Bu yaşanandan sonra nasıl düzelecek her şey 😢?

Nişanlımla dün baya kavga ettik sürekli benim bir şeyleri algılamadığımı ima ediyor aşağılıyor küçük görüyor üstü kapalı konuşuyor dün kendimi kaybettim yakasından tuttum bağırdım istiyorsun benden diye ne yaptım ben sana diye 😢kendimi kaybetmemin o an o krize girip saldırgan biri olmamın sebebi onun hareketleriydi beni görmezden gelmesi imada bulunması kırıcı konuşması küçümsemesi… 2 haftaya düğünüm var her şeyim hazır evim düzüldü geldiğimiz nokta çok kötü bir yer 🥹 bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere mesela nişanlımın çok zor karakterde biri olduğunu çevresindeki insanlar bana söylemişti şimdi işin içine girince anladım onlar gerçekten haklıymış dediğimde ise bunu dedin ya bana yabancılaşalım bir süre düşünelim dedi bana 😢 onun kafa yapısı normal bi insanın kafa yapısıyla aynı değil benim beynim sıradan normal herkesin olduğu gibi ama o çok farklı şu an onun kafasında o en son bıraktığım saldırgan gözü dönmüş halim kalacak ve ona göre düşünecek kimseye de anlatamıyorum derdimi çareyi buraya yazmakla buldum

Bu yaşanandan sonra nasıl düzelecek her şey 😢?