Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Şereffsizler Allah belalarını versin böylelerinin.. yaşamaya hakkı bile yok kim hayvana eziyet ediyorsa 1000 katını rabbim inşallah önce bu dünyada sonrada diğer dünyada cezasını verir.. ne istiyorlarsa şu canlılardan.. ne zararı varsa
Dünyada insanoğlu nesiller boyu o kadar çok ruhunun vicdanını Dalalete satmış bir Hidayet'dışı varlığın en önde gideni olduğu için pek insanoğlunun Ebeveyninde bile çok vefasızlık hatta o kadar mantıksız ki resmen dehşete sürüklemeye yönelik düşünme potansiyeli sadece sadist gibisine birde Antinatalist değiller. İşte Pronatalist insanlarda gerçekten hiç mi beyin yok ya a*mn bunemk 🥴 Bildiğin resmen herhangi bir 🧠 Beyin hiç göremezsiniz Pronatalistlerde.
sunlari gorunce gercekten deliriyorum. bu hayvanin hali ne yazik ya. ne kadar igrenc ne kadar haysiyetsiz bi guruh bunlar. yani psikolojik sorunlari olduguna eminim, bunu yapan biri normal olamaz. zaten bu sorunlular dunyayi kendi mallari zannettigi icin su an bu haldeyiz. umarim kim yaptiysa su hayvandan daha ac susuz, daha aci ceker hale gelir. sunu gordugum icin modum asiri dustu su an kiyamam kurban olurum ya
İnsan öyle bir durumda ki en aşağılık yere düşme ihtimali de var, yücelerek herkesten üstün biri olma imkânı da mevcut. Kendi hür iradesiyle ve çabasıyla belli bir süre kendisini yansıtıyor. "İnsan" olmak zor değil bana göre."Her" insan farklıdır..
Bakarken içim titredi yutkunamadım bunu yapanın insan olmaması bi'kenara ağır psikolojik rahatsızlığa sahip olduğu alenen ortada. Bunu yapan şahıs bulunup hücreye falan kapatılmalı insan içinde gezmesi tehlike bi şahsiyet. Bu vahşeti uygulayan adam yahut kadın yarın belki de bi çocuğa yapacak bu zulmü. Ama gel gör ki Türkiye'de adalet yok, yasalar yetersiz, vicdan arazi.
Aslında kolay yeterki kendin ol yani gerek yok herhangi bir kalıba girmeye vicdan, merhamet olduktan sonra sana doğru gelen yoldan gidince sorun olmaz.