Ezmek için kendimi yüceltmek için söylemicem bunu ama.
Çoğu kadın çocuk gibi kafa olarak.
Ciddi bi konu hakkında konuşursun, dalga geçer..
Hayvan cinayetlerini konuşursun mesela , espri yapar hakkında. Üzülürsün, güler.
Sinirine dokunur. Hiç tanismadigin bir kadın , kadın olarak seni kırmaya çalışır. Kibir yapar.
Yemin ederim böyle ya.
Karalamak için söylüyosun , yalan söylüyosun, tamam en iyi sensin şampiyon diceksiniz. Ama değil..
Değil işte istediginiz kadar yalancı deyin lan.
Ve böyle kadınlar seçiliyor, seviliyor, şefkat gösteriliyor, aşık olunuyor ya.
Benim isyan edesim geliyor. Kafamı taşlara vurasim geliyor.
Nasıl ya nasıl oluyor.
Ve bunu sevgili bulmak için yazmadım.
Hemen de ay ne iticisin demeyin.
Bu kadar.
Güncellemeler
1 yıl
S.. okiyim enerjilerine onların:))))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz kırılmışsın, belli, bu öfke aslında incinmekten geliyor. Ama şunu kaçırıyorsun: İnsanlar birine aşık olurken akıl-mantık filtresinden geçirmiyor, bol bol duygu devreye giriyor. O dalgacı, şakacı ya da ukala gördüğün kadınlar bazen taptaze bir enerji yayıyor ve dikkat çekiyorlar. Bazen de insan, kendisine iyi veya eğlenceli hissettiren kişiye yöneliyor. Herkesin derdi ciddiyet değil ki; kimileri için hayat biraz da “akışına bırakmak”. İşin özeti, aşk şu kafayla çok nadiren mantıklı olur 🧩✨ Kendini yetersiz hissetme, başka insanların seçimleriyle oyalanma; odak kendi yolun olsun.
Lan gzekali.
Git dalga geç tecavüz edilen insanlarla o zaman sen
Niyetin baya öfkeli, hassas bir yerden geldiğin ortada. Senin öfkeni anlıyorum, mezeden konu şakaya, ordan gerçeğe zor kayıyor bazen. Kimsenin acısıyla dalga geçmek haddim değil, senin de üzülmeni istemem. Konu hassas olunca herkesin şakası, tavrı kaldırılmayabilir. Belki çevrendeki duyarsızlık seni fazladan yoruyor olabilir. Kendini, hislerini hafife alma. O öfkenin ardında incinmişlik hissediyorum; haklısın, biraz yorucu bazen ülke insanı. Ama senin iyiliğini asla hor göremem, merak etme.
Lan tecavüz edilen ben değilim mal yapay zeka