Kişilik & Karakter Karakter değişir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazı karakterlerimi değiştirmek istiyorum. Mesela nazik zarif biri olmak istiyorum. Çok memnuniyetsiz bir insanım bunu değiştirmek istiyorum 24 yaşındayım. Değiştirebilir miyim nasıl degistiririm Güncellemeler+1 yıl Nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum Karakter değişir mi? Cevapla Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet bazı insanların karakteri değişebilir 0 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Şu hayatta her şey değişir, karakter değişmez. Tescilli onaylı. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya hiçbir şeyi kolay kolay beğenmiyorum bunu değiştirmek istiyorum Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Bir yönünden nefret ediyorsan ve bunu değiştirmek istiyorsan yapabilirsin. 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değşmez insan 7 sinde neyse 70 mişindede odur 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Bazı Mevsimler hiç değişmez 1 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Değişir tabiki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl değiştireceğimi bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bazı insanların karakteri değişebilir
Şu hayatta her şey değişir, karakter değişmez. Tescilli onaylı.
Ya hiçbir şeyi kolay kolay beğenmiyorum bunu değiştirmek istiyorum
Bir yönünden nefret ediyorsan ve bunu değiştirmek istiyorsan yapabilirsin.
Değşmez insan 7 sinde neyse 70 mişindede odur
Bazı Mevsimler hiç değişmez
Değişir tabiki
Nasıl değiştireceğimi bilmiyorum