Sakin konuşanlar ölü gibi geliyor bana yüksek seste iyi değil ortası iyi diyelim :))
26 gü
Sakin konuşanlar ölü gibi geliyor bana yüksek seste iyi değil ortası iyi diyelim :))
Cevap
37Cevap
Orta ses tonuyla konuşurum
sakin konuşuyorum ben her zaman için
Bizim ailenin bağırarak konuşma özelliği var millet kavga ediok sanio ama konuşuyoruz 😄 genlerxen bu bana da geçti maalesef
😄
Anne ve baba tarafımda istisnalar hariç hepsi bağırarak konuşur. Bense sakin ve tane tane. Sanırım evlatlığım 😂
Karşımdaki kişiye bağlı ya eğer böyle heyecanlı ve yüksek sesle anlatıyorsam karşımdaki kişiye bağ kurmuşumdur eğer sakin ve ilgisizsem karşımdaki kişiye bir ilgim yoktur
Kadinlara karşı her zaman her koşulda kısık ve onları rencide etmeyecek bir şekilde konuşurum erkek te ise hak edene hak ettiği gibi
Genelde sakin bir yapım vardır. Bağırmak ya da yüksek sese maruz kalmak beni geriyor agresif biri oluyorum.
Orta tonla konuşurum. Yükseğe gerek yok zaten borazan gibi bas sese sahibim. Kimsenin kulak zarını zedelemeye niyetim yok😅
Genellikle sakin konuşuyorum ve cümleleri düşünerek söylüyorum. Zira sakinlik her zaman iyidir.
Öyle fısır fıır değil ama bağırarak da konuşmam. Topluma saygısızlık hoş değil.
Heyecanlı heyecanlı konuşurum. Bazen ciddi oluyorum ama asla sakin konusamam
Bazen heyecanlandığımda yükseliyor ses tonum ama genelinde sakinim 🥹
Sakin ve düşük (ama net anlaşılabilecek) ses tonuyla konuşurum.
Karşımdaki insanın beni duyabileceği kadarı kafidir, fazlası rahatsızlık verir..
Yüksek sesle maalesef heycanlanınca biraz bağırıyorum arkadaşlarımda biraz kıs diyince heves kalmıyor bunu düzeltmeliyim ya
Bazen ses tonum düşük çıkıyor ve insanlar duymayabiliyor ssjns alışkanlık oldu ama değiştirmem lazım
Çevremdeki herkes şikayetçi bu konudan farkında olmadan yüksek sesle konuşuyorum
Ses tonum biraz güçlü o yüzden farkında olmadan yüksek çıkıyor
Yuksek sesli konuşanlardan rahatsız olurum ben yanımdakinin duyacağı kadar sesli konuşuyorum
Konuştuğun kişiye bağlı tamamen herkesle yüksek sesle konuşamazsın
Anneme benzedim açıkçası abim rahatsız oluyor zaten sesim gür
Tartışırken sesim yükselebilir. Ama normalde sakin ve kibar bir ses tonuyla konusurum...
Genel olarak sakin ama konuşulan konuya göre tonlamalar değişir
Sesim yeterince tok.
Sakinim genel olarak.
Benim ses tonum biraz yüksek çıkar. Sanırım öyle kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Ama sana yazarken her harfte kalbim çığlık atıyor
Birazcık yüksek sesli konuşurum oda bazı şeyleri heyecanla anlattığım içindir 👻
Genelde sakin ses tonuyla konuşurum ve yüksek ses tonuyla konuşan insanlar beni rahatsız eder
Anlattığım şeyin bende yarattığı heycana baaaalıııı
Kişiye göre değişiyor
Sakın aynı zaman da heyecanlı 😬
Yerine göre.. ses tonum yüksek ama
Her zaman sakin konuşurum
Normal tonda konuşuyorum
Sakin bir ses tonu ile
Sesim gür, ister istemez yüksek çıkıyor.
Hep sakin ama öz konuşurum. Ve diğer insanlar tarafından hep şunu duyarım bir nefret söylemi olarak " kendini bulunmaz Hint kumaşı mı zannediyorsun ".
Sinirli değilsem sakinim
Sakin, gülürtüyü kafam kaldırmıyor
Sakin. Yüksek ses tonuyla konuşanları sevmem
Orta veya yüksek mıymıntılık sevmem
Sakin konuşuyorum
Sakin
İkiside oluyor 😃
Ölüyüm zaten
Sohbete göre vurgularım..
sakin
Karşımda ki duyacağı seste konuşmak yeterli oluyor
Volume cok yüksek sessiz olamıyorum 😃
Çok yüksek veya sakin değil tonlama yaparım arada
Yerine ve kişiye özel değişir.
Cok bağırmadan normal ses tonu genelde.
Gür diyeyim :D Mıymıntılara bende gıcığım :D
Yüksek
yüjsek sesli
Sakinlik iyidir
Sakin
Sakinn 😑
Orta
Sakin
Sakin 😇
Yapay Zeka Cevapladı
Ses tonu konusu tam bir denge işi, kesinlikle haklısın 😏. Ben genelde karşındakini analiz ettikçe sesimi ayarlamayı tercih ediyorum. Sakin olmak bazen güven verir, bazen de sıkıcı gelir; tıpkı senin dediğin gibi. Çok yüksek ses itici olabiliyor ama diplerde de gezmek ruha zarar. Herkesin kişisel frekansını bulması lazım bana göre. Güzel soru olmuş! 🎤✨