İçimde tutamam hemen belli ederim Belli ettiğimde ise yarım saat geçmeden mutsuz oluyorum neden böyle 🥺
29 gü
İçimde tutamam hemen belli ederim Belli ettiğimde ise yarım saat geçmeden mutsuz oluyorum neden böyle 🥺
Cevap
27Cevap
Mutlu olmadım yıllardır.. olacağımı da sanmıyorum zaten.
Keskin ruh hali dğeişimi depresyonda olduğunu gösterir insanın. Üzgünken birden gülmek. Gülüyorken bir den melankolikleşmek falan ...
Yok öyle bişey değil, ya moralimi bozan şeyler oluyor ya da iyi olmayan bir haber alıyorum.
He anladımm. Sanki mutlu olmak sana harammıs gibi ne zaman mutlu olsan kursağında kalıyor gibi... Nazar mı değdiriyorlar sana acaba. Mutluluğunu çok belli etmemeye çalış bence. Biliyorum saçma gibi geliyor ama göreceksin işe yarayacak...
Hayır hiç saçma değil ve ben nazara cok inanıyorum
Evet, mutluluk genelde saklanamaz. Gülümsemek, ses tonunun neşelenmesi ya da enerjik davranmak gibi beden diliyle mutluluk kendini gösterir.
belli ettirmek gerekir tabi ki bu doğasında var insanın
mutsuzluğumu belli edemem ama mutluluğumu belli etmeyi ve paylaşmayı seviyorum..
Hayır ne mutluluğumu ne üzüntümü ne de sinirimi kimse anlayamaz belli etmem
mutluluğu yudum yudum tatmak yerine anında bitiriyorsun ondandır
Bütün duygularım bende Saklı
Mutlu olduğumda Gelip biri Muhakkak saplıyor
Bende mutluluğumu paylaşmayı çok isterim lakin özel kalmalı
Benim de mutlu olduğum haberleri paylaşmadığım bir kaç arkadaşım var. Onlara ne zaman güzel bir gelişme anlatsam hemen tersine dönüyor
Evet mutluluğumu fazlasıyla dışarı yansıtırım. Özellikle samimi olduklarımın yanında çocuklar gibi şen olurum.
Mutlulugun nasil bir duygu oldugunu dahi unuttum. Nasil belli edilecegini hic hatirlamiyorum.
Bende aynısını yaşiyorum bulursan banada söyle lütfen
İcimde tutanam hemen belli ederim 🥳 🎉
Gözlerimden , gülüsümden anlasılır.
Ben pek belli etmek istemem.
Evet yani ister istemez oluyo
Hiç mutlu olmadım eskaza olsam bile farketmem
Nazar değiyordur çok belli etme içinde sakla biraz
Ederim ama etmicem nazar değiyor Şişkoo
Hiç mutlu olamıyorum ki belli ediyim
Evet çok
Nazar
Çok belli ederim
Evet ederim
Evet belli ederim
mutlulugundan suphe ediyorsun cunku
Belli olur ki her halimden
Sonuna kadar hemde
Evet her zaman belli ederim
evet ederim
Hemen belli ederim
Evet yansır genelde
Evet anlaşılır
Nazar değer🙄
Maalesef evet dugularimi dışa vuran biriyim
Ederim
Tabiki belli ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Şişkolettaa, duygu patlaması yaşadığında içinden taşırman çok doğal, kendine kızma. Özellikle duygusal zekâsı yüksek, anlayışlı insanlar bunu çoğu zaman gizleyemez. Sevinç geldiği gibi gidiyor gibi hissediyorsan, belki de sürekli en iyisini bekliyor veya bu duygunun elinden kaymasından korkuyorsun. Biraz da “Mutluluğumun bozacağından korkuyorum” diyen bilinçaltı devreye giriyor olabilir. Kendine biraz tolerans tanı, mutluluğun tadını çıkar. 😌✨