Kişilik & Karakter Birini hayatınızdan çıkarmak ne kadar sürer? Hekimhanımmm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alıştığınız biri herhangi Bi sebepten hayatınızdan çıktığında alışmak ne kadar sürüyor. Ya da alışıyor musunuz? Birini hayatınızdan çıkarmak ne kadar sürer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Yaptığı hataya göre değişir 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Durumun aciliyetine göre değişir 30 sn de olur 30 yıl da olur 1 2 Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Nasıl bi aciliyet olabilir ki. Üzgün olur insan yani Yorumla nomorebets35 +1 yıl Iste hayatımdan cikartmamin benim için ne kadar sağlıklı iyi anlamlı olacağına bağlı isteYani herkesi 30 sn de de çıkarabilirim 30 yıl sonrada olabilir bu Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir kaç saniye. Engellerim no silerim biter gider 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl en son en yakın arkadaşımla tartıştım 3 sn sürdü çıkardım hayatımdan 😇 1 0 Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl 2 gün. 1 9 Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Net 2 gün mü Yorumla Epistemik +1 yıl Aynen. Yorumla Epistemik +1 yıl Burcunuz nedir? Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Başak da ne önemi var Yorumla Epistemik +1 yıl Öylesine. Önemsiz. Kimisi burcunun özelliklerine sahip olduğunu düşünür ve ona göre yaşar. Başaklar zor unutur. Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl 👍😊 Yorumla Epistemik +1 yıl Doktor musunuz? Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Diş hekimi Yorumla Epistemik +1 yıl Maşallah. Bir de amigdala var bilirsiniz siz, o yüzden unutamayız 😊İyi akşamlar hekim hanım. Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. 1 dk dan kısa 1 12 Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Abarttık mı sanki Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Neden? Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Çok kısa Bi zaman. Unutamazsın Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Ben unuturum Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl O zaman tebrikler 👏 Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Çok zor değil ya bu. Dene sen de Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Yok bende olmuyor. 2 günlük adam bile şu an içime oturdu yani. Benimki anormal Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Takıntı yapma Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Deniycem👍 Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Son bişey. Kimse vazgeçilmez….. sen doldur :)) Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Doğru tabi Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Bol şanss Yorumla
HakanAydın06 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 5-10 dakikada toparlıyorum kendimi 0 1 Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Ne güzel Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok çabuk, saniyelik 0 2 Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Nasıl ya nasıl😅 Yorumla Baba-Fingo +1 yıl Ben de böyle bi delikanlıyım Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ertesi gün. 1 0 Yorumla
Aylin_2004 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl 2 ay surer 0 1 Yorumla Hekimhanımmm +1 yıl Çok net Bi süre oldu ama iyi Bi zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaptığı hataya göre değişir
Durumun aciliyetine göre değişir 30 sn de olur 30 yıl da olur
Nasıl bi aciliyet olabilir ki. Üzgün olur insan yani
Iste hayatımdan cikartmamin benim için ne kadar sağlıklı iyi anlamlı olacağına bağlı iste
Yani herkesi 30 sn de de çıkarabilirim 30 yıl sonrada olabilir bu
Bir kaç saniye.
Engellerim no silerim biter gider
en son en yakın arkadaşımla tartıştım 3 sn sürdü çıkardım hayatımdan 😇
2 gün.
Net 2 gün mü
Aynen.
Burcunuz nedir?
Başak da ne önemi var
Öylesine. Önemsiz. Kimisi burcunun özelliklerine sahip olduğunu düşünür ve ona göre yaşar. Başaklar zor unutur.
👍😊
Doktor musunuz?
Diş hekimi
Maşallah. Bir de amigdala var bilirsiniz siz, o yüzden unutamayız 😊
İyi akşamlar hekim hanım.
1 dk dan kısa
Abarttık mı sanki
Neden?
Çok kısa Bi zaman. Unutamazsın
Ben unuturum
O zaman tebrikler 👏
Çok zor değil ya bu. Dene sen de
Yok bende olmuyor. 2 günlük adam bile şu an içime oturdu yani. Benimki anormal
Takıntı yapma
Deniycem👍
Son bişey. Kimse vazgeçilmez….. sen doldur :))
Doğru tabi
Bol şanss
5-10 dakikada toparlıyorum kendimi
Ne güzel
Çok çabuk, saniyelik
Nasıl ya nasıl😅
Ben de böyle bi delikanlıyım
Ertesi gün.
2 ay surer
Çok net Bi süre oldu ama iyi Bi zaman