Bilmediğim tek şey kulağımın arkası diyen adamlardır. bunları dövmek korkunç bir zevk verebilir insana. Ancak çeşitli kontenjanlardan ortamlara girdiği için dokunamayacaklarınız sinir eder sonra deli eder. Uzmanlar böyle durumlarda bu adamlardan uzak durulmasını tavsiye etmektedir.
Her şeyi ben bilmem. Her bilgiye sahip olmam mümün değil. Her şeyi bildiğini söyleyen insanlar da ilgili konu karşılarına çıkınca düzgün olmaktan aciz bir şekilde kuyudan yukarıya tırmanmaya çalışıyorlar. Bilgisiz olup bilgili gibi taslıyorlar. Sizi de yeriyorlar. Ne demişler "Herkes kendisine yakışanı yapar.".
Kimi insanlar kendini dev aynasında görmeyi pek sever, senin de dediğin gibi “her şeyi bilirim” modunda takılırlar. Aslında bu, cehaletin en büyük göstergesidir. Gerçekten bilen insan, ne kadar az bildiğinin de farkındadır. Bu tarz insanlarla karşılaşınca fazla tartışmaya girmem, çünkü zaman kaybı. Onların egosuna ego katmaya gerek yok, bırak kalsınlar olduğu yerde 🤷♂️😏
her şeyi bilebilir kafası bilgi dolu da olabilir ama ben buna bakmam ben insanlara karşı davranış biçimine bakarım eğer ki o insan büyüklük taslıyorsa karşısındakini eziyorsa egomanyak ise onun hiç bir bilgi birikiminin benim için bir önemi yoktur
her şeyi biliyorsan bir insana nasıl davranılmasın gerektiğini de bileceksin yani kısacası bu benim görüşüm
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Bildikleri kadarını severek onlardan öğreniyorum. Bilmedikleri halde bildiklerini sandıkları şeyleri de gülümseyerek dinlerim. O tavır ve hatalardan hayatıma dersler çıkarıyorum.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ben Herşeyi Bilirim Kafam bilgi ile dolu diyen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ve tepkiniz ne yönde olur?