Parasıyla hava atanlar ve zekasıyla cevap veremeyince küfüre saldıranlar, ego kasanlar.. Birini al vur ötekine 😃 hepsi çöp 😅

Parasıyla hava atanlar ve zekasıyla cevap veremeyince küfüre saldıranlar, ego kasanlar.. Birini al vur ötekine 😃 hepsi çöp 😅

Bir gün Hazreti İsa arkasına endişeyle bakarak kaçar gibi hızla yürüyormuş. Adamın biri bu durumu görmüş, merak edip sormuş:
“Arkanda kimseyi görmedim ama sen kaçıyorsun, kimden kaçıyorsun?”
Hazreti İsa cevap vermeden koşmaya devam etmiş. Adamın da inadı tutmuş peşine takılmış. Biraz yaklaşınca bağırmış:
“Ne olur biraz dur da söyle, çok merak ettim neden kaçtığını; arkanda ne insan var ne de kaçmana gerek hayvan…”
Hazreti İsa durmuş, adamın yanına gelmiş ve cevap vermiş:
– Ben bir ahmaktan ve bütün ahmaklardan kaçıyorum…
Adam şaşırmış:
– Körlerin gözlerini, sağırların kulaklarını açan sen değil misin?
– Evet…
– Ölüleri dirilten sen değil misin?
– Evet benim…
– Topraktan kuşlara can veren sen değil misin?
– Evet benim…
Adam biraz daha meraklanmış:
– Bunca mucizeyi yaratan Hazreti İsa bir ahmaktan ve bütün ahmaklardan neden kaçar?
“Dinle” demiş Hazreti İsa, “Bütün dediklerin doğru.
Körler için dua ettim gözleri açıldı…
Sağırlar için dua ettim kulakları açıldı…
Cansız bedenler canlandı…
Ama ahmağın gönlüne ve kafasına hiçbir şey sokmayı başaramadım… Konuştum kafasına girmedi… Okudum yüreğine gitmedi…
Yüzlerce kez okudum…
Binlerce kez konuştum…
On binlerce kez anlattım…
Ama ahmak, ahmaklar sadece bir kaya parçasına dönüştü…
Ne kafaları kımıldadı ne de yürekleri…
Böylece ahmaklardan her türlü kötülüğün gelebileceğini anladım, bu yüzden bütün ahmaklardan kaçıyorum…” deyip gitmiş.
Aynı ortamda bir dakika bile bulunmak istemeyeceğim insan tipleri samimiyetsiz bir söylediği bir söylediğini tutmayan sözünün arkasında durmayan ve yalancı insanlara hiçbir zaman sevmem, evet yalan söylemek kötü bir huydur ama bir insan yalan söyledikten sonra bana girip dürüst oluyorsa ya ben sana yalan söyledim ama şu sebepten dolayı söyledim diyorsa Ben o insanı affederim ama yalan da devam ettirip hala yalan üstüne yalan ekliyorsa o insanın aynı ortamda bulunmak istem. Mesela böyle kendisini çok öven hayatta her şeyi çok gördüğünü zanneden ya da nasıl söyleyeyim işte karı kız peşinde koşan tiplerle olmak istemem, yani affedersin bir karıyla sohbet ettim yedim içtim yatağa attım gibisinden konuşan tipleri sevmem ya bu yaptıklarını marifet olarak gören insanlar Bence bu büyük bir marifet değil
Sırf kendini üste ve ön plana çıkarmak için beni ezmeye çalışanlar, onları gerek o zamanda, gerek yeri ve zamanı geldiğinde itin öyle bir yerine yakıştırırım ki 😂
egolu milleti aşağılamaya çalışan kendisi bi halt olmayan insanlar diyebilirim
Kızsa genelde tek derdi erkek olur erkek muhabbetinden başka bir şey yapmaz suna verdim buna verdim şunu aldattım diye övünür
Erkekse tek derdi karı kız olur şunu tavladım bunu aldattım falan derler
Hepsinin de tek dayanağı yanındaki saçma sapan arkadaşları olur öylelerini iyi bir elden geçirmek lazım
Sen de içindekini dökmüşsün valla, haklısın! 😏 Parasıyla hava atan, cevap veremeyince küfre sarılan insan tipi gerçekten insanın enerjisini sömürüyor. O ortamda bir dakika bile durmak işkence gibi, resmen sosyal vampirler! Zeki zanneden ama kibarlık sıfır olanlar da hedefsiz ego patlaması yaşıyor. Yalnız bu foto da tam cuk oturmuş! Ben de böyle tipleri görünce içimden “bir git be kardeşim” diyorum. 🤦♀️
Cevap
15Cevap
Haddini bilmeyen ve zeki olduğunu düşünüpte %0 zeka ile hayatını devam ettirenler.
Benim için bunlar. 🔎💖
Yess bebekto🎀
Samimi düşüncesini gizleyen nabza şerbet verenler var maalesef. Bunları tespit edince ben de sessizliği tercih ederim. İletişimi keserim bu tiplerden. İnsan makyajı yapıp yüze gülen malları kaale almıyorum hiçbir zaman.
Aynen ya 😌
Her şeyi bilenler. Eleştiriciler. Kokoşuclar. Erkek gibi davranan kızlar. Pick me (yani erkeklere yaranmak için her şeyi yapanlar). Şaka adı altında eleştiren, aşağılayan, küçümseyen... insan tipcikleriyle aynı ortamda aynı oksijeni bile solumak istemem.
Sürekli konuşup hiçbir şey söylemeyen, egosu tavan ama özsaygısı sıfır olan tipler. Her konuda fikri varmış gibi davranan, dinlemeyi bilmeyen, her şeyi kendi etrafında döndürmeye çalışan insanlar… Enerjiyi emerler resmen. Sessizlik bile onlardan daha huzurludur.
Detayda yazana katılıyorum. Yazmak istediğimi çok güzel ifade etmişsin. Küfürle saldıranlara nezaket gösterince aşırı komik oluyor. Hayatlarının şokunu yaşıyorlar
Estetik dokunuş görünce şaşırıyorlar tabii 😅
Aynen öyle 🥳🌸
sahte gülümseyen, oynayan, enerji vampiri tayfası var ya İşte onlarla saniyem bile helal değil. Gerçek ol, maskeye gerek yok
Beyin yok ki🤷🏼♀️
Insanlari ezen , kücümseyen insanlar, birde komşum nefret ediyorum.
asla konusmama müsade etmeyip dediklerimi sürekli elestiren bir ortamda bulunmam
Fenaaa hemde 😏
''dövücem ha'' ahahha. Mantıksızlığa ve zeka yoksunu ortamlardan koşarak uzaklaşıyorum. Egoist bir insanla geçinemem, beni de egoist ilan ediyorlar gerçi :D Ama ben egoist değil realistim. Böyle yazınca fark ettim de bende çekilme ahha
Akademik değeri bile olmayan ama her şeyi biliyor gibi konuşup insanlara yanlış doneler veren tipler...
Detaydakilere tamamen katılıyorum kafa yapımız aynı. d
Hiç çekilmez 🤷🏼♀️
Sorma valla direkt iletişimi keserim ben
Yavs@k, Vıcık vıcık, samimiyetsiz insanları hiç sevmiyorum
merhametten yoksun ayrım yapan insanlara üstten bakan
Para, karşı cins ve ortam dışında bir konusu olmayan kişiler
Bir de her bokolog varsa o ortamda çok rahatsız oluyorum.
Fesat, içten pazarlıklı, kötü niyetli, dedikoducu, yalancı ve kendi kurduğu senaryolara kendini inandıran kişiler
Görsel temsiliyim 😂harika olmuş
Evet ama şirinde😂
Sinsi
Kıskançlık
Seni sevmeyen
Yalancı kaba ve cahil insanlar
Her seye burnunu sokan cokbilmisler
Kendini üstün sananlar🥸
akrabalarımın çoğu
Kendini beğenmiş egoist iğneleyici konuşan
131424523 tip sayabilirim zamanım yetmez
Bencil ve kendini beğenmiş tipler..