Arkadaş olarak müthiş bayılıyosunuz.
Amaaa sevgili olarak, saf, ama neşeli kadın istiyorsunuz.
Ne mana?
Arkadaş olarak müthiş bayılıyosunuz.
Amaaa sevgili olarak, saf, ama neşeli kadın istiyorsunuz.
Ne mana?
Cevap
4Cevap
Bu arkadaş biraz delimsirek, cevap vereceğiz diye çok zorlamayın :D
Heee tabi
Niye deli olayim onu söyle?
Madem seviyosunuz esprili
Beni niye kimse sevmiyor
Heh şimdi kesin dersin cirkinsindir diye
Birlikte gülüp eğlenemeyecegim, mizah yönü zayıf birisiyle yaşayabileceğimi sanmıyorum. Ayrıca en güzel ilişkiler yakın arkadaşlıkla oluyor.
:))))))) neden peki nereye gitsem mizahı zayıf ama neşeli saf kadınlara bayılıyolar? Ya da soğuk?
burada sanalda farklı yazıyosunuz reel hayatta farklı oluyor..
Bahsettiğin erkekler ne istediğini bilmeyen tipler veya karşısındaki insandan böyle bir beklentisi olmayan insanlar. Gerçekten senin mantığın alıyor mu birlikte gülüp eğlenmedigin birisiyle ilişkiye başlamak? :)
Almıyor tabi..
Demekki aşk ilişkisi isteyen erkekler yok denecek kadar az.
Günümüz ilişkilerinin neredeyse tamamı karşılıklı çıkar ilişkisi kurulu. Aşk ilişkisi aramayan erkekler olarak sınırlandırmayalim biz onu. Bunu yapan ya da göz yuman kadınlar da çok.
Neyi yapan? Anlamadım da
Aşk ilişkisi değil de çıkar ilişkisi kuran veya falanca tür erkeklerden etkileniyorum deyip filanca tür erkeklerle birlikte olanlar. 😅
Yani uymasınlar onlara o zaman :)))
Ya kadınlarin çoğu şizofren. Ve bu kadınlara aşık olunmasına dayanamıyorum. Katlanamıyorum.
İsyan edesim bagirasim geliyor.
Kolpaçino'daki Ganyotcu gibi isyan ettiğinin farkında mısın? 😅 Sakın ol champs. Kendileri kaybederler ki ediyorlar da.
İyi ki varsın ya.. valla biliyo musun içten söylüyorum abartmıyorum, kadınlar sizin gibi değiller. Yeminle değiller. Yani yüzde olarak hesapliyim yüzde 95 i ne koruyucu, ne destekçi.. Öyle anaç filan değiller. Ciddiyim. Kadınlar melektir filan diyolar ya erkekler filan:) o çok yanlış bir laf. Çoğu değil. Melek olan kadınlar var. ama az sayıdalar.
Kendilerini bile korumuyolar o başka...
Tamam aldatan, ve daha birçok kötülük yapan erkekler var. Biliyorum.:)
ama çok destekçi, koruyucu, kralsınız :D
Teşekkür ederim efendim siz de iyi ki varsınız 🤗 Ben öyle pek cinsiyetçi birisi değilim. İyilik ve kötülük gibi algılar karakteristiktir. Karakterin de cinsiyeti olmaz. Aldatma mı? Kadina da var erkekte de. Yalan mı? Aynı şekilde ikisinde de var. Arkadaşlık konusunda belki biraz cinsiyetçi olabilirim. 😅 O da ne bileyim erkeklerin arkadaşlığı daha içten ve samimi geliyor. Kadınların arkadaşlığinda sürekli bir çekememezlik çıkıyor tünelin sonunda. Konu "Kadınlar kapatılsın" mevzusuna bağlanmadan biz konuyu kapatalım 😅
Eee ne yapıyorsun? Günün nasıl geçti bakalım?
Kadınların içinde olmadan anlayamazsın ki tam olarak :( aynı şekilde erkekleri de ben tam olarak belki anlayamam kötülük anlamında..
Kadınlar kapatılmasın. Kötü kadınlar kapatılsın. Onlara kimse aşık olmasın :(
Şefkat görmesinler..
Neyse işte.
Fena değil ya.. boş boş geçti aslında.. ya senin
İşim gereği fazlasıyla kadına ve kadın muhabbetine maruz kaldığım için az buçuk biliyorum diyebilirim. :) Sabah işten geldim ve neredeyse akşama kadar uyumuşum. Dışarı çıkıp kahve içesim var 😅
Tam bilemezsin. Kötü diyosam kötü. Allah Allah.
Napmaya çalışıyon al senin olsun kötü kadınlar ya tamam kapatılmasın tövbe
Valla zeki komik olsun baştaci olur :)))
Hiçte olmuyor yalan atma.
Valla benim. icin vazgecilmez kadin xinsi digerlerini bilemem herkes kendinden sorumlu :)
Aşk ilişkisi istersin demekki. Ben henüz isteyene rastlamadım reelde..
Arkadas olmaz kadindan sevgili icin ideal kadin zeki komuk firlama :))
Aynen
Sebebini söylesene artık
Buradan da yazabilirsin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi şöyle bir gerçek var: Bazı erkekler hâlâ esprili kadının fazla “erkeksi” olduğunu düşünüyor, komik kadın görünce kendilerini tehdit altında hissediyorlar. O yüzden dalga geçmeye, eğlenmeye bayılıyorlar ama sevgili olunca mevzu değişiveriyor. Biraz da kompleks işte 😊 Eğer bir adam sana gerçek anlamda hayranlık duyuyorsa espri anlayışından ödün vermene hiç gerek yok. Sen olduğun gibi çok iyisin! Kim kendini rahat hissediyorsa, onunla devam etmelisin.