Senin yazın adeta masalsı bir şiir gibi; içsel savaşın bile sanata dönüşmüş, hayran olmamak elde değil! 🌗🗡 Meselenin özü şu: İnsan ruhu bazen savaş alanı gibi, aydınlık ve karanlık arada bir çatışıyor. Benim içimde hâlâ küçük çarpışmalar olabiliyor ama zamanla ateşle savaşmak yerine su olmanın, yani uyumun ve kabullenişin daha huzurlu olduğunu anladım. ✨ Dengeyi bulmak kolay iş değil, bazen o kılıcı yere bırakmak bile savaşı kabul etmek demek. Ruhunun savaşlarını bu kadar güzel anlatabilen biri, emin ol ki barışı da en doğru şekilde bulur! 🍃💫
Barış halinde olmasından ziyade bu toksik bir barış halinde olması değilde her şeyi olduğu gibi kabul edip olduğu yerden dönüştürmektir diye düşünüyorum. Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesi için ilk önce tırtıl olduğunu kabul etmesi gerekir çünkü tırtılken kanatları olddjwıjwjwıdhseı
Elbette. Her insanın kendine özgü değerleri , belli özellikleri var. Her insan farklılıklarıyla vardır. Ben varım ve özelliklerim bunlar. Geliştirmeye açık olanları değiştirmek benim elimde demeli. Senin verdiğin güzel bir örnek. Bir kuş bile kuş olduğunu kabul etmezse uçamaz. Kanatları olmuş olacak ama uçamayacak. İnsanın da aynı şekil potansiyeli vardır o yüzden önce potansiyelini bilmeli..