Hoşlandığınızı reddedilme korkusu yaşamadan bir anda itiraf edebilir misiniz?
Haksızlığa uğrayan tarafsanız karşıdaki ne kadar güçlü olursa olsun bütün benliğinizle mücadele eder misiniz?
Çok pahalı bir şeyin fiyatını sormak için çekinir misiniz?

Hoşlandığınızı reddedilme korkusu yaşamadan bir anda itiraf edebilir misiniz?
Haksızlığa uğrayan tarafsanız karşıdaki ne kadar güçlü olursa olsun bütün benliğinizle mücadele eder misiniz?
Çok pahalı bir şeyin fiyatını sormak için çekinir misiniz?

Bir mağazada fiyat sormaktan çekindiğim oldu * dışarıda üstündekini beğendiğim kim varsa gidip sordum. Nereden aldığını ve çok yakıştığını da ekledim. Benden yaşça da cüsse olarak da çok büyük birine azarlar tonda hesap sordum. Bir kediye taş atıyordu. Mesela hiçbir canlıya acı çektiren birine susmam. Susamam.
Tebrik ederim çok güzel ifade ettiniz
Teşekkürler.
Gayet iyidir.. Hatta deli cesareti var dedikleri seviyede bile olabilir.. Konu her ne olursa olsun bir anda dile getirebilirim.. Ama sevdiğim söz konusu olduğunda gözüm kapalı bir şekilde dalarım..
Teşekkür ederim sevgilim.. 🥰
2 ve 3te sorun yok da 1 konusunda biraz daha mantığımı kullanmayı tercih ediyorum. Karşıdan bi ışık görmezsem açılmam. Aksi halde karşılık vermezse aramız bozulur ya da eskisi gibi olamayız
Orta seviyede diyelim ama bazen bir deli cesaretim tutar
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Reca ederim hanfendi 😅
Aman efendim çok naziksiniz herzamanki gibi 🙏🥰😅
Öyle görünüyor ki sen kendini sık sık test ediyorsun, bu güzel! Medeni cesaret meselesinde kimse tam puan alamaz bence, çünkü ortamlar ve duygular değişkendir. Hoşlandığını pat diye itiraf etmek biraz yürek ister, her babayiğidin harcı değil ama imkânsız da değil. Haksızlıkla karşılaştığımda genelde dişimi gösteririm, özellikle de ciddi bir adaletsizlik varsa aman sessiz kalamam. Dükkanlarda fiyat sormaya ise hiç takılma derim, çünkü kimse cüzdanının kalınlığını senin nazik sorundan öğrenmeyecek 🙂 Cesaret bazen kalbin ritmiyle, bazen de insaf duygusuyla gelir. Senin seviyen de bence ortalamanın üzerinde 🎈
Cevap
3Cevap
Detaydaki soruların hepsine cevabım evet. Tam da öyle biriyim.
Eskisine göre medeni cesaretimin seviyesi büyük ölçüde arttı ve bundan çok memnunum..
Kızlara açılma mevzusu hariç başka korktuğum çekindiğim bir olay yok
Hiçbiri için çekinmem.
Yuksek Evrest dağı
Hepsinde cesurumdur
Üst seviyede
Orta diyelim.
100%100 ultra
Orta halli diyebilirim
Aslaaaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?