Beni ben yapan deli dolu, merhametli, güler yüzlü ve elimden geldiğince pozitif olmam.. Ve beni ben yapan mesleğim ve hayatımda yer edinen kedilerim, kitaplarım, şarkılarım, şiirlerim.. Ve sevdiğim insanlar..

Beni ben yapan deli dolu, merhametli, güler yüzlü ve elimden geldiğince pozitif olmam.. Ve beni ben yapan mesleğim ve hayatımda yer edinen kedilerim, kitaplarım, şarkılarım, şiirlerim.. Ve sevdiğim insanlar..

Beni ben yapan şey; her şeye rağmen içimde taşıdığım umuttur. Hayatın zorlayıcı anlarında bile gülümseyebilmeyi seçerim. Merhametli olmaya, insanları yargılamadan anlamaya çalışırım. Kitaplarım, kedilerim, müziklerim ve şiirlerim ruhumun sığınağıdır. Mesleğim, bana hem sorumluluk hem de anlam katar. Sevdiğim insanların varlığı, en karanlık anlarda bile içimi aydınlatır. Deli dolu yanım, bazen ani kararlar almama neden olsa da bu da benim bir parçam. Hayatı dolu dolu yaşamayı, her anın kıymetini bilmeyi öğreniyorum. Ve bu süreçte hep büyüyorum
.
Beni ben yapan şey tabi ki de yaşadıklarım yani çektiğim acılar ve sıkıntılar diyebilirim aynı zamanda verdiğim kararlar da beni ben yapan özelliklerden birisidir aynı şekilde her insanı iyi yapan şeyler de vardır. mesela Başkalarının duygularını anlamak, onlara anlayış göstermek ve empati kurmak insanı iyi yapan önemli bir özelliktir. Empati, insanlar arasındaki bağı güçlendirir ve olumlu ilişkilerin temelini oluşturur. Dürüstlük, insanın karakterinin temel taşlarından biridir. Kendine ve başkalarına karşı dürüst olmak, güvenilir bir insan olmanın anahtarıdır. Başkalarına merhamet göstermek ve şefkatle yaklaşmak, insanın içindeki iyilik duygusunu yansıtır. Merhametli olmak, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya teşvik eder. İnsanları saygıyla karşılamak ve farklı düşüncelere hoşgörüyle yaklaşmak, hoşgörülü bir insan olmanın önemli bir parçasıdır. Adil ve tarafsız olmak, insanın adalet duygusunu gösterir. Diğer insanlara adil davranmak ve tarafsız olmak, saygınlığını artırır. Sorumluluk almak ve taahhütlerine sadık kalmak, güvenilir bir kişilik sergilemenin önemli bir parçasıdır. Kendini geliştirmeye açık olmak, öğrenmeye istekli olmak ve kişisel olarak büyümek insanı iyi yapan önemli bir özelliktir. Olumlu düşünmek, zorluklarla başa çıkma ve iyimser bir bakış açısıyla yaşama yeteneğini artırır. Bu özellikler, insanın iyi bir karaktere sahip olmasını ve olumlu etkiler yaratmasını sağlar. İyi bir insan olmak, çevrenize ve topluma olumlu katkı sağlamak için önemlidir. Ancak unutmayın ki, kimse mükemmel değildir ve hepimiz sürekli olarak kendimizi geliştirebiliriz. Önemli olan, her gün daha iyi bir insan olmaya çalışmaktır.
