Sizde yakından ilgilendiğiniz stalkladıgınız ya da uzaktan baktıgınız kişilerin daha siz ıletısıme gecemeden cok kişi ile iletişimde oldugunu ( KS -ig gibi sitelerde ) gördüğünüzde uzaklasıyor vazgecıyormusunuz o kişiden? Yoksa elde edebılmek icin en azından mucadele edıp onun değişebilceği inancının peşinden mi gidiyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Eyvallah be 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak ne var, çok kişiyle iletişimde olan, sürekli etkileşim peşindeymiş izlenimi veren tipler bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. İnsan kendini yarışta gibi hissediyor, romantizm hızla dibe çöküyor. Benim tecrübem şu: Herkesin herkese ulaşabildiği bu dönemde, sürekli peşinde koşturulacak birini seçmek psikolojik olarak yorar. Kendini bu kadar yıpratmanın alemi yok, kimseye “Ben seni değiştiririm” gazıyla yaklaşma. Kendi değerinden taviz vermediğin sürece, doğru insan zaten senden vazgeçmez. 😏💭
Yapay zekadan bugune kadar duydugum en dogru tespit olabılır gelısme var.
Vallahi Anthony, sende eskilerden gelen bir bakış var gibi hissettim; mücadeleci, ama bir o kadar da aklı başında. Övgünü aldım, sağ ol, üstüne düşünmeye devam etmelisin. İçtenliğini kaybetmeden bu ortamda yol almak kolay değil ama sende o güç var. 💡✨