdikçe anlar, sevdikçe bilir. Dolayısıyla bildikçe ve anladıkça hayal ya da hayal kırıklıkları ortaya çıkar. Aksi olsa, yani dediğin gibi olsa, kimse hayal kırıklığına uğramak istemez ve dolayısıyla kimse sevmeyi göze alamaz.
Asıl soruna gelecek olursak...
Hepi topu 3-4 kişiyi gerçekten sevmişimdir. O kadar. Sadece sevdim, içimde sakladım. Sonunda o içimdeki, beni terk etti haber bile vermeden. Cesaret edip, yanına gidip iki lafı bir araya getiremeyince böyle yaşanıyor benim dünyamda Aşklar. Korkarım ki bundan sonra da böyle devam etmesin. Allah gönlüme göre bir an önce bir canan çıkarsın. Buna o kadar ihtiyacım var ki anlatamam.
Her bireyin hayata dair mutlaka önemli bir konuda hayal kurması gerekir. Hayal etmek, beyin süzgecinden geçirmek, kalbin hareket noktasına indirmek, vücuda gelmesi için hayale ivme kazandırmak ve encamında eylem. Hayalden dolayı kimse kınanamaz, suçlanamaz. Lütfen bırakın hayaliniz rahat hareket etsin:) İnsanların yanlış olduklarını hayallerinizle değil, bilakis onları tanımakla anlarsınız.
Ben sadece yanlıs insanlar üzerinde hayal kurmadım yanlıs dünya üzerinde de hayaller kurdum hayat zaten hep hayal kırıklıgından ibaret..
oldu .ben o söze katılmıyorum onla hakkında hayal kurarken sana kendilerinin doğru insan olduğuna ikna ediyorlar zaten .
Cevap
13Cevap
Yanlış insanlar her zaman her yerde var,önemli olan tespit etmek,ama karpuz seçer gibi davranırsak maalesef üzücü olur,hayallerimiz yıkılır,hatanın neresinden dönersek kardır,ve tecrübe oluyor,sabretmesini bilirsek yanlıştan kurtuluruz,ama muhakkak başımıza gelmiştir,
malesef yalnış insanlar üzerine hayal kurdugum oldu ama manyagımya her seferindemi yalnış insanlar üzerine hayal kurar bi insan puf
evt. imkansızı istedim... olmadı ztn yapıcak bişey yok ..
hayaller kurup kaybetmektense gerçekler üzerine günlük yaşamaya başladım...
Hayat degil mi bu yanlis secimler yanlis kisiler...
Hiç uzun vade de hayalcilik yapmadım. Yalnış mı değilmi diye kafa yormam bu yüzden
kalbinin pusulası bozuk olanın rotasıda yanlış olur ve yanlış limana demir atar...
oldu
2 beden büyük geldi üzerine
Oldu ama çabuk atlattım.
Dogru soze ne denir? Kesinlikle katiliyorum
yaşasın daha çok gencim!
insan beklentilerini yüksek tutarsa uğrar.
beni de ugratti aynen
Hayvanlar üzerine kuruyorum onlarda kaçıyor...
Uğratanlar var yalan_dünya.
Oldu maalesef.. :(
O kadar çok ki :(
Hayır olmadı..
Evet oldu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar