1 yılYoklukta denir.
Ahahah dolacak durum yok ki dolanlar varsa perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Ayırt etmesi zor değil yürüyen erkeği🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHer kıza yürüyen erkeğe genellikle "çapkın" veya "flörtöz" denir. Bazı durumlarda, bu kişi için "kadın avcısı" veya "playboy" gibi terimler de kullanılabilir. Bu tür kişiler, pek çok kişiyle flört etmeye meyilli olan ve romantik ilişki arayışında olan kişilerdir.
00 Yorumla
1 yılHer kıza yürüyen erkeğe her kıza yürüyen erkek denir.
Kızların isteyerek veya istemeyerek birden fazla erkekle yakınlaşması kimseye batmıyor da, erkeklerin kızlara yürümesi mi batıyor?
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılGeç otur şöyle dinlen
03 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim.
Vay be. Ne çok görüş varmış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKaraktersiz denir tabi ki de başka ne denecek... bir insanın sevdiği ve aşık olduğu bir kişi olmalı sadece.. geri kalanı tamamen kullanıp atmak içindir.. her kıza yürünmez..
30 Yorumla
1 yılAbazan denir her şey denir ona. Her kıza yürüyen erkek kendine bir sorsun bu kızın sevgilisi var mı kocası var mı nışanlımı diye sormalı kendine. Aynısını onun anasına bacısına yapsalar mutlu olur mu kendisi bunu bir düşünsün empati yapsın. Öyle dingonun ahırı gibi ona buna yürürse alacağı tepkiden de küfürdende alınmayacak gocunmayacak. Yoksa bir güzel sülalesi kalaylanır itinayla...
21 YorumlaAbaza, sapık, şeref yoksunu, ezik, genelde keko oluyor böyleleri bizim de bacimiz ablamiz var böyleleri bana denk gelmiyor ki ağzını yüzünü dağıtayim
52 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılAbaza denir. Birinden hoşlanabilirsin, onunla yakınlaşmak isteyebilirsin. Ama bunu herkese yaptığında; sapık ve alçak herifin teki olursun. Bu her iki cins içinde geçerli.
24 Yorumla- 1 yıl
Ama o hoşlandığı kişi reddederse? Çünkü öyle oluyor genelde.
- 1 yıl
Çok haklısın. Fakat ben, bunu herkese yapanları eleştirdim. Düşünsene, bir kadın var. Her erkeğe yavşıyor, durmaksızın cinsel muhabbetler açıyor. Bazı kişiler, "Ne güzel, işte !" Dese de, üzgünüm ama bu taciz boyutuna vardığında, emin ol psikoloji büyük ölçüde zarar görür.
- Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılKendi eşinden başka her kıza yürüyen kıza veya erkeğe dünya ve ahirette müsrif denir.
Dünyada da ahirette de hiç bir işi rast gitmez.
Yüzü gulmeyecektir.29 Yorumla- 1 yıl
Evet günah.
Neyin günah olduğunu bilmen bile güzel bir şey - 1 yıl
Rabbim günahlardan korusun seni kardeşim.🤲 aminn
- 1 yıl
Kur'an-ı Kerim'de yazıyor
- 1 yıl
Nur suresi, 30. Ayet :
Mü’min erkeklere söyle: Gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar; iffet ve namuslarını korusunlar. Bu, onlar için daha temiz ve daha nezih bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların bütün yaptıklarını en iyi bilmektedir.
31. Ayet :
Mü'min kadınlara da söyle: Gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar; iffet ve namuslarını korusunlar. Mecbûren görünen kısımları müstesnâ, güzelliklerini ve süslerini teşhir etmesinler. Başörtülerini, yakalarının üzerine kadar örtsünler
Yavş*ak denir. Bir de bunun anlaşılmadığını düşünecek kadar da garipler. Bu tarz tiplerle asla işim olmaz. Psikolojisini bozar arkama bakmadan giderim😄
11 YorumlaYa abaza ya da *msalak denir.
Ya kimisi harbiden sıfır seçici. Dişi sinek görse halleniyor. Nasıl bir yokluksa artık :)11 Yorumla
1 yıli*bine g*vat sadakatsiz a*di t*yniyetsiz c*biliyetsiz puu sana denir
28 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
yazarken ben de koptum daha neler yazardım da 😅
- 1 yıl
Abla ayıp oluyor😞😞😞
- 1 yıl
hiçte ayıp olmuyor ne olduklarını söyleyince
Bayanlar yorumlarda çok ağır konuşmuş ama sizin erkek arkadaşlarınız da emin olun farklı biri olmayacak sizden önce birilerine yürümüş düşüp kalkmış yatmış birisi olacak o yüzden hakaret ve küfürlerinizi kendinize saklayın gerek yok bu laflara ettiğiniz lafların aynısından adamlar çoğunuzun eşi kocası olacak çoğu erkek böyle çünkü kız istiyoruz sevgili istiyoruz yerimizde mi sayalım veya bizi reddeden kızı takıntı mı yapalım yani madem tavsiye verin yanlış bir şeyse bizde kendimize çeki düzen verelim...
01 Yorumla
1 yılMontofon sığırı diyorum kişisel olarak 🙄 trafik lambası dediğim de oluyor herkese yandığı için. Allah'ın kerto sürüngeni diyorum falan. Ha bir de yaşlı kurdolar var kız çocuklarına saran onlar Allah'a emanet onlara bir şey demiyorum.
10 Yorumla
1 yılKızlarsoruyor'un abazzza erkekleri bu sorunun altına doluşmuş ve adamlıktan bahsediyorlar şaşkınım şu an (gözüme çarpan 10-15 tanesi durmadan yazıyordu ordan bbiliyorum😂😂
21 Yorumla
1 yılHer kıza yürüyen erkeğe ne denildiğini burdan dersem sıkıntı ama kelimelerimi seçerek yazıcam yokluk içinde olan, karaktersiz, adam olmayan, şeref yoksunu insancıklar olarak nitelendiriyorum.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de tek tek cevaplayacağım. Yokluk içindeyim doğru. Karaktersizlik ne alaka çok karakterli biriyimdir. Adamlığım tartışmalı. Şeref var onu biliyorum.
1 yılKızlar ona gelmediği ve ayda sadece bir kıza yürüse yine kaybedeceği için şansını arttırmak isteyen zeki eleman.
10 Yorumla
1 yıldünyanın en itici erkek özelliğidir bu. kritersiz, abaza erkek arkadaşlarımız bir an önce kendine gelsin lütfen. az bi silkinin ya.
11 Yorumla- 1 yıl
Abla öyle diyorsun da doğanın bir kanunu var. Kadınlara seçme hakkı verirsen sadece belirli erkeklerle takılırlar. Bunu bildiğimiz için biz de kriter koysak bile yine de yalnız kalacağız en azından biri denk gelir diye hepsini deniyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Eşşek nasıl karbuz kabugu görünce anırıyorsa yer kıza yürüyen erkek te bu eşşek le aynı kefede dir onun için eşşek diyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOr*spu? 🙂
Para karşılığında yapan kişiye seks işçisi denir. İlişkisi varken herkese salça olup her bulduğuna veren erkek veya kadına da or*spu denir.26 Yorumla- 1 yıl
Saçmalamışsın.
Cevap sahibi1 yılOnun paylaşımlarına baktım, objektiflikten ve akılcı bakıştan uzak biri. Haliyle onun bana yorumunun bir kıymeti yok. Aksine senin düşünce şeklini beğendim @Greaper
- 1 yıl
Abla neden size uymayan her düşünceyi aynı şekilde değerlendiriyorsunuz.
Cevap sahibi1 yılDedi bana saçmalamış diyen.
1 yılKizlar gevseyince onlarda saldırıya geçti artık kızın okumuş eğitimli güzel olması kekolar için sorun değil eskiden o kekolar şiir yazar uzaktan severdi şimdi o kızları dövüyor hatta tecavüz ediyorlar iliskilerinde
00 YorumlaEvt, yorumlardakiler doğru ORduu denir daha farklı bir şey bulacak isek, sizce domuz nasıl? Anca bokça kişiliklere denecek bir kelime. ORdu dışında bir şey diyeceksek dom uz 🐽🐖🐷💩 mantıklı
00 Yorumla
1 yılK*şarın erkek hâli denir; p*ç, y*vşak denir.
10 YorumlaBirsuru sevgilisi olmus olur Kızlari aldatmış olur aldatan erkek denir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Jigolo (Abaza ve Kadınbaz s*kici) azgınlığıyla beyni yanmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye kadın yedekte erkek tutuyorsa erkek de tutabilir, kadın en iyisini arıyorsa erkek de arayabilir
123 Yorumla- 1 yıl
kadınla erkek bir değil
- 1 yıl
kadın yapabilir
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides oldu paşam.
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides çok kötüsün
- 1 yıl
öyle tabi kadın mısın sen
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides yok. Ben yedekte tutunca kızlar daha çok hirslaniyor. Sizde zeka seviyesi düşük olmayanin peşine düşüyorsunuz
- 1 yıl
onlarda sizi para için kullanıp atıyor işte safsınız
- 1 yıl
iyi oluyor ama size
- 1 yıl
kendinizi kadın sanıyonuz
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides erkek yatağa atsin gerisinin önemi yok. Asıl yatmayan kadin kullanıyordur. Birçok erkek kadınları namuslu görür halbuki hiçbir kadın namuslu değildir. Sadece kullanacağı erkeğin altına yatmaz, aşık olacağı erkek de şüpheye düşüren erkektir
- 1 yıl
ne alaka kadınlarda da cinselliğe düşkün olan var benim gibi ayrıca kadınlar cinsellikte erkekten daha fazla zevk alır yani hem maddi hem manevi sizi kullanıyoruz ama farkında değilsiniz paranızla övünüp deneyim sahibi olduğunuzu düşünüyonuz dkdkfmfm
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides dikkatli kullan sokaklar tehlikeli, bir yiğit de çıkar seni gebertebilir
- 1 yıl
bizimde elimiz boş değil
- 1 yıl
belanın belası oluruz
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides hiçbir şey yapamazsın, erkek iki gün yatıp çıkıyor canım benim bu ülkede, toton fazla havalanmasin 🙂
- 1 yıl
onlar çıkıyorda kadın kalıyor mu sanıyorsun boş yapma fazla
- 1 yıl
kalsa çoktan kalırdım
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides doğru ortada bir kadın kalmıyor hakkını savunacak, mezarda oluyor
- 1 yıl
erkekte mezarda oluyor
- 1 yıl
kocasının kafasını kesen kadını unuttun galiba
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides demek ki maddi ve manevi anlamda daha çok erkek zarar veriyormus, kadın da milyon da bir zarar verebilen bir varlık
- 1 yıl
hee hee ondan her erkek paramı yedi attı diye şikayetçi djdkfkf
Cevap sahibi1 yıl@DesHommesStupides 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılBi kelime bulmak lazım bence erkeklere. Fişleyemiyosun böyle tipleri. Fişleyemeyince elini kolunu sallayarak geziyorlar hiç bir şey olmamış gibi oluyor. Kızlara k@$ar deniyosa erkeklerede bişey uydurmak lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılBen her kıza yürümem asla ama KPSS sınavında önümde oturan kızın sütyen askısına bakınca sınav motivasyonum düştü.🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılErkeklerin fıtratında bu var, "erkek Flörtözdür" bunu diyen Esra EZMECİ.
03 Yorumla- 1 yıl
Bu öyle bir şey değil. Şerefsizlik.
- 1 yıl
@Rockhelders flörtöz olmak için birilerine yürümek lazım ama sap sap kızsız mı gezelim
Deve bile ipini çekenin peşinde gidiyor... Bişey demiyorum🤷♀️😅
03 Yorumla- 1 yıl
Ne demek bu anlamadım çok kültürsüzüm ya.
1 yılHelaaaal
Gralll
Erkek yaaa
ya da kalbi kaşarlanmış 😅01 YorumlaGevşek, kardeşim , ossıuruk çiçeği, pezzzznk, darbuka, dümbelek.. say say bitmez ki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılŞerro
Peze...
Yavş...10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYakışıklıysa özgüvenli
Çirkinse tercihe göre sapık ya da yawusak denilir.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılŞimdi yazardım da site sansürü abartmış. Saçma sapan bir kelime çıkar, uğraşamam :D Y ile başlıyor
12 Yorumla- 1 yıl
@Cansuay1 Yok o değil
Erkeğin kaşarı dıdkdkskdkms
21 Yorumla
1 yılparası olan erkeğe veren kadına ne denirse aynısı 😂😂
00 YorumlaDemek ki “her kıza yürünürmüş, çünkü kızlar bunu istiyorlar.” Yürü be koçum denir.
00 Yorumla
1 yılHer erkeğe yürüyen kızla , her kıza yürüyen erkek kıyasıya savaşır.
00 YorumlaAvcı denir amacı cinsellik ya da ne istediğini bilmeyen hergördüğüne aşık olan s*lak erkek denir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her erkeği yedekte tutan kıza ne denir? Aynı tas aynı kebap. Zırtolar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılZenginse çapkın deniyor fakirse abaza deniyor :D
11 Yorumla
1 yılNe sevilmeyi ne de değer görülmeyi zerre hak etmeyen erkek denir
10 Yorumlaya gerçekten sevmek istiyordur ya da abazadır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer erkekten gelen mesajı cevaplayan kıza ne denirse erkeğe de öyle denir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir erkek her kıza yürür ta ki arkasından koşacağı doğru kızı buluncaya denk.
00 YorumlaŞerefsiz
Irıspı çocuğu ya da onun bunun çocuğu 😂
Maymun iştahlı
Maymun iştahlı
Yürüyen abaza
Çoğaltabilirsin010 Yorumla- 1 yıl
Sakin ol
- 1 yıl
Sakin matmazel
1 yılAyran gönüllü, karakter yoksunu denir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılOmurgasız karaktersiz denir
20 Yorumla Abaza denir o heteroseksüel erkeklere ama onların yürüme amacı kısa vadelidir, sadece seks yapıp atmak için kullanırlar sizi.
02 Yorumla
1 yılSapık, Abaza, YAvaşk, A*cı,
10 Yorumla
1 yılŞerefsizzzzzzzzzzzzz diyoruz
11 Yorumla
1 yılO tipleri ezelden bu yana sallamadım hiç
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boş adam denir :))
10 Yorumla
1 yılErkek denir ama hiçbir zaman adam denmez.
10 Yorumla
1 yılhoşçakal denir yolumuza bakılır
10 Yorumla
1 yılKaraktersiz derim ben
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılPlayboy denir uzak durulur 😂😂
10 Yorumla
1 yılMiğdesiz, karaktersiz, cibiliyetsiz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
1 yılÇapkın aynı kuzen ve arkadaşı gibi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Omurgasız.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ş. refsiz denir başkan ne dencek
11 Yorumla
1 yılNe dendiğini herkes biliyor zaten
11 Yorumla- 1 yıl
Ne deniyor benim gibilere?
1 yılErkegin k@şarı derim ki hiç çekilmez onlar daha fenadır
10 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem