Gerçekten karakter değişiyor mu?

Eski sevgilimin ne parası ne boyu ne posu ne bileyim elle tutulur bir şeyi yoktu günümüzün bazı kızlarını bilirsiniz ya tipi için ya parası için olurlar ama benim asla öyle bir şeyim yoktu onu tanıdığım sevdiğim zamanlar maddi durumu da iyi değildi para harcamasın diye kafe gibi ortamlara da sokmadım park köşelerinde oturduk bir şey teklif ettiğim zaman önden ödemişliğim bile var yani bana onu al bunu al diyen bir kızda değildim bir tek bir şey istedim oda maddiyatla ilgili değildi ben bu şekildim gerçekten karakterini seviyordum sadece karakteri onu bana aşık etmişti yıllar sonra tekrar konuşmaya başladık kendisi yazdı yurt dışına iş için yerleşmiş ama ne bileyim saçma sapan kızları takip ediyor saçma sapan muhabbetler saçma sapan tavırlar haller falan geç yazmalar soğuk soğuk cevaplar tiksindirdi beni kendinden o kadar hayal kırıklığına uğradım ki yani bambaşka birisi gibi soğuk davrandım biraz o sebepten ve bir daha konuşmadık şu an hâlâ kız ekliyor mesela zoruma gitti yani bilmiyorum bir insanın karakter bu kadar değişebilir mi?

Gerçekten karakter değişiyor mu?