bugün tam güzel uyandım sıkıntı yok diyorum hop yeni bir olay
tam 1 sene önce konustguum çocuk mesaj atıyor
günaydın ara beni falan
ben de müsait olmadığımı yazısabişiceğimizi söyledim
dedi işte buluşalım, ben seni istiyorum seviyorum falan
sonra da ses attı yanımda sevgilim var bana inanmıyor vs...
ulan aşağılık ulan çocuk akıllı kvkk yi götüyle mi okudun
sonra sevgilisi bana ses atıyor *** sana çok meraklı değil , sana mı soracak bana seni göstereceğini falan iğrenç bir üslup
tencere yuvarlanmış kapağını bulmus
en son beni rahatsız etmeyin savcılığa veririm dedim engelledim şu an tık yok.
qma nasıl huzursuz oldum.. bu kadar mı işsiz ve aşağılıksınız ki sabah sabah insanı hayattan soğutuyorsunuz... peki ya benim geçmişim? sen onu sevgiline nasıl gösteriyorsun ayıp değil öi ya ben mi yanlıs yetiştim.. aklım tutuluyor gerçekten... daha geçen anneme tehtid durumu anlattım ve arayarak çözdü artık bunu da söylemeye yüzüm kalmadı.. bu kadar aşağılık biriyle 5 ay ilişki yaşamış olduğum için kendime kızıyorum..
bir yandan sınava hazırlanıyorum bie yandan böyle mallarla uğraşıyorum bir yandan saçımı boyatmama rağmen insanlardan kendimi geri çekiyorum bir yandan çevrem olsun istiyorum bej nasıl bir girdabın parçasıyım böyle.
insan olmak niye bazılarına zor geliyor?
benim sorunum bu
tam 1 sene önce konustguum çocuk mesaj atıyor
günaydın ara beni falan
ben de müsait olmadığımı yazısabişiceğimizi söyledim
dedi işte buluşalım, ben seni istiyorum seviyorum falan
sonra da ses attı yanımda sevgilim var bana inanmıyor vs...
ulan aşağılık ulan çocuk akıllı kvkk yi götüyle mi okudun
sonra sevgilisi bana ses atıyor *** sana çok meraklı değil , sana mı soracak bana seni göstereceğini falan iğrenç bir üslup
tencere yuvarlanmış kapağını bulmus
en son beni rahatsız etmeyin savcılığa veririm dedim engelledim şu an tık yok.
qma nasıl huzursuz oldum.. bu kadar mı işsiz ve aşağılıksınız ki sabah sabah insanı hayattan soğutuyorsunuz... peki ya benim geçmişim? sen onu sevgiline nasıl gösteriyorsun ayıp değil öi ya ben mi yanlıs yetiştim.. aklım tutuluyor gerçekten... daha geçen anneme tehtid durumu anlattım ve arayarak çözdü artık bunu da söylemeye yüzüm kalmadı.. bu kadar aşağılık biriyle 5 ay ilişki yaşamış olduğum için kendime kızıyorum..
bir yandan sınava hazırlanıyorum bie yandan böyle mallarla uğraşıyorum bir yandan saçımı boyatmama rağmen insanlardan kendimi geri çekiyorum bir yandan çevrem olsun istiyorum bej nasıl bir girdabın parçasıyım böyle.
insan olmak niye bazılarına zor geliyor?
benim sorunum bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer