Saygı olmadan olmaz mı? her şey var ama saygı yok, ne olur o zaman?

Saygı olmadan olmaz mı? her şey var ama saygı yok, ne olur o zaman?
Diğer karakteristik özelliklerim gibi, saygı da benim için karşılıklı oluşur, genellikle ilk olarak test etmek için kendim saygıda kusur etmemeye özen gösteririm. Karşı tarafın tavırlarına göre de bu durumu değiştiririm ya da sabit bir şekilde devam ederim.
Saygı benim için önemli, dünyanın en iyi insanı olsa bile o kişide saygı olmayınca olmaz benim için...
Kesinlikle katılıyorum ✌🏻
Evet saygı bir karakter testidir netice olarak saygılı insan karakterli insandır ama saygı karşıdaki kişinin davranışına göre de değişir, her insana karşı saygılı olamıyorsunuz bazen sizin saygı diye gösterdiğiniz duyguları insanlar küçüklük olarak görebiliyor. Ya da size karşı tavırları hal ve hareketleri bambaşka olabiliyor O yüzden saygı bir karakter testidir ama her insanın da saygı duyulması gerektiğini düşünmüyorum. Saygıyı hak edecek insan var etmeyecek insan var hayatta çok insan tanıdım sohbet ettim muhabbet ettim, başlarda mükemmel gördüğüm insanların sonradan karaktersiz olduğunu gördüm Bazı insanlar saygıyı hak etmez.
Saygı yok ise geri kalan onun olsun, saygı en tepededir..
Mersi..
Her şey var saygı yoksa , o her şey eninde sonunda biter.
Saygı varsa da diğer her şeyi etrafında toplayıp, toparlayabilir.
Saygı, ilişkilerin (iş, aile, arkadaşlık, eğitim) temelinde mutlaka olmalı..
Bak, senin yaşında biri için bu sorgulamalar çok kıymetli. Saygı, öyle karakterin çekirdeğinde gizli duran bir değer. İletişimde ne kadar zeka, ne kadar çekicilik, ne kadar eğlence olursa olsun, saygının olmadığı bir ilişkide huzur, güven ve gerçek samimiyet barınmaz. Özünde saygı, kişiliğin kalitesini gösterir. Yani, her şeyin var ama saygı yoksa elinde bomboş bir kutu kalır. 🎭✨
Cevap
7Cevap
Saygısız insanlara tahammülüm yok
saygı eksikse, diğer bütün duyguların var olmasının hiçbir anlam ifade etmediğine eminim..
Doğrudur. Saygı karakter testidir. Empatik kişiliktir.
Saygı ve güven eksikse, diğer şeyler bir anlam ifade etmez...
Saygı yoksa gerisinin ne önemi var ki
Tabii saygı hakedenedir orası ayrı konu
elbette öyle Saygı, insanın karakterin özüdür. Kimseyi küçük gören, saygısız biriyle yol yürünmez.
Saygı karakterin ne olduğuna dair bir işaret verir Ama karakter testi ne demek?
Saygı olmadan olmaz evet
Ercüment Çözer felsefesidir.
Olmaz eğer saygı yoksa tüm doğrular gider
Saygı duymayan biri sevemez, değer veremez.
Saygı olmadan ne iliski ne arkadaşlik olur.
ne gösterirse göstersin arkasında ne olduğuna bakarım sabırla sonra karar veririm
Saygı olmadığı yerde sevgi söner m
Çok doğru
Saygı olmadan olmaz asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?