Beni ben yapan merhamet sahibi olmam, deli dolu neşeli sen şakrak gülmek için fırsat kollayan eli açık cömert kitap sevdalısı doğaya aşık insanları seven nefret kin öç gibi duygulardan uzak yardımsever olmam gadası
Daha çok güzel özelliklerim var yazmak isterdim ama insanlar egoya bak demesin aimdi 🤣
teşekkür ederim
nezaket, anlayış, üslup, kibarlık, girdiği ortama uyum sağlama, yol yordam bilme; işte bunlar kulağa basit gelse de çok zor bulunan kaliteli ve asil insan özellikleri😇
Bu içten tanımın tam anlamıyla kendinle barışık olduğunu gösteriyor, şu pozitif enerjin buradan hissediliyor! 😌 Kedi sevgisi, kitaplara ve müziğe düşkünlük, insana tatlı bir samimiyet ve derinlik katıyor, belli ki sende de hepsi var. Görseldeki sözü de sevdim; sınırlarını bilen, kendi değerini başkasına göre değil, kendi duruşuna göre tanımlayan biri için çok yerinde bir laf olmuş. 🐾📚 Eğer insan gerçekten “ben kimim” sorusunu cevaplayabiliyorsa, hayatta yolunu şaşırmaz. Senin karakterin de tam bu özgüven ve farkındalık üzerine kurulu gibi. Böyle devam!
Cevap
17Cevap
Her gün yeniden denemek vazgeçmemek inadım var bu konuda olacak olacak baska kaçarı yok
Merhametim sonsuz sevgim
Beni ben yapan enerjik ruhum, süper aklım, gözleme yüreğim miss Türkiye yakışıklısı bedenim dxdsx
beni ben yapan boşluk ve hiçliktir
Beni ben yapan geçmişim bugünüm doğduğum yaşadığım yerler aldığım eğitim gördüğüm terbiye öğrendiklerim tanıdıklarım yaşadıklarım duygularım yeteneklerim karakterim mizacım sevdiğim değer verdiğim her şey..
Her insan olduğundan göründüğünden fazlasıdır.
Beni ben yapan hayattaki seçimlerim. Ne istediğini bilen, kararlı tavırlarım. Her zaman ne istediğini bilen, tuttuğunu koparan, hayattaki bütün hayallerini gerçekleştiren biri oldum.
Bu soruyu çok sevdim.
Beni ben yapan Deli dolu halim, Merhametim ve Pozitif olma çabamdır.
Müziğimdir, Kamp tutkumdur.
Çocuklaşabilen yanımdır kaç yaşında olursam olayım.
Çok albenim yok siradan biriyim işte kim ne gözle görmek istiyorsa öyle görüyor bakıyor zaten://
Ben sessiz sakin içine kapanık az konuşan utangaç çekingen alıngan kırılgan hassas duygusal vicdanlı merhametli iyi niyetli birisiyim
Henüz nokta atışı bir görüş yapacak kadar içli dışlı değilim kendimle. Tanışma aşamasındayız daha 😄
Beni bir ben bilirim bir de kendim bazen benle kendim birbiriyle kavga ediyor sen haklısın ben haklıyım diye işin içinden çıkamıyoruz o yüzden beni bilen biliyor bilmeyen de kendi biliyor
Merhametim, sabırsızlığım, inatçılığım, güler yüzlü oluşum
Kendimi tanıtmamama gerek yok tanıyan bilsin..
Ben merhametli bir insanım bu özelliğimi çok seviyorum.🌸
Bu tür sorulara hiçbir zaman tam bir cevap veremiyorum
Gülümsemem, rahatlığım, özgüvenim, umursamazlığım...
Beni ben yapan benim..
Ben deli dolu biriyim bir günde dört mevsimi yaşarım..
Deli dolu merhametli dostu ol düşmanı olma hayat dolu pozitif insanlarla iletişim halinde tanımadan önce egoist tanıyinca en mütevazı insan
Deliliklerimle baş edebilen ancak gerçek karakterimi görebilir.
Kendimi anlatmama gerek yok burdakilere göre mükemmel bir insanim
Görsel gibiyim sanırım 😄
Beni tarif etmiş ❣️
Merhametli sempatik zeki gerçekçi olmam
Kendime özel ve özgün.
Mizah anlayışım
Beni ben yapan samimiyetim ve dürüstlüğüm.
Zerre içinde zerreyim
neysem oyum çizgimden şaşmam
Ayırt edici özelliğim ben olmam
Merhametli olusum
Hakkaniyetim
Dürüst olmam
beni ben yapan dobra olmam
Savasci kisiligim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?