Kişilik & Karakter konusunda 902 cevap paylaştı. Hiç bir zaman öyle bir adam olmadım, ama bunu kadınlar yarattı. Bugün prenses erkek diye eleştirilenler dünde maço, kaba vs. diye suçlandı (çünkü her davranışı derinine inmeden yüzeysel şekilde yargılama hastalığı var ) ve bu ikisi arasında uyumlanmaya ve konumlanmaya çalışan erkekler neyi nasıl yapacağını şaşırdı, lakin en önemlisi şu; bu prenses erkek söylemleri bir yönüyle de manipüle ve kadınların kamufle olma çabası. Evet diyelim ki erkekler değişti ve sosyal medya diliyle prenses oldu. Peki ya kadınlar ! Dişil kadın kaldı mı? Çoğu birer Mükremin abi. Dengeler şaştı ve bu suça kadınlar da ortak. Kadınlar kendindeki değişimin ve zaman içindeki beklentilerinin erkeği getirdiği durumun sorumluluğunu almıyor ve ''prenses erkek'' söylemleriyle tüm suçu kusuru bu iş bilmez acemi erkeklere atıyorlar. Bakın burada bile erkekler eleştirmek yerine başlığa katılmışlar :) Çünkü erkek uyumlanır genelde sorgulamaz ve kadın da kendini bu yüzden baya baya haklı sanır.
32 Yorumla- 1 yıl
Prenses erkekler dedim zaten genelleme hepsini katmıyorum
- 1 yıl
Farkındayım, ama prenses erkeklerin de durumu tamamen yapısal değil, uyumlanmaya çalışan ve ne yapacağını şaşıran da var aralarında bunu söylemek istedim. Çok eril davranan kadınlara denk gelip oradan uzaklaşmak yerine, denge kurmaya çalışıyorlar lakin duygusal reaksiyon veriyorlar. Çünkü eril kadına da alışık değiller :)
En İyi Cevaplar
1 yılAnnesinin gülleri , babasının papatyaları , kız kardeşlerinin lavantaları , sevgilisinin kuzucukları diyelim mi. d
12 Yorumla- 1 yıl
Eig seçicem
- 1 yıl
Teşekkürler şimdiden
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bu devirdeki erkeklerden son derece nefret ediyorum 28 yaşındayım bakireyim düzgünüm sarışınım beyaz tenliyim kapalıyım ve en önemlisi çok iyi bir kalbe sahibim ama çevreme bakıyorum benim gibi bir kızı hak edecek kimse yok bide şimdiki erkolar kızların maaşına falan da bakıyorlar tek görevleri vardı o da ailelerine sahip çıkmakta artık onu bile beceremiyorlarsa ne için evleniyoruz biz bu yüzden hiç gerek yok ondan dolayı da hz meryem gibi yaşamaya karar verdim allah hepimize yardımcı olsun amin
69 Yorumla- 1 yıl
Ah bende valla çözemiyorum adam yok ki piyasada hepsi tuhaf anlamadım gitti
Cevap sahibi1 yılÖyle zaten en ufak şeyi bile beceremez olurdular bari bizim gibi kızların değerini bilseler tamam derim ama o da yok bu yüzden bekar kalmak daha iyidir kim ne derse desin
- 1 yıl
Bakire ararlar ama flörtken f*hişe olmanı bekler ama amacı ellenmemiş kız aramaktır tuhaf allah uzak tutsun ya bu ne hz meryem gibi olcam bende vallahh
Cevap sahibi1 yılSadece o da değil yaş basınca bakire kız ararlar ama biz bakire kızlarda bakir erkek istiyoruz bu sefer yalan söyleriz anlamazsınız diyorlar ama biz kadınlar akıllı ve olgun oluyoruz genelde kimin ne olduğunu hemen görüyoruz yani bu erkekler harbiden ne yaşıyor anlamış değilim
- 1 yıl
Totoları yemiyor evlenmeye sadece bi değişikler olgunlaşmamıslar hala çocukalr
Cevap sahibi1 yılKız arkadaşlarımın hepsi bakireydi evlenmeden önce hepsi bakir erkeklere vardı erkek her haltı yer kadınlar da kabul eder diye bir şey yok artık kadınlar akıllandı
Cevap sahibi1 yılHem olgunlaşmadılar hem narsistler kendilerini bir halt sanıyorlar zavallılar aw
- 1 yıl
Evet maalesef öyle en temizi evlenmemek konusmamak kafa rahat mis
Cevap sahibi1 yılAynen öyle no erko no dırdır netttt
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGeleceğin anneleri hakkında düzgün konuşalım lütfen
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi ama, ne bu erkeklere trip mi dayanır? 😂 Kimi erkek gerçekten içindeki prensesi ortaya çıkarıyor, sonra “neden ben” diye hayıflanıyor. Ama dert etme, bu tamamen karakter meselesi, cinsiyetle ilgisi yok. Bazı insanlar duygularını yoğun yaşar, erkekte bile “trip” görürsün. Sen kendi mizacını bozma, mizahını kaybetme, yoluna devam et. 🦸♀️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kızlar trip atınca nedenini de söylerler. Ben bunlara tripcan, nazmican diyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 209,2b cevap paylaştı.
u 1 yılprenses erkek denir tabi ki de
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,2b cevap paylaştı.
u 1 yılYaptıralım mı tırnaklarını? denir.
