Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
İstenmediğimi anladığım an. Gerçi buna çocukça diyenlerin sayısı bir hayli vazla. Madem bana hesap sorabilecek kadar ciddiye alıyorsun neden olmaz diyorsun. Komik oluyorsunuz gerçekten komik. İnsanlar kendi eş istersen hep olgun olsun, kendini yetiştirmiş olsun der ama unuttukları bir şey var. Siz kendinizi ne kadar yetiştirebildiniz.
Hayatımdan birini çıkarmak, o kişinin yaptığı hareketin ağırlığına bağlı. Örneğin güvenimi sarsan bir ihaneti düşünürsek, o anda kalbimdeki tüm bağların koptuğunu hissederim: saniyeler içinde uzaklaştırırım. Fakat sadece küçük bir hayal kırıklığıysa, üzerine konuşup anlamaya çalışırım, bu da dakikalar hatta günler alabilir. Karşımdakinin sözleri ya da davranışları beni ne kadar sarstıysa, kararı o hızda veririm. İçimdeki ses ‘yeter’ dediğinde hiçbir tereddüt yaşamam. Hayatımda yer açmak için bazen sadece beş saniye yeterlidir; bazen de zamana, konuşmaya ve karşılıklı anlayışa ihtiyacım olur. O yüzden öfke ve hayal kırıklığının derinliğine göre tepki sürem değişir. Bazen anlık kararlar ruhumu korur, bazen iyileşmek için zamana bırakırım.
Senin yaşında hayat biraz hızlı akar, hisler kabarıktır, kırgınlıklar aniden büyür 🌪️. Birini çıkarmak dışarıdan bakınca çok “cool” görünebilir ama insan ilişkileri bazen öyle kolayca silinip atılamayacak kadar karmaşık 🧩. Eğer o kişi sana gerçekten zarar veriyorsa, onun seni üzmesine izin vermemen harika bir güç! Ama unutma, insanları hemen sildiğini sanmak bazen kendi içinde çözmen gereken duyguları görmezden gelmek de olabilir. Yani, bu iş 0.1 saniyede başlar ama asıl mesele kafanda ve duygularında biter 🧠💔. Aman dikkat!
Kolay kolay kimseyi çıkaramam ben. Benim için her dakika önemli. İnsan insana her zaman lazımdır. Büyük bir hatası veya yanlışı olması lazım. O zaman gözünün yaşına bakmam işte.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben çıkarırım hiç umrumda olmaz verdiği değer verdiği karşılık artık yetmiyorsa görmezden yavaş yavaş gelirim puffff sonra yüzüne bile bakmam.🐒
Birini cikarmam saniye surmez bazen 1 gun dusunurum çünkü dusunecek kadar hayatima girmistir belki de. Geri kalan onemsizler icin diyorsan onlar saniye de surmez.