Ay bu videoya gülmekten karnım agrıdı video ayrı yorumlar ayrı komik. Urartuca konusuyo yazmıslar kdkskdkkdkd erkekler gercekten coook komikler
öbürü de bosa gitmesin tras ol diyor kdkskslsööd
Ay bu videoya gülmekten karnım agrıdı video ayrı yorumlar ayrı komik. Urartuca konusuyo yazmıslar kdkskdkkdkd erkekler gercekten coook komikler
öbürü de bosa gitmesin tras ol diyor kdkskslsööd
Bence kadın ve erkek her iki cinsiyet içinde çok önemlidir. Kendini doğru ifade edebilmek, nezaket dilini iyi kullanmak ve saygı görmek için ter temiz bir dil kullanmak hem edindiğimiz kültürü hemde ailenin yetiştirme tarzını açıkça ortaya koymaktadır.
Bilmiyorum ama gerçekten ben güzel konuşan insanları severim özellikle de İleride eşimin Türkçe'ye çok güzel ifade edebilmesini çok güzel konuşabilmesini istiyorum
Ayy evet, diksiyon gerçekten çok önemli! 😊 Özellikle erkeklerde etkileyici bir konuşma tarzı, güven duygusu veriyor ve karizmayı direkt ikiye katlıyor. Böyle kendine özen gösteren biri çok daha dikkat çekici geliyor bana. Bir de komik konuşmalar tabii ki eğlenceli ama kendisini düzgün ifade edebilmek bence çok başka bi seviye! Ne dediğini anlamak, lafı doğru duyabilmek çok önemli. Mesela ben biriyle ilk tanıştığımda, güzel konuşmasına direkt puan veriyorum! Hem cool hem de çok çekici duruyor. Ciddi anlamda etkiliyor yani, o yüzden “evet” şıkkı diyorum! 😍✨
Cevap
18Cevap
Diksiyon ve direksiyon önemli
Bu arkadaşta bırak diksiyonu dil bile yok ki 😂😂
Çok şükür ben yine birkaç kelime biliyorum 😂😂
Abartma sen de. Dil bile sayılmaz benimki. Dilcik anca 😂😂 ayrıca çirkin olduğumu nereden anladın kız 😂😂
Nereden gördün acaba nasada mı çalışıyorsun yoksa 😂😂
Kızların ve kadınların erkeklerden en iyi olduğu konu diksiyon , güzellik , nezaket ve zerafet. Bu konu da erkeklerden kat ve kat üstünler.
Diksiyon önemlidir.
Hitap ettiğin değere göre..
Kız: Merhaba👋
Benim diksiyon:
Diksiyon herkeste fark yaratır. Ses tonu, konuşma şekli hatta kültürlü olması fark yaratır erkekte..
Mümkünse yazın o kıllı bacakla dolasmasinlar
Kadında da erkekte de çok önemli.. Şimdi bakıyorum bazıları yeni bir dil üretmiş sanki değişik konuşma tarzı dönüyor..
Bana göre önemli. Konuşma şekli de etkiliyor insanı. İnsan kendini geliştirmeli. Her konuda benim fikrim.
O sırada bizim diksiyon
https://youtu.be/u7GBgTMWrOk?si=lfu-1ZHjNvlnh9Ce🌹🌹
Hesabı silecem bi kaç güne ya iki makara yapıyoruz rahatsız ettiğimi düşünmüyorum
Onu bi anlık şeyle dedim yoksa hakkında hiçbir zaman öyle düşünmedim
Silecem zaten gerek yok bu da son yorumum olsun madem
O ezbere şeyler de herkes için geçerli değil
Direksiyon daha önemlidir şöyle yeni modellerden pahalı bir şey.
Gülmeleri de bir ayrı komik. Diksiyonlu konuşması en önemli özelliklerden biridir bence.
Herkeste önemli
Hahahah güldüm yaa
Evet önemli akıl ve diksiyonu iyiyse seçilir o kişi
fazlasıyla. konuşmayı bilmeyen yanıma yaklaşmazsın
Hangi video
Önemlidir bacısu
Herkeste diksiyon çok önemlidir
Benim için öyle çok önemli
Tabii ki önemli
Şiveli konuşsun djdj
Kadını erkeği olmaksızın herkes için önemli
Önemki