20 Yorumla
1 yılErkeklerin duyguları yok mu? Erkekler insan değil mi? Trip atmak sadece kadınlara mı özgü? Hep erkek alttan alsın hep erkek karşı tarafı düşünsün yok öyle yağma. Bu kadar ‘maço’ erkek istiyorsanız ve geleneksel cinsiyet rollerini benimsemişseniz o zaman erkek de size kadın dediğin çalışmaz evde çocuk bakar ev işleri yapar sözümden çıkmaz dizimin dibinden ayrılmaz dediğinde susup kabulleneceksiniz. Yok öyle kadının her istediği olsun erkeğin de Allah belasını versin o istediği gibi davranamaz demek. Bütün kadınlar şu TikTok instagram ağzıyla konuşuyor hareket ediyor ‘ortak akılları’ varmış gibi davranıyor ya ayar oluyorum. O prenses erkek furyasını çıkaran danla biliç de o ‘erkek gibi erkek’ olan sevgilisi tarafından darp edildi işte Allah’ın sopası ne yaparsın!
10 YorumlaAma ya yazmayayım yorum atmayayım diyorum da, kız gibi ne, niye küçümser bi tavır sergiliyorsunuz hemcinslerinize! Kız gibi olmak kötü bir şey mi? Trip konusunu kendi başına ele alıp yazabilirsiniz, kaldı ki erkekler de insan yani triplenebilirler, ben de haz etmem ama bunun kız veya erkek olmakla ilgisi yok ki cicim şöyle cümleler kurmayın lütfen ya…
31 Yorumla- 1 yıl
Doğru hemcinsimiz reis😈
Yani şu anki erkekleri bende anlamıyorum. Sürekli trip atmalar, küsmeler, alınmalar. Böyleleri etek giysin cidden
10 YorumlaYallah turizm denir 😄
10 Yorumla
1 yılYa Atar atma Sana ne ya atıyor diye senin ne bağlar ki onun da Hayat öyle niye sen bunu kabul etmiyorsun Ya niye insanları başkalaştırıyorsun ki?
Yıllarca ben de bu seye maruz kaldim
00 Yorumla
1 yılNazlanmak istiyor diye düşünüyorum.. Hep maçoluk nereye kadar.. Tabi ki bu hepsi için geçerli değil..
00 Yorumla
1 yılOyy nazlı yarim gel buraya denir , Osmanlı tokadı vurulduktan sonra geri gönderilir.
01 Yorumla- 1 yıl
Hahahshdhs
1 yılKız kardeşim denir korur kollarım onları abileri olarak
02 Yorumla- 1 yıl
Dünya ahiret
- 1 yıl
Yok ahirette kollamam orada iş yaratıcıya kalmış
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Totoş diyoruz biz eskiden beri. Şimdilerde premses diyoruz. ama "M" ile :D
01 Yorumla- 1 yıl
Hahaha evet😃
Gizli Üye(25-29)1 yıl💅🏻💅🏻yeni aşkom olayyy ayol denir 😁😁😁😁😁😁
10 YorumlaOrangutan 🦧
Kadınlarda bazen abartıyorlar onlarda maymun. 🐒00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKonuya uygun olarak bir tripte ben atayım bütün kadınlar aynısınız işte hıh 🙃🙃🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılerkek gibi sevişmek isteyince vermeyen kıza ne denirse o denir.
02 Yorumla- 1 yıl
Sevişmekle ne alaka abi
Cevap sahibi1 yıl30 sene sevişmeyen kişi de erkeklik kalmıyor
Gizli Üye(18-24)1 yılKendinizi nimetten sayip böyle sorular acmaniz acizce alt tarafı türk kizisiniz 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKız gibi olmama şartıyla erkekler de trip atabilir
00 Yorumla
1 yılKendi haklarının farkına varmış akıllı erkek denir. İlişkide kadın olduğun için her dediğin olacak kafasında olmak ve her şeyi erkekten beklemek o erkeği kendine köle etmek gibi bir şey sonra niye beni aldattı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek gibi hissediyorsan kendini eteğini ben giyerim ayol
00 Yorumla
1 yılBüyük ihtimalle varoş kezban kız seviyor denir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı.
1 yıl✨️💅🏻g@v@t💅🏻✨️
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılBabasının prensesi denir
10 Yorumla Yani ben baskın erkek severim açıkçası
10 YorumlaCild bakımına gidelimmi denir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı.
1 yılSüt oğlan olabilir ☺️
10 Yorumla
1 yıltamam güzellik akşam alcam gönlünü 8'de hazır ol denir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılNonoş
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaha 😜
1 yılErkeklerinde duygusu varda trip ne ya
01 Yorumla- 1 yıl
Var yok değil ama kızlar anladı ben
1 yılNasıl yani ne yaşadın ki
013 Yorumla- 1 yıl
Bişe yaşamadım😆
- 1 yıl
Neden öyle diyorsun o zaman 😄
- 1 yıl
Trip attı gitti ajsj
- 1 yıl
Kim bilir ne yaptın sen😂
- 1 yıl
Hiç bişe valla 😆 tepkilerimden korkmuş
- 1 yıl
Ne tepkisi bu😂
- 1 yıl
Bende bilmiyorum yani ani sinirlenmelerime ahshd korktu prenses
- 1 yıl
Kusura bakma hata sende öyle bi tipi yanında dolaştırıyorsun😂
- 1 yıl
Dolaştırmadım 1-2 gün konustuk korktu gitti eldeki bulgurdan da olduk deccal sandı bizi ya minnoşum
- 1 yıl
Sana adam gibi adam denk gelmemiş ki nerede yaşıyorsun sen
- 1 yıl
Bana normali gelmez ki istanbul🤕
- 1 yıl
Gelir gelir bende İstanbul
- 1 yıl
Aramıyorum valla yıldım ya çekemem kimsenin tribini
1 yılBalık erkeği denir ya da akrep
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılErkek denmez orası kesin ne denir bilemem ama
00 Yorumla erkegi kadini yoktur jest ve mimiklerin
10 Yorumla
1 yılİnsan sevdiğine nazlanabilir bu kötü bir şey değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Prenses denir tabiki.
00 YorumlaErkiye denir erkek denmez ona
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. @pansy65 sen sole
01 Yorumla
1 yılEtek giy denir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNazlı prenses denir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılPrenses denir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKimseye trip atcak kadar deger vermem
00 Yorumla
1 yılPremses, nasılsın denir.😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkek denmeyeceği kesin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tripkolic Seda denir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Premses
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu bir av taktiğidir 🤣
03 Yorumla- 1 yıl
Ne av taktiği allah aşkına
Cevap sahibi1 yılBir kızın en savunmasız hali, duygusal halidir. Buda trip atarak sendeki duygusal yönü ortaya çıkartır ve kullanır :)
- 1 yıl
Saçma işler ben soğurum mesela
1 yılHiç sevmem öyle adamı ya bi erkek olarak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Prensessss
20 YorumlaEtek giysin
10 Yorumlatripek nasıl:)
10 YorumlaHamfendi (olmamiş kadin)
10 Yorumla
1 yılGelsin prensesim olsun
10 YorumlaPrenses 💅🏻
10 YorumlaPrenses
10 YorumlaDeğişti devir
22 Yorumla- 1 yıl
Sorma sormaa bazen ped alasım geliyor onlara
Top denir
124 Yorumla- 1 yıl
Diyorsunn
- 1 yıl
Yani erkeklerde de mi kezo var hajs
- 1 yıl
Doğru erkeklerin çoğu top oldu artık nasıl bir devire denk düştük aw
- 1 yıl
Ben cinsiyet değiştircem bu ne ya
- 1 yıl
Ah evet özgüven hiç yok. Erillik yok anca klavye delikanlısı..
- 1 yıl
Ben yükseklerde değilim sadece erkek gibi davransın yeter
- 1 yıl
doğru o hissi çok iyi biliyorum ne yazık ki çoğu insan için erkek gibi olmak sadece bir maske ama senin gibi samimiyetin peşinde olanlar için gerçek özgüven ve sarsılmaz dürüstlük bir seçimden çok daha fazlası değil mi bu derin bir farkındalık ve eminim sen de bunun gücünü hissetmişsindir
- 1 yıl
@tirimusisi Bende ya erkeklerin çoğu top oldu ama kimse bir şey demiyor ama biz kadınlar ne yapsak yine de yaranamıyoruz şaka gibi
- 1 yıl
Çok şey istemiyoruz adam olsunlar
- 1 yıl
Adam olsunlar dediğimizde de hanzo falan istediğimiz sanıyorlar hiç bir şey de anlamıyorlar bu mallar aw çok sinir bozucu bir durum
- 1 yıl
Basit beklentiler dediğimiz sadık olsun olgun olsun dürüst olsun edepli olsun eril olsun ve kadınına sahip çıksın olay bu kadar basit ama işte anlayana
- 1 yıl
Cevapladım ya sana kanka
- 1 yıl
Sözünün eri olsun, düşünceli, yiyici tip olmasın, sadık, efendi, her 3 laftan ikisi cinsellik olmasın
- 1 yıl
Kendileri de ne istediklerini bilmiyor kolayca elde edip ben ne istersem o kafasındalar
- 1 yıl
Evet
- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılAtmıyoruz 💅
03 Yorumla- 1 yıl
atıyorsunuz
- 1 yıl
hayııır
- 1 yıl
Oje numaran ne fav
Gizli Üye(25-29)1 yılOeee
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekiye
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Prenses erkek
00 Yorumla- Devamını Gör (19)