Kişilik & Karakter Kendinizi nasıl tanımlarsınız? Siz nasıl birisiniz? Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıl birisiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl İyi bayramlarrrr Kendinizi nasıl tanımlarsınız? Siz nasıl birisiniz? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kendimi duygusal tanımlarım 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bence kendimi henüz bulamayan biriyim genel olarak birşeyler yapmayı seviyorum boş durunca bunalıma giriyorum çünkü ve etrafımda çok toksik insan var diye de aslında kendimi tanımaya fırsatım olmuyor 1 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Anlıyorum, maalesef çoklar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendimi duygusal tanımlarım
Bence kendimi henüz bulamayan biriyim genel olarak birşeyler yapmayı seviyorum boş durunca bunalıma giriyorum çünkü ve etrafımda çok toksik insan var diye de aslında kendimi tanımaya fırsatım olmuyor
Anlıyorum, maalesef çoklar
Hem muhafazar hem çağdaş. d