Her Konu Dahil olmak Üzere sadece doğrularını söyleyeceğini bilseniz Neler sormak isterdiniz
Hadi Kızlar siz sorun ben cevaplayayım
Her Konu Dahil olmak Üzere sadece doğrularını söyleyeceğini bilseniz Neler sormak isterdiniz
Hadi Kızlar siz sorun ben cevaplayayım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
evlenince artik karinizi arzulamiyir musunuz
Arzuluyoruz Ama şöyle düşün mesela sen bir şeyi almayı çok istiyorsun ve onu elde edince arzuların yavaş yavaş sönüyor ya insanlar her konuda böyle
Of ya napcam
Yoldan gecen kadinlaein poposuna bakiyor musun
Peki sen evli misin Nasıl bir sorunun var söylersen yardımcı olmaya çalışırım
Bu arada yaşlarınız kaç evleneli kaç yıl oldu
Kaç tane çocuk var
Detaylı bilgi verirsen detaylı anlatırım
Anladığım kadarıyla senin aldatılma korkun var
Ben sorunuzu şöyle genel olarak cevaplayayım ister istemez Her canlıda nefs var bu yüzden dolayı hem kadınlar hem de erkekler milletin vücuduna bakıyor hani bunun önüne geçemezsin
Ama kendine sadık bir erkek bulursan senden başkasını gözü görmez
Veya sana sadık olması için elinden gelen her şeyi yapabilirsin
Sana yapmayacağım bir şey söyleyeyim onu yap eşin partnerini senden soğumasın olur mu söylememi ister misin
Soyle
1 Kural ne olursa olsun anal seks yapmayacaksın
Çünkü anal seks ister inan ister inanma iki kişi arasında soğuma yapıyor Çok kısa bir zamanda hem pişmanlık hem de birbirinde n uzaklaşma oluyor
Hic yapmadim ama israr ediyor 😢
2 Kural evlenmeden önce hiç kimseyle cinsellik yaşama çünkü o kişiyle kesin %100 evleneceğini belli değil resmi nikahın olmadan bir erkekle ne yaşarsan erkek şunu düşünür ulan bu benim de bunları yaşadı kesin başkalarıyla da yaşar Bundan dolayı senden ayrıdır haberin olsun
Ve erkeklerin söylediği hiçbir şeye güvenme yeminler eder Kur'an'a el basar seninle evleneceğim evlenmeden önce şunu şunu yapalım şöyle yapalım böyle yapalım öpüşelim el ele tutuşalım ilişkiye girelim derse sakın yapma yoksa sana olan güveni sevgisi azalır
Bakire misin
Sakın Resmi Nikah Kıymadan El Ele bile Tutuşma
Yoksa Sana Olan inancı güveni sadakati bağlılığı azalır
Bu dediklerim Bütün erkekler için geçerlidir
Harikasınnn yaaa
Ben kızları Neden yardımcı oluyorum biliyor musun Benim de iki tane bacım var bu yüzden dolayı hiç bir kızın üzülmesini istemem
Abi harikasın bende bakireyim sevgilim sürekli zorluyor evleneceğiz zaten güvenmiyor musun bana diye şimdi sen böyle dedin yaa evlenmeden asla
NEDEN
Harikasınnn yaaa DEDİN Kİİİ
Yani bunları birinden duymaya ihtiyacım vardı o yüzden
Gizliden çıkmamı istiyor musun Seninle abi kardeş olabiliriz ve sadece buradan haberleşiriz sen istediğin sürece buradan her zaman konuşuruz
Benim her konuda bilgim var sana her konuda yardımcı olurum
Tabiki
Ciktij
Ok
Erkeklere soracağım ve cevabını merak ettiğim hiçbir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten dürüst olacak bir erkek bulmuşken sorulacak çok şey var ama biraz eğlenceyle sorayım: En son hangi bahaneyle arkadaşa kaçtın?😂 İlişkilerde en büyük korkun ne? Ya da bir kadında en tahammül edemediğin özellik hangisi? O kadar çok yalanla karşılaştık ki, bazen hakikaten sadece dürüstlüğe açlaşıyoruz! Merak ettiğin her şeyi sor, arkanı da korkmadan yasla. İnatla dürüstlük iyidir!