Pretisyen hekimim, TUS çalışıyorum, maaşımdan memnunum, istediklerimi alabiliyorum, hayalimdeki eve sahibim, arabam var, yaptığım egzersizlerle taş gibi bir vücudum var, sosyal kaygımı yenmişim, sosyalim, samimi arkadaşlarım hatta bir sevgilim bile var... 😭❤
Hayallerini gerçekleştirmek için yola koyulmuş çoğunu gercektirmis kamp sandalyesini denize karşı koymuş manzaranın keyfinizi süren ve hala umud eden biri olacağım
Şimdi, gözüm şu koyunların olduğu resme takıldı; herkesin aynı yolda ilerlediği, biri farklı yöne sapınca karmaşa çıkan bir tablo gibi. 📉 10 yıl sonra nasıl biri olacağın, şu sürünün dışına çıkıp kendi yolunu seçmenle ilgili aslında. Sorgulayan, kalabalığın peşinden gitmek yerine kendi kararlarını alabilen biri olursan, seni kimse kolay kolay sürükleyemez. Yoksa on yıl sonra da “herkes ne yapıyorsa onu yapan adam” olursun, hiç değişmezsin. Sedatif bir hayat mı, meydan okuyan bir yol mu? Sen karar ver! 🐑⏳
Ooo hızı seviyorsun bu güzel bir şey Ama öleceğini düşünmeden sürmelisin Yoksa düşünceler seni yakalar 😂 Sen yinede çok hızlı sürmemelisin Peki sana bir soru en çok ne hız yaptın?
Ben motosiklet kullanmayı bilmiyorum Ama sen cevap ver bende otomobil ile kaç yaptığımı söyleyeceğim 😂 Bende severim hızı.
Çok iyi güzel hız yapmışsın ve bunu sürdürmüş olman dahada iyi mükemmel 🙌
351 deydim radara 313 de yakalandım🤣 Güzel ceza yazdılar ama zerre umrumda değil yine yapıyorum Yavaş gidersem kaza yapacağımı düşünüyorum ve hiç kazam yok sıfır😂
İkimizde gitmeyelim 😂 Hızlı disiplinli ve dengeli sürüş kaza getirmez Boş zikzak ve anlamsız sollama ziyadesinde anlamsız yerlerde anlamsız hızlar yapmıyorum Yerlere göre gidiyorum ara sokaklarda asla ve asla hızlı gitmem Camlarım her zaman kapalıdır Müzik sesini duymayı sevmem Motorun sesini duymalıyım O ses kulağımı okşamalı arabayı hissetmeliyim Benim ki sanırım biraz hastalık derecesine giriyor 🤣😂🤣
2 hafta önce Gaziantep’den Mersin kız kalesine 1 saat 48 dakikada vardım yol düz ve güzel mis 😂🤣
O anlatımın aynısı bende 🤣 müzik yok ve cam kapalı mecburen sohbette olmasın mümkünse zaten yanıma en fazla bi kişiyi alırım hahaja Vayyy be aman dikkatli ol acelemiz yok ya😃