AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
görmemiş gibi umursamayan bakışlar atıyorsa kesinlikle kıskanmıştır 8)
Benden daha zeki veya çalıskan ise kıskanırım diger türlü hayır
Şimdiye kadar ole bir kiz gormedimki kiskanmam için önce gormem lazim
Rahatsiz edici bakışlarını üzerinize diker. Aynı ortamdaysanız okulda falan zarar vermeye ve sizi küçük düşürmeye çalışır
Ben cok fazla kıskanmam hemcinslerimi aksine en cok erkeklere saldırgan davranırım -_-
Ters veya yan yan bakar :) Kadın milleti kendinden bir tık üstün kadını hiç bir zaman yanında istemez.
Valla ben asla kisknmam ama eger ynimdaki sevgilim bkiyorsa ozmn cok kisknirim cok kirilir üzülürumm
Herkes aynı değil, ama özellikle bu devirde çekememezlik çok fazla. Ölüp gideceğiz, ne güzelliğimiz kalacak ne de paramız malımız mülkümüz neyin çekememezliği, o kadar saçma bir şey ki.
Eger bir kadinin eksi yonlerini ogrenmek isterseniz gidin onu arkadasina ovun
Ben bakıyorum ne güzel kadın diyorum valla. Çeşit çeşit insan var.
bunun birçok sebebi var kıskançlık alınganlık beğenme kendini beğenme vs vs
kadınlar erkekler için bakım yapmıyolarki diğer kadından daha güzel olmak için bakım yapıyolar bizle bir alakası yok yani :D
Ben iyyy falan derim :) insan bir kusur bulur. Olmusmu bu saca bir makyaj falan diye :)
Farkli bir elektrik alirsin her turlu anlarsin sirf bu sebep yuzunden arkadasim yok kiskanan insanlara dayanamiyorum
pis pis bakar içinden kaşar falan der ama neden birbirimizi çekemediğimizi anlayamadım bende
Ters ters bakar burnumu kıvırım :/ ben senden daha güzelim havası atarım :)
Peki bunu yapmandaki amaç ne? Çok merak ediyorum ergen misin? Deli misin? Tanıyomusun ki? Egoist misin? Hasta mısın? Burnuna sıçaym mı? * eşşoğlu eşşek ananı skym delirtmeyin beni l*n isminde hayır yok tipini skym
* çocoooooo:))
Sana karsilik vermeyi gercekten cok isterdim ama ailemden aldıgım terbiye buna müsade etmiyo. Ben sadece seni yetistiren anne babayı kınıyorum.
Bizde yok öyle şeyler siz kadınların birbirini çekememezliğidir bu. İçiniz fesat içten hesaplı :)
Benim bir kankam var kendi güzel hep çirkinlerle gezer. Sırf erkekler ona baksın diye.:D benle de gezmez :D
onu öldürecekmiş gibi bakar zaten balkışları çok keskindir zaten kıskanılmak güzeldir fakat fazlası zarar
Otobüsteydim bir baktim bir tane emo kiz baya bir kisaydi 1 .50 boyunda ( topuklu oldugu halde ) bana dik dik bakti dövecek gibi ardindan demez mi bu ne ya takma sac diye neye ugrayacagimi sasirdim es gectik :( arti 2 tane manken gibi cocuk vardi gözleri hep bendeydi o kiza baktiklarinda dalga gecer gibi bakiyorlardi.. kiz baya morelimi bozdu.. neden yapmis olabilir canim düsündukce agliyorum ya diyorum okadar mi tipsizimde dalga gecyo :((
adı üstünde emo...
napıo bu salak derim ama içten içe güzel olduğunu düşünürüm
Kıskandığını belli etmemek için elinden geleni yapar. Ama soğuk bir tavrı falan olur yani.
Çünkü kadınız erkekten ayıran bir özelliğimiz bu mükemmel olma çabamız :)
Hele bide yanındaki kız güzelmiş derse varya vay halıne o kızın :)
Hedefler aynı olduğu ıcın kadın kadını cekemıyor halıyle ;)
bence çok saçma be herkes güzel olsun hepsı guzel olsun :))
Kadinlar da daha cok oluyor bu erkeklerde daha az oluyor...
