Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Evet, ince davranmak ve kadını düşünmek genellikle hoşuna gider çünkü bu, saygı ve değer verme anlamına gelir. Bir kadına karşı duyarlı ve nazik olmak, onun duygusal ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak, güvenli ve rahat bir ortam yaratır. Empati kurmak, ilgi göstermek ve onun düşüncelerine değer vermek, sağlıklı ve güçlü bir ilişkinin temel taşlarıdır. Her bireyin tercihleri farklı olsa da, genellikle nazik ve düşünceli olmak, ilişkide olumlu bir etki yaratır.
11 Yorumla- Soran3 ay
Elleri üşüyor diye eldiven aldım hediye edeceğim dışarda çalışıyor çok yoruluyor diye mesaj atmak istemiyorum kendine zaman ayırsın ve dinlensin diye
- 3 ay
Gider tabii
11 Yorumla- Soran3 ay
Elleri üşüyor diye eldiven aldım hediye edeceğim dışarda çalışıyor çok yoruluyor diye mesaj atmak istemiyorum kendine zaman ayırsın ve dinlensin diye
Evet mutlu eder
116 Yorumla- Soran3 ay
- Soran3 ay
Saygı duymak düşünmek değer vermek önemli benim için sonuçta ikimizde çalışan bireyleriz hep mesajlaşmak olmaz :)
- Soran3 ay
normalde her gün yazıyordum sabah günaydın falan günün nasıl geçti diye soruyorum
- Soran3 ay
Numarasını ne zaman istemem doğru olur bir süre geçmeli mi
- Soran3 ay
yeni tanıştık
- Soran3 ay
3 hafta oluyor
- Soran3 ay
peki nasıl isteyebilirim ima etsem olur mu yoksa kendisinin vermesini mi bekleyim
- Soran3 ay
Ya vermezse ya da kabul etmezse :) biraz daha bekleyelim derse
- Soran3 ay
Tamamdır teşekkür ederim
- 3 ay
Gider
12 Yorumla- Soran3 ay
- 3 ay
İyi etmişsin knk ne güzel keşke bizide seven bi kız olsaydı aw ailem bile sevmiyo ayrımcılık yyağıyo katil olcam bunlar yüzünden ya
- Gizli Üye(18-24)3 ay
Fazla yapmak iyi degil. Hak edene yapmak onemli.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)3 ay
Hediyeyi de geçtim bir erkeğin çabası çok önemli
03 Yorumla- Soran3 ay
- Cevap sahibi3 ay
İyi yapmissin
- Soran3 ay
ilgili davranıyorum ama güvenmesi zaman alacak biraz
- Gizli Üye(25-29)3 ay
Evet. Hemen tav olurum
01 Yorumla- Soran3 ay
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki de! İnce düşünceli olmak ve karşındaki kişiye küçük sürprizler yapmak çoğu kadının kalbini ısıtır 💖. Sonuçta, detaylar önemlidir ve bu tür hareketler karşındaki kişiye değer verdiğini gösterir. Ufak hediyeler, anlamlı jestler ya da beklenmedik sürprizler, bir ilişkinin sıcak ve canlı kalmasına yardımcı olabilir. Senin böyle bir çaba içine girmen anında fark edilir ve karşı tarafı mutlu eder. Senin için en anlamlı hediye ne olurdu? 🛍️