Aile & Toplum Her şey ne zaman geçecek ☹️? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eşim uzman çavuş, eğitimde. Ben evimizde yalnızım kızımla beraber. 2 aylık hamileyim. En ufak bir şeyde aglayasım geliyor. Çok üzülüyorum her şeye 😭😭😭 Ne zaman geçecek bütün her şey? Bir hafta geçsin eşim gelsin artık çok yoruldum 🥺 Güncellemeler+1 yıl Kategori niye böyle oldu yav 😭 Her şey ne zaman geçecek ☹️? Cevapla Hamilelik Soruları Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Umarım kısa sürede gelir enişte bey. Ailen yakınlarda değil mi? 0 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Normalde yakındalar ama annem şu an şehir dışında Yorumla Helix8233 +1 yıl Başka yakın birisi yok mu? Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Her mesleğin zorlukları var madem bunu seçtin alışman lazım :D 0 1 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Ay ne iç açıcı bir cevaaap Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Yanında sana destek olabilecek kimse yoksa işin zor gercekten 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bişey olmaz y göreve başladığı zaman yakınında bi yere taşınırsın rahatlarsınız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geçmiş olsun zor bir durum çocuğunuz vsr bide hamilemisiniz 0 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Aynen öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor ya çocuk küçük ikinci çocuk ne güzel zor olsa da birlikte büyürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okadar iyi anlıyorum ki seni bende şehit olmuş bir askerin abisiyim dertleşmek istermisin 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal hamile iken bunlar zor durum farkındayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Umarım kısa sürede gelir enişte bey. Ailen yakınlarda değil mi?
Normalde yakındalar ama annem şu an şehir dışında
Başka yakın birisi yok mu?
Her mesleğin zorlukları var madem bunu seçtin alışman lazım :D
Ay ne iç açıcı bir cevaaap
Yanında sana destek olabilecek kimse yoksa işin zor gercekten
Bişey olmaz y göreve başladığı zaman yakınında bi yere taşınırsın rahatlarsınız
Geçmiş olsun zor bir durum çocuğunuz vsr bide hamilemisiniz
Aynen öyle
Zor ya çocuk küçük ikinci çocuk ne güzel zor olsa da birlikte büyürler
Okadar iyi anlıyorum ki seni bende şehit olmuş bir askerin abisiyim dertleşmek istermisin
Normal hamile iken bunlar zor durum farkındayım