Ilk basta kıskandiysan onunla pek konuşmazsn suskun olursun snra sıki knka olursun genelde :P
öküzün trene baktığı gibi bakılırD:d:dD: valla çıldırıyorum öyle olunca
Yiyecek gibi bakariz :D :D bir kasik suda bogasimiz gelir
wayy resim yakıyor hacı :Dd
Tesekkurler zametim :))) @sametiedi
bunu da çoğunlukla maviler yanıtlar, bende kusarım artık :D
Kadınlar birbirlerini kıskançlık iç güdüleri ile hareket etmek yerine mutlu olacağı erkeği mutlu etmek için güzel giyinse bence huzuru yakalar
Kişi kendini ne kadar mükemmel kadın olarak tanımlarsa o zaman kıskanmaz, aksinde ise kıskanması ne kadar garip olsada olağandır.
Kimseyi kiskanmam bazilarinin fizigi guzel dye özenmisligim olur. Ama snra bndende kotüleri var rabbime şukurki sagligim yernde der gecerm ;)
Bazen öyle kadınlara denk geliyorumki. Kadınlar ilerlemesin çalışmasın bir yerlere gelmesin istiyorum. Çok gerici söylemlerim oluyor :D
Kadınlar şeytansıdır huy olarak sinsilik tilkilik genlerinde var, kıskançlıkta doğal halleri bir aslanın çölde avlanması ne kadar doğalsa bir kadının şeytanlık sinsilik yapması da o kadar doğal
Kıskanmam asla.
Ya guzel diye bakarım ve içimdende geçer yani saclari gozleri vs. guzel diye. Ya da burnu havada olanlara bakarım ve içimden de hoş brşy gecmez yani sevmem oylelerini..
Asla kiskanmam yani sevdiğim kişi olsun o bakmasin kimseye herkes benden çok çok güzel olsun beni hiç ilgilendirmez
canım bunu en iyi sen bilirsin sende bir bayansın kıskançlık kompleksi heralde :)
öyle biri olmadım hiç ama beni çekememezlik durumu, hep dersler yüzünden olmuştur bu zamana kadar.
Direkt canta ve ayakkabı uyumuna bakarlar kadın işte hep rekabet arar
Kendine saygisi olan hicbi kadin bir erkek icin giyinmez. Kadınların hepsi böyle.
"Aynı kutuplar birbirini iter"
Başka bir şeye gerek var mı?
karşımda benden daha yakışıklı biri geldiğinde onu öldüresim geliyor :( ama ben daha taşım taş gibi erkeğim elhamdülillah
Hele yanlarında dalyan gibi delikanlılar olunca. Abboow o gözler yandan fırlayacak gibi olur. Peeehhh
Pis pis bakıyorum işte :((
Bence erkekler de yakışıklı birini görünce uyuz oluyordur sadece kızlara özgü değildir
Bakışları ile belli etmese hafiften laf sokmaya başlar. Karşıdaki bayanın saçına veya makyajına giyimine laf eder. “Ay makyajını hiç beğenmedim, olmamış.” Gibi vs. Yorumlarda bulunur. Eleştirir.
iki kız yan yana oldumu karşıdan yakışıklı bir erkek geçerse erkek birine bakarsa okız yanındakini yırtar çekememezlik olur ve birbiriyle gezmezler
kiskanilan kadın oldum hep o yüzden bu ego. Bu sozumu seviyorum
Bence cok basitçe ne var yani kardesim güzelse veya güzelsek herkesin bir tamı eksiği vardır
Kiskanirim da zaafimiz var iste,,, ama kendine guvenmeli ya insan
genelde belli etmemeye calissalar da
sinirli bakarlar eher surekli bakiyolarsa bu da kiskandiklarina dair bir isarettir
Kadınlar kendinde olmayıp başka birinde olan o özellik yüzünden o kişiyi suçlarlar. Herkesde bunun olduğunu düşünüyorum. Kimileri bu özelliğini dışa vurur kimileride kendi içinde yaşar işte...
Çekemeyen kiz ya her zaman sizi över ya da sövmedigi söz birakmaz
Gözler kısık, elinde olsa bir kaşık suda boğacakmış gibi bakar
Kişiye göre değişir. Kimi hiç belli etmez iken kiminin öfkesi yüzünden okunur ::D:D
"Kimse benden daha guzel olamaazzzzzzzzzzzz" dusuncesi var cunku
Mesela bizde o durum yok kötü gözükse bile iyi diyoruz maksat adamın öz güveni yüksek kalsın.
görmezden gelme, küçük görme, dik yürüme bunlar. tanıdığı kişilerde daha belli eder :)
Çünkü birbirmzi çekemeyecek kadar güçsüsüz erkekler çeksin bizi onlar daha. Güçlü
Mesela başkaları seni beğenir ama o sürekli sende kusur arar, bulur. Bakışlarıysa aksine cok sevimli iyimser olur.