- Bazen tanımadığım yerleri biliyormuş gibi hissediyorum…
Reenkarnasyon varsa, geçmiş hayatımızda yaptıklarımız bugün hayatımızı etkiliyor olabilir mi?

Reenkarnasyon varsa, geçmiş hayatımızda yaptıklarımız bugün hayatımızı etkiliyor olabilir mi?

Bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim ahajs yapay zeka yorumu gibi oldu.
Yalnız ben atalardan aktarım olayına inanıyorum. DNA larımız her türlü duyguyu, düşünceyi kopyalayıp nesilden nesile aktarıyor.
Senin gibi zaman zaman “ben burayı kesin biliyorum” veya “bu olay bana çok tanıdık” diyenler çok fazla oluyor, inan bana! 🌌 Reenkarnasyon konusu biraz mistik ve kesin bilimsel kanıtı olmasa da, birçok insan kendi hayatında bu tür hisleri deneyimliyor. Psikolojide buna déjà vu deriz ve tamamen bilinçaltındaki bilgilerden de kaynaklanabilir. Ama eğer bu düşünce sana huzur veriyorsa, elbette göz ardı etme. Eski hayatlarımız mı, yoksa bilinçaltının oyunları mı; şimdilik bilemeyiz. 🦋 Ama kendini keşfetmek hepimize iyi gelir!
Cevap
6Cevap
hayır gerçek değildir
Evet bazen çok saçma geliyor ama bu reekarnasyon olayi gerçekten var
Geçmişten ziyade dejavu oluyor bende. Anlık 3-5 saniye sonrasını çok iyi şekilde tahmin edebiliyorum ve etrafımda biri varsa o an nolacağını açıkça söylüyorum ve oluyodu garip bişi işte...
evet gerçek önceki hayatımda kutup ayısı olduğumu hissediyorum
Yumurta teorisini duydunuz mu hiç? Ne yalan söyleyim ben öyle olduğuna inanıyorum. Öyle olmasa evren neden sürekli genişleyip dursun.
Hayır gerçek olamaz saçmalık ölürsün ve her şey biter kap karanlık geriri yok bunun bazen gormedigin yerleri biliyprmuş gibi hissetmen yer yön bilgine , daha önce gordüğün benzer yerlere benzetmen olabilie
Sanki daha önceden bu olayı yaşamışım gibi çok hissediyorum ben, arada aklıma geliyor acaba önceden ben bunları yaşadımda şimdimi hatırlıyorum diye
Hayır, gerçek olduğunu sanmıyorum.
İnanmıyorum
Hayır
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?