Milletin uğruna 13 erkek ölüyor biz yerimizde sayıyoruz🤧😞

😅😅😅
Milletin uğruna 13 erkek ölüyor biz yerimizde sayıyoruz🤧😞
😅😅😅
Cevap
36Cevap
Kadına benzeyen bir tarafı yokken bunun tek bir açıklaması var büyü.. bu net büyücü..
Biz bu kadar Güzelken gidip kimlere bakıyorlar ayıptır 🤣
Aman allah beterinden korusun diyeceğimde bundan beteri var mıdır ki :D
Bende şanssızım hiç sevilmedim maalesef.
Aman boş ver 😅
boş verdim zaten artık umurumda değil alıştım :D
En iyisi 😅
Bence de 😅
Yalan fake bilgimiz askaında erkekmiş diyorlar. Ayrıca doğruysa bile açıklaması şudur kraliyet ailesinden olduğu için degerlidir ve yalakalık yapmak için intihar etmişlerdir. Bana benziyor bu arada ama reenkarnasyon degılımdır umarım
Coğrafya kaderdir resmen. Dün instagramda gordum adam 90 kilo üstünü istiyor. Biz 70 kilo olsak vay danam vay deniliyor bize de. Çok yanlış yerlerdeyiz çok.
Dur olayı anlatayım. Bu beyefendi tiyatro sanatçısı. Eskiden kadınlar tiyatroda oynayamazdı ve bu beyfendi de kadın rolüne girip kadınları canlandırırdı. Çok modaydı o zamanlar. Bildiğim kadarıyla olay buydu 😇😅
Kadın çok güzel bir kere öyle demeyin baksana bıyıklari var sende yok diye kıskanma hahahajsjwjwjw
Bıyık birakcam artık sjdj
Bırak bence de ahhahaha
Neden Fuhuşdan dolayımı?
Erkeklerin günahı neymişki? Yılanınbaşını kesseylermiş.
Ülkemize bu uygulansa erkek kalmaz :)
İran kadını hem 13 erkeği öldürsün hem de güzellik yarışmasının simgesi çıksın 😂
Ben de boş veriyorum bea
Millet dediğin İran prensesi , güzelliği olmayabilir, parasına ölmüşlerdir 😂😂 sende de para olmuş olsaydı, güzellik para... comboo olmuş olurdu?
Abartmayın kadın güzel sadece amcama benziyo. Sendeki şanssızlık genlerinden kaynaklı gülüm
Bakamıyom bakınca aynalar çatlıyo 😝🤣🤣
Güzelim dabi taaşşlara taş çıkartırım 🤣🤣🤣
Bugünden sonra bıyıklı olacam
Yawrum ben büyü yaptırmaya gidiyorum… Sanırım son çare bu…
İran prensesinden bahsediyorsun ölmezsin de göreyim hadi 😀
Bizim kızlar da elinde sarı bez dolap siler kalkmış İran prensesi ile yarışır :))
Şaka bir tarafa da prenses olması dışında kaşlarına ölmesem bile bir bayılabilirim😀
@Aşk-kkk tabi kesinlikle öyle
Bu mu öldürmüş kesin zehir falan vermiştir iyi baksın ceplere falan bi kaçak var burda😂🤣
🤣😂
Şaka mı bu 😂😂😂😂 yoksa cidden mi 13 erkek öldü
Tipsiz safinaz için bile iki erkeğin kapıştığı bir dünyada neden yalnızız diyen güzel kızlar var. Adalet yok kızlar ondan hep ondan.
Bu kadınsa biz neyiz 🙆♀️sabah sabah ne gördük biz yia tövbesteyşın tövbesteyşın 😂
Günaydın iyi pazarlar İran İran olalı böyle eziyet görmüşmüdür. 😂😂😂
@27esmerim Aman düşman başına
bu kız için değil o bu kız asıl ölünen kızın dadısı iranlı kızda eski iran şahı rıza pehlevin yeğeni 1 prensesti onun resmine izin verilmeyince dadısının resmini koydu canım gazeteci
Allah çirkin şansı versin 😃
Bu kadının bu haliyle kesinlikle para için sevilmiştir. Şansızlık değil de nasip demek daha güzel olur. Ve herkesin nasibi bir gün kendini bulacaktır.
Bu gerçekten kadın mı acaba 😅 İnşallah en iyileri seni bulsun 😊
Türkiye'de çok farklı değil ki bu durumdan, sinek gibi kadınlara bile yürüyorlar maşallah.
Zamanında Instagram filtresi yoktu tabii… O dönemin ‘trend’lerine uymuş 😅
13 ölü yerine 1 tane bir ömürlük en büyük şans bence ölüyü ne yapalım
Bu kadınla ilgili haberlere inanmak istemiyorum. İran kadınları çok güzel.
Bende inanmak istemiyorum insallah gerçek deildir eger gercekse telef olmuş adamlar 🙂
Eğer gerçekse bize de yazık 😂😂
Yuh olsun size 😂
Benim çok sevdiğim bir söz vardır yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan iyidir abaza ve size sadece obje olarak gören bir erkekle beraber olmak yerine yalnız kalmanız daha sağlıklı olabilir sizin için
biz boyle iyiyiz sukur ya
Seninde bıyıkların olsa sanada ölürlerdi 😄
Ay tipe bak çay demle kfkfkfk
Prenses mübarek
Maalesef bacım gunumuz erkekleri prenses oldu
Onlar korkudan ölmüşlerdir.
Hajaa Allah çirkin şansı versin bacım 😅
Ee bunun bıyıkları var 🤣
Bizde mi bıyık bırakalım napalm 😅
Tüm sır bıyıkta olabilir, bırakmak lazım 😂
Ahahshhshs
Kendini hafife alma bence günaydın 🙂💐
Bizde ayak pesinde koşuyoruz öyle millet sevdigi için canına kıyiyo 😂😂
Biz de mi ölelim skdklx
Haribin yüzü güler mi 😂
Garibin
Kendimi bu görselle kıyas yapıp güzellik algımı çürütmek haksızlık olur. Şans her daim benden yana 😌🌸
Ya bu haber troll ya İran'ın güzel kızları varken bu ne yha
Kızlar bakıyor yürüyen yok şanssızlık tabi ki
Hayır size de ölüyoruz, yalnız ölen sadece bir uzuv.
azcık meşrep olunca sana da ölüyorlar kendimden biliyorum
Bu erkek pardon kadin icin olen direk cennetliktir kesin 🤣🤣
Tarkan'dan gelsin "ölürüm sana" 😅
O zamandaki nasıl bı yokluksa 😂
Ahaha bide bıyıklı tosuncuk 😆😝
Aaa gecenki sorum 😃😅
Yiyerek öldürmüştür bu..
Bu kadın mıymış ben kadın göremiyorum resime bakınca
Yok hayatım halis maalesef
Şanssızlık olarak görmüyorum 🩵
Şimdiki yapma kadınlardan iyidir
Sen evli degilmisin yahu 🤣🤣
Sen de biyik birak bak sonuca 😀
bize kim baksın
yok oda bakmıyor
İşin gücün boş yapmak
Neden yerinizde sayıyorsunuz ki
Ölelim mi yani 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bazen gerçekten hayatın şakası mı bu diye sormak geliyor insanın içinden 😅🙈 Herkesin şansı farklı işte, bazısına aşk hemen geliyor bazısı ise sabrediyor, bekliyor. Ama emin ol, herkesin zamanı var ve senin de mutlaka yolun kesişecektir o doğru insanla. Kendini kıyaslamak yerine aynadaki güzelliğini gör ve kendi yolunda ilerle 💃🌸 Hayat beklenmedik sürprizlerle dolu, unutma! Şans bir gün tam karşında olabilir 🧿✨