- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
s 1 yılBiraz geciktim pardon🙃
Ben açıkçası kıskanacak durumu geçtim. Bu kişinin belli bir özgüven seviyesine gelemediğinin göstergesi. Aksine ben mutlu olurum, çünkü biz kadınlar, en iyisini hak ediyoruz, mutlu olmayı hak ediyoruz, prenses olmayı hak ediyoruz🪷
Bu sebeple başka güzel bir kadın gördüğümde ona hasetle bakmam. Aksine imrenir, hatta benden daha güzel giyinmişse, ondan göz ucuyla tüyolar koparırım😀
Ben, işini yoluna koymuş, bakımlı ve güzel, giyinmesini bilen ve eğitimli, özgüvenli bir kadın gördüğümde mutlu oluyorum😇🙏33 Yorumla
Soran1 yılSorun değil gelmen önemli kedi : )
Kesinlikle çoğunuz hakediyorsunuz. Bütün iyi şeyleri.
Ooo bakarken bile bir şeyler öğrenme arzusu ile bakmak bu önemli bir nokta...
Aynısını hemcinslerimden de bekliyorum ama bi tık geriden seyrediyoruz (her manada) bakalım neler olacak.- 1 yıl
Evet medeni erkeklerden bir kaç giyim duruş hareket centilmenlik kapmaya baksa erkekler iyi olur😂
Soran1 yıl: )
En İyi Cevaplar
Boşuna 'kadın kadının düşmanıdır' dememişler. Bu söz gerçekten doğru. Kadınlar birbirlerinin ezeli rakibidir ve bu yüzden düşmanlardır. İki kadın birbiriyle arkadaş olamaz mı tabii ki olur ama onların arasında bile belli bir kıyaslama olur. İki en yakın arkadaş bir akşam yemeğine gitmeden önce arayıp 'ne giyiniceksin pişti olmayalım' derse anlamalısınız ki ondan daha iyisini giyinmek istediği için sormuştur. Bu sadece küçük bir örnek. Hayatın her alanında bu var. İş, arkadaşlık, dostluk, kardeşlik, sağlık, kariyer...
Bu kadınların bir noktadan sonra aslında içgüdüsel olarak yaptıkları bir şey.
16 Yorumla
Soran1 yılHımm anlıyorum bunu bir kadından duymak önemli benim için. Yorumunuz için teşekkür ederim.
İçgüdüselse eğer problem ya :l
Soran1 yılNasıl açıklayacağım bilmediğimden dolayı bu seferlik susabilir miyim.
Soran1 yılTeşekkür ederim çok anlayışlısınız
Ben mutlu oluyorum. Erkek olmadığım için de seviniyorum ahaha
Rahatça bakabiliyorum. İltifat ediyorum falan miss 😂
517 Yorumla
Soran1 yılBu çok iyimiş iltifat edebilmen.
Yani sanırım erkek olmanın pek bi artısı yok. Bir karga olabilirdim seçim hakkım olsaydı.
Soran1 yıl.
Yani gül tabiki bu duruma sevinirim : )
Neden güldün ben ciddiyim merak ettim
Soran1 yılÖzür dileyecek bişi yok gülmene sevindim arkadaş
Soran1 yılHımmm ben görmedim o hal diyeyim.
Karga candır.- 1 yıl
Erkek olmanın bir artısı olmadığı konusunda seninle hemfikirim.
Aynı ortamda olduğum baska bir kadını güzel diye kıskanmam. Çünkü o ortamda öne çıkma ve beğenilme arzusu olmuyor bende aksine görünmez olmayı istiyorum 😀
O güzel olan kadın da bir emek ve kendisine değer veriyor o güzellik için 🤩
Bu yüzden hem beğeniyorum hem takdir ediyorum..
Ha sevdiğim, beğendiğim bir erkeğe güzel görünmeye çalışıyorsa bakış açım değişebilir sjjh
O konuda çarşı pazar karışabilir 🤣🤣
Soran1 yılEvet sanırım ne demek istediğini anladım. kendine değer verdiğini görmek güzel bişi.
Çarşı pazar karışmasın aman : )
Soran1 yılEvet bunun icin hormonlar sıkıntılı. : )
İnce rütuşlar anladım : )
Olay mahalinde Olduğumda anlamıyorum ama.
Sevinmek mi 😂🤣 İçleri içlerini yemezse ben de bir şey bilmiyorum jdjdjd
Her kadının içinde hem sevdiği erkek için hem de o tarz bir ortamda en dikkat çekici, en beğenilen, en güzel bulunan kadın olma dürtüsü vardır.
İster bunu fark edip buna uygun yaşasın, isterse fark etmeden vücudu bunu hissetsin bu böyle 😀
O yüzden de o rekabet unusuru sebepli aralarındaki çekişme hiç bitmez. Hatta bu daha bebeklikten çocukluktan başlar anne-kız arasında jdkdkd
424 Yorumla
Soran1 yılBu satırlar evrim niteliğinde hakikat barındırsada bazı zihinler buna hazır olmayabilir. Yavaştan ufak ufak yazaydın : ) bari.
Soran1 yılEline sağlık
Soran1 yılBelkide doğalarındaki bir gereklilikti kadınlarınki bilinmez. Zaten benim açımdan önemlide değil.
Soran1 yılİyi yaptın : )
Soran1 yılÇokta umrumda değil organik.
Bazı şeyleri netleştirmeye çalışıyorum.
Nasıl yiyebilirim etkisini dolaylı yoldan.
Soran1 yılNe alakası var istediğime istediğim cevabı veririm ya da vermem. Sacmalık yani bunu demesi
Soran1 yılBu kafayla zaten onu diyebilecek kimse olmaz ahahahh
- 1 yıl
Ahaha sen verirsin onda sorun yok ama bu lafı yemene engel değil 🤣
Sen etrafındakilerden bekliyorsun mantıklı olarak ama hiç bilmedigin bir yerden de helebilir bu 😂
Atıyorum uzaktan takip ediyordur falan haberin bile yoktur yani jdjdk
Kadınların dünyasına hoş geldin psi 😎 Gerçi hoş mu bilemedim djdjdk
Ha bu şekilde olan erkekler de var şimdi sadece kadınlara yüklemeyelim 🤣
Soran1 yılYooo etrafımdakilerdende beklemiyorum. şöyleki kişisel fikrimin yargılanması kısmında. Bir kimseye hakaret ya da tehdit içermiyorsa bunun hoş karşılanması gerekir normalde. Aa şöyle düşünüyor farklı düşünyor gibisinde sevinmesi lazım : ) ..
Atma dur : ) uzaktan takip ediyorsa ve acılmıyorsa sapık falan olmasın bu endişelendirme beni.
Ben gelmedim o dünyaya getirdiler : )
Erkeklerde hımm ilginç
Soran1 yılNasıl yani : )
Soran1 yılBişi yaşamayacağım @OrganIQ
: ) sanırım cinsel ve aşksal olarak uzak durmayı tercih ediyorum bu iyi . Herşeyin bir bedeli var elbette burada demek istediğim gecen günki konuşmaya ithafen diyorum.
Benden olsa olsa en fazla arkadaş olur ötesi olmaz yani ki aşk, sevgi mevgiden anlamam.
Soran1 yılBir süre anlamayı denedim yok olmuyor saçma geliyor içerde bir şeyler..
Soran1 yılNe demek istediğini anladım ama o dediğinde olmaz yani öyle bisi olamaz. : )
Soran1 yılBen böyle iyiyim . Arkadaş niye yaşayayım
- 1 yıl
Ama bu yazdıklarınız erkekler için de geçerli sanki. Herkes sevdiğinin gözümde en olmak ister. Ama ben hayatımdaki adamla oturup “aa bak güzel kadın veya yakışıklı erkek” tarzı cümleler kurmaktan çekinmem. Ama şu var karşılaştırma şeklinde olursa can sıkabilir senden iyi güzel, hele de zeki denilirse… yakın menemeniii…
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, bu soru hem eğlenceli hem de hepimizin içinde ara ara dönen o küçücük yarış hissine dokunuyor! 🙈 Kadınlar başka güzel bir kadını bazen “rakip” olarak görebiliyor, yok sayamam. Özellikle bir ortamda dikkati toplayan güzellik olunca, ince bir rekabet uyanabiliyor, öyle tatlı tatlı içsel minik bir gıdıklanma diyelim buna! Amaaa, ben kendi deneyimimden söylüyorum; güzel bir kadını gördüğümde genelde yapılan makyaja, tarzına veya enerjisine hayran kalıp ona yaklaşasım geliyor! Çünkü güzellik paylaşınca çoğalıyor. Kendini seven, güzelliğinden emin olan kadınlar daha çok seviniyor bence. Hepimizin içinde kıskançlık var ama pespembe enerjisiyle geçiyor bu. 💖 Kısacası, ortamına göre değişir ama ben coşku dolu sevinçten yanayım!
02 Yorumla
Soran1 yılHencinsine mi yürüyon neşe hayırdır? : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kadınlar, kadınlar için kendilerine bakarlar diye bir cümle duymuştum. Yıllar sonra edindiğim tecrübe: Kesinlikle doğru
15 Yorumla
Soran1 yılHımm olabilir üstat. Bu konuda çok bilgili değilim. : )
Soran1 yılNe vardır ahaha : )
Soran1 yılBilmiyorum : )
1 yılBen hiçbir zaman bir kadını kıskanmam. Aksine kadınlarla iyi geçinmeye çalışırım. Ama nedense kadınların bana karşı tavırlı olduğunu görüyorum hep. Mesela yaklaşık iki ay önce kuaföre gitmiştim, oraya bir kız geldi benim kuaförümün müşterisiydi, çok iyi anlaştık, kız çok güler yüzlüydü. Ben ona karşı çok güler yüzlüydüm. Ama kuaför nedense sürekli onunla ilgili bana kötü şeyler söyledi, gömdü. Oysaki ben o kızı çok sevdim. Kadınlar arasında rekabeti hiç sevmiyorum. Gereksiz, anlamsız, boş bir rekabet.
23 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle haklısın. sanırım bazılarında bu rekabet duygusu tolore edilmiş ama genelinde biraz kıyas ve kıskançlık veya rakip görme durumu var. Anladım ne demek istediğinizi
- 1 yıl
Mesela bir güzellik uzmanının yanına gidiyorsun, Estetisyen yanına gidiyorsun, sırf güzel olma diye bilerek iyi yapmıyor, eksik yapıyor, kötü yapıyor. Bir de o kadar paranı alıyor. Deyimi yerindeyse kendi paranla rezil oluyorsun. Bu insanların hiç Allah korkusu yok mu?
Soran1 yılDemekki yokmuş... işe duygular karışınca kötü oluyor. ya iş etiği denilen bişi biraz eksik gibi.
1 yılGenelde güzel bir kız görünce iltifat etme fırsatım varsa iltifat eder yoksa da içimden ne güzel kadın diye geçiririm ya da arkadaşlara söylerim...
Ama o güzel kadın benim olana yanlıyorsa sinir olabilirim ve dünya güzeli de olsa iltifat etmem hahahahah 😂24 Yorumla
Soran1 yılher şey normal ama senin olana uzanıyorsa sıkıntı ahahaahh
- 1 yıl
Tabi canım yırtarım 😂😂
Soran1 yılAhahahah sakin ol lulu
- 1 yıl
Hahahah oldum tamam 😂😂
Yani sevinmek demeyelim de hmm bu kız da maşaallah iyiymiş dersin, fakaaat, yanında eşin/sevgilin olmadığı sürece 😂 yoksa tehdit gibi algılıyorsun ister istemez. Oysaki ne olacak sanki ama işte içgüdüsel bişey sanırım. Daha güzel daha bakımlı kadınları bünyemiz kaldırmıyor nedense. Ama erkekler arasında bu tarz bişey yok çok garip. 🤔
11 Yorumla
Soran1 yılDimi bencede cok garip , bence erkekler arasındada var ama bunu bilmiyorlardır. Bi tik aura meselesi gibi. Elinize sağlık.
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kadına göre değişir ama çoğu zaman önce bir süzer, kıyas yapar.
Kendine güveni varsa “ne güzel kadın” deyip geçer.
Ama özgüveni düşükse içten içe kıyas başlar, rakip gibi görme eğilimi olur.
Yani bazen sevinir, bazen içine döner... ruh hâline bağlı aslında.
Kadın kadının yurdudur ama bazen de aynası olur.11 Yorumla
Soran1 yılNe güzel açıkladınız. Elinize sağlık.
1 yılBen başka bir kadının güzelliğinden rahatsız olmam. Çünkü ben kendimi onunla kıyaslayacak kadar yetersiz hissetmem. Güzellik, sadece dışta olanın değil, taşıyabilenin parçasıdır. Ve ben, kendi duruşumla zaten o farkı yaratırım 😊benim ışığım içten gelir, başkasının parıltısıyla karanlığa düşmez. Ben kimseyle yarışmam ne güzellikle, ne bakışla Ben zaten kendi yolumu yürürken iz bırakıyorum 😉
12 Yorumla
Soran1 yılTek kelimeyle mükemmel bir yazı olmuş elinize sağlık diyorum.
- 1 yıl
Teşekkürler;)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen onları potansiyel av olarak görüyorken onlar beni rakip gibi görüyor çoğu zaman. Sonunda duruma ayıldıklarında nasıl davranacaklarını kestirmekse güç. Hepsi farklı tepki veriyorken verdikleri tek benzer tepki, beni artık rakip görmemeleri.
13 Yorumla
Soran1 yılAhahha arkadaş onları av olarak görmek nedir. Çok sert oldu : )
Doğal olarak avcı oluyorsun : )- 1 yıl
Bence sert değil. Avcı tarafımı dürtüyorlar... Bunu saklamıyorum, ki gizlemem de pek mümkün değil zaten.
Soran1 yıl: ) anladım
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadınlar erkeklerden bile kıskançtır yolda yürürken bile alımlı bir bayan geçerse baştan ayağa kadar süzerler
21 Yorumla
Soran1 yılHımm olabilir aslında dikkat etmedim.
Rakip görmem asla bide güzel kızlara içten içe hayranlık duyuyorum canım hemcinslerim yaa kurban vereneee ahshahsha
13 Yorumla
Soran1 yılŞaşırdım : )
Soran1 yılKendinize olan güveniniz ve hemcinslerinize olan yakınlığınız
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yılAslan burcu olduğumdan henüz ışığımı söndüren hiç kimseyi görmedim. bu illa erkeğinin olması manasına gelmez.
11 Yorumla
Soran1 yılElbette öyle haklısınız.
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben rakip görmem nazarım değmesin diye dua ederim Allah korusun diye çok üzülürüm bir şey olursa
12 Yorumla
Soran1 yılİyi kalpli arkadaş , sanada nazar değmez umarım. : )
1 yılEvet kadınlarda bu var ve ben bu cekememezlige gelemediğim için en yakın arkadaslarım hep erkekler olmustur.
14 Yorumla
Soran1 yılGaliba kadınlarda bu konuda fikir birliğine sahip değil. Sizi anlıyorum.
Soran1 yılYani doğaları gereği mi öyleler acaba.
- 1 yıl
Ben öyle değilim, öyle olanlara sormak lazım🤷♀️
Soran1 yılPardon haklısınız
1 yılGenelde öz güvensizler rakip beller alt etmeye çalışır, öz güvenlilerse sevinir beraber ilerlemeye bakar
11 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum.
Kendisiyle barışık biriyse ve kendi özel hayatını etkilemiyorsa yani kocasıyla ve sevgilistle alakası yoksa niye rakip olarak görsün
11 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
1 yılBen hemcinslerim adına hep sevinirim.. Tabi ki onlardan bana olumsuz bir tepki gelmediği zaman.
12 Yorumla
Soran1 yılHımm iyi niyetlisin ama iş kendi sınırların oldu mu. Terazi şaşıyor anlıyorum.
- 1 yıl
Evet aynen öyle..
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılRakip olarak görmem çünkü özgüvenim tam ve aurama güveniyorum.
22 Yorumla
Soran1 yılTebrik ediyorum sizi.
- 1 yıl
Teşekkürler
Niye rakip görelim niye sevinelim, ben güzel görünce aa güzel kadınmış diyorum geçiyorum, tabii doğal güzel olanlara
11 Yorumla
Soran1 yılAnladım haklısın.
1 yılİşinden eminsen baskasinin patlaması seni rahatsız etmez
16 Yorumla- 1 yıl
Işığından
- 1 yıl
Parlamasi
- 1 yıl
Benim profil yazım bu, ben anladım ne yazmaya çalıştığını.
Soran1 yılElbette haklısınız.
- 1 yıl
Klavye azizliği shsbsbsb
Rakip olarak gormem şahsen rakip olmaya layık görmem kendimi.
11 Yorumla
Soran1 yıl:/ nedenki
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadının güzelliğine niye sevineyim, benena
21 Yorumla
Soran1 yılAnladım : /
1 yılKeşke doğruyu söyleseler
12 Yorumla
Soran1 yılİnsanlar içinden geleni söylüyor.
- 1 yıl
Ama doğru değil be aslanim
1 yılEvet bu kendine güvenmeyen birinde olur
11 Yorumla
Soran1 yılMümkün elbette.
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılRakip olarak görür erkeğe kur yaparlar hiç şaşmaz
12 Yorumla
Soran1 yılO kadarda değil bence ya. :/
- 1 yıl
Öyle öyle
1 yılRakipleşiyorlr genelden
11 Yorumla
Soran1 yılGaliba ama tam emin değilim
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye rakip göreyim
Maşallah derim11 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılRakip olarak görür
11 Yorumla
Soran1 yılSanırım hepsi öyle değil ya
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDuruma göre değişir
11 Yorumla
Soran1 yılAboo her şey olabilir diyorsun yani
Gizli Üye(25-29)1 yılKıskanıyoruz ya
13 Yorumla
Soran1 yılNiye ya her anlamda iyi olamaz ya : /
Cevap sahibi1 yılKadınlarda yaratılıştan ötürü beğenilme arzusu yüksek olduğu için benden başkası daha fazla beğenildiğinde ister istemez bir kıskançlık oluyor. Olmuyor diyen yalan söylüyordur çünkü dediğim gibi kadınların yaratılışında beğenilme arzusu çok yüksek.
Soran1 yılHım anlıyorum bizi aydınllattığın için teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılR a k i p